Systemad­mi­ni­stra­tor til ny og moderne in­fra­struk­tur­p­lat­form


Har du lyst til at arbejde sammen med dygtige kollegaer med fokus på fortsat udvikling samt stabil og sikker drift? Vil du gerne være en del af en af Danmarks største og vigtigste uddannelsesinstitutioner? Så er du måske vores nye systemadministrator.

Om jobbet

Du bliver en del af et team på 14 engagerede og erfarne kolleger, som sammen sikrer stabil drift og løbende udvikling af infrastrukturen. Vi arbejder i afdelingen på tværs af områderne server- og netværksdrift, arkitektur- og applikationsudvikling.

Vi har en spændende hverdag og har hver især ansvar for et antal områder inden for det spænd af teknologier, services og serverbaserede applikationer, som vores infrastruktur omfatter. DevOps som mindset og metode fylder i stigende grad vores måde at arbejde med applikations- og driftsudvikling. Det er således vigtigt, at du har lyst og evner til at indgå i et miljø, hvor tingene forandrer sig hurtigt, og hvor du selv har stor indflydelse på, hvordan arbejdsdagen er.

Du kan også se frem til en travl hverdag i et professionelt miljø med teknisk dygtige kolleger. Vi har også tid til at have det sjovt samtidig med, at vi er gode til at sparre med og hjælpe hinanden.

Opgaverne vil omfatte: 

 • Arbejde med en primært Microsoft og sekundært Linux baseret serverinfrastruktur med hvad dertil hører af servere, storage og virtualisering
 • 3rd level support på infrastrukturen med særligt fokus på dine ansvarsområder
 • Varetagelse af it-sikkerhed efter gældende regler og politikker
 • Selvstændige koordinationsopgaver i forbindelse med interne infrastrukturprojekter
 • Deltagelse i relevante forretningsorienterede projekter som teknisk specialist
 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af dokumentation, vejledninger og rutiner på de primære ansvarsområder.

Du vil også komme til at varetage et antal mindre driftsopgaver uden for dine primære ansvarsområder.

Du vil i det daglige blandt andet komme til at arbejde med:

 • Office 365/Azure
 • Teams
 • Sharepoint Online
 • MS servere
 • Linux servere og SQL server

Afhængig af din profil og erfaring evt. også:

 • Netscaler
 • Backup / Veeam
 • Systemcenter
 • HyperV / VMware.

Om dig

Du er en systemadministrator med flere års erfaring indenfor relevante teknologi- og fagområder. Du har en relevant uddannelse, gerne suppleret af kurser og certificeringer.
Generelt og solidt kendskab til AD/AAD er hertil nødvendig i den daglige opgavevaretagelse.

Vi forestiller os også at du:

 • har gode kommunikations- og formuleringsevner i både skrift og tale og er god til at formidle tekniske problemstillinger
 • er vant til og ønsker at have indflydelse via projektdeltagelse
 • evner at dokumentere dit arbejde i form af vejledninger og procedurebeskrivelser
 • har fokus på kvalitet i dit arbejde
 • er god til problemløsning og hurtig til at afdække brugernes problemer; også når det gælder 3rd level-opgaver
 • tager ansvar, kan arbejde selvstændigt og samtidig være en del af et team.

Om os

Der er et rigtigt godt sammenhold i afdelingen præget af åbenhed, videndeling og stor hjælpsomhed. Kompetenceudvikling for medarbejdere har høj prioritet, hvorfor der er god mulighed for videreuddannelse og relevante certificeringer.

Medarbejderne i afdelingen oplever, at der er styr på sagerne, rettidig omhu i det daglige arbejde og generelt en god work-life balance. Vi har fokus på opgaverne, og det faglige niveau er højt.

Vi opererer i en hybrid af struktureret work/remote-work model, hvor vi en del af tiden arbejder fra hjemmekontoret i Teams.

Vi arbejder i tætte samarbejdsflader med vores organisation og yder sammen en fælles service.

Løn- og ansættelsesvilkår 

Du bliver ansat som IT-medarbejder med start den 1. juni 2023 eller snarest muligt. 

Stillingen er på 37 timer om ugen med arbejdstid efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og PROSA. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer. 

Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 86, 2200, København N. 

Vil du vide mere?

Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning. 

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Nicolai Høglund på tlf.: +45 24296363.

Interesseret?

Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 20-04-2023.

Vi afholder samtaler løbende.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.


Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark. 

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere. 

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.

Gem job

Københavns Professionshøjskole
Publiceret: 27. marts 2023

Arbejdssted

Location København