Teknisk pro­jekt­le­der til Matas Group


I Matas Group fokuserer vi på at give vores kunder den bedste oplevelse og derfor styrker vi vores projektteam på tværs for at nå dette mål endnu mere effektivt. Derfor søger vi en teknisk projektleder til at styrke vores fælles projektteam i Matas Group på vores kontor i Lystrup, Århus. 

I denne rolle vil du have ansvaret for at lede og koordinere tekniske projekter fra start til slut, på tværs af forskellige løsninger og platforme. Din evne til at håndtere mange sideløbende projekter og opgaver på tværs af forskellige afdelinger og eksterne leverandører vil være afgørende for succes i denne rolle. 

Sammen med vores udviklingsteams og forskellige afdelinger vil du samarbejde tæt for at sikre en effektiv projektgennemførelse. Din tekniske forståelse og erfaring med low-code og no-code værktøjer vil være et plus. Du vil blive en del af et dygtigt og passioneret team med fokus på e-commerce og en ambition om at løfte online handel til nye højder.  

Dine opgaver: 

 • Projektlede nye tekniske projekter fra A-Z 
 • Undersøge og svare på tekniske spørgsmål fra kollegaer om drift og nye initiativer 
 • Forstå kommercielle ønsker og hjælpe med at finde den rette tekniske løsning 
 • Beskrive løsningen i samarbejde med relevante parter og sikre forankring på tværs af organisationen 
 • Overdrage og koordinere med udviklingsteam, samt teste leverancer 
 • Bidrage med at tilsikre sammenhæng på tværs af digitale kanaler 

Din profil: 

 • Du er udadvendt og imødekommende og en god teknisk støtte for dine kollegaer 
 • Du kan forstå og videreformidle komplicerede løsninger 
 • Du arbejder selvstændigtog kan håndtere projekter med støtte og sparring fra din afdeling og chef 
 • Du tør arbejde tæt på udviklingsteamet og tager ejerskab over projekterne 
 • Du har et godt øje for brugeroplevelse, UX og interaktionsdesign 
 • Du er fortrolig med teknisk engelsk og taler flydende engelsk og dansk 

Din baggrund: 

 • Du har en relevant IT-uddannelse med teknisk baggrund 
 • Du har erfaring som E-Commerce manager, projektleder eller projektkoordinator, meget gerne kombineret med programmeringserfaring eller teknisk flair 
 • Du har nogen erfaring med større websites og den kompleksitet, det kan medføre 

Vi tilbyder: 

En stilling, der giver muligheder for såvel faglig som personlig udvikling i en spændende, vækstorienteret virksomhed, der er i en stærk digital udvikling 

Masser af opgaver, deadlines, krav og personlige mål 

En afdeling med en ambitiøs, glad og humoristisk omgangstone og naturligvis en løn og goder, der svarer til vores krav og forventninger til vores nye kollegas kvalifikationer 

Send din ansøgning fra linket "Ansøg" her på siden. 

Vi afholder samtaler løbende, så send gerne allerede i dag. Jobopslaget tages af, så snart vi mener at have fundet vores nye kollega. 

Vil du vide mere om jobbet, kan spørgsmål rettes til Kristian Rossing Christensen på tlf.: 22613976.

OBS: Bemærk at lokation er Lystrup, Århus.

Matas blev grundlagt som en frivillig indkøbskæde i 1949. I dag er Matas en børsnoteret virksomhed og består af godt 260 fysiske butikker i Danmark, en webshop samt Club Matas, som er en af Danmarks største og mest anerkendte loyalitetsprogrammer med mere end 1,5 mio. aktive medlemmer. I alt er der ansat omkring 3.000 medarbejdere i butikkerne og på hovedkontoret i Allerød. Ansvarlighed er nøgleordet for vores arbejde, uanset om vi taler om vores produkter eller vores adfærd i forhold til såvel kunder, ansatte og miljø. Matas er kendt for at levere skønhed og velvære for livet. Det mål når vi ved at arbejde med 6 fokusområder: Mere personlige, grønne, danske, sanselige, enkle og for alle. Matas – skønnere sammen.

Gem job

Matas A/S
Publiceret: 27. april 2023

Arbejdssted

Location Lystrup