Un­der­vi­se­re til pro­fes­sions­ba­chel­or i it-ar­ki­tek­tur


Brænder du for at gøre en forskel og vil du være med til at uddanne fremtidens it-arkitekter? Så er det måske lige præcis dig vi står og mangler.

Vi har en spændende, ny uddannelse – en 3½ årig professionsbachelor i it-arkitektur, som har brug for flere initiativrige og inspirerende undervisere. Kompetencerne vi har brug for spænder bredt, og du kan enten have en fod i flere lejre eller være specialist på enkeltområder. 

Jobstart efter aftale.

Om jobbet

Du bliver en del af et inspirerende team af kolleger, som arbejder for at levere den bedste undervisning til vores studerende. Som en del af det at være underviser på Erhvervsakademi Aarhus skal du gennemgå et adjunktforløb. Det betyder, at forsknings- og udviklingsaktiviteter samt undervisning på efter- og videreuddannelse også bliver en del af dit job, ligesom du får en pædagogisk uddannelse og bliver tilknyttet en erfaren mentor.  

Du planlægger undervisningsforløbet i samarbejde med dit faglige team og omsætter det selvstændigt i din daglige undervisning. Vi har en uformel omgangstone, som er med til at skabe et godt arbejdsmiljø. På akademiet måler vi jævnligt medarbejdertilfredsheden, og der har vi konsekvent en høj arbejdsglæde. Vores kultur er præget af handling, og vi møder nye kolleger med nysgerrighed.

Du vil skulle undervise i fag som eksempelvis:

  • Webteknologi 
  • Softwarearkitektur og programmering
  • Dataforståelse og databasedesign  
  • Datavisualisering 

Kvalifikationer  

  • Du er, eller kan blive, en inspirerende formidler 
  • Du har relevant erhvervserfaring – som projektdeltager eller projektleder på it-relaterede projekter
  • Du er en teamplayer, men kan også yde en selvstændig indsats
  • Du er begejstret for teknologi og i stand til at give din begejstring videre
  • Du har en relevant uddannelse på minimum kandidatniveau
  • Du ved noget om de internationale tendenser indenfor faget og møder verden med nysgerrighed og humor

Undervisningen foregår på dansk. 

Ansættelse

Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor du bliver ansat som adjunkt/lektor i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Finansministeriet. Til stillingen vil der være tilknyttet et adjunkt-/lektortillæg og 17,10 % i pension, og der vil være mulighed for at få et personligt kvalifikationstillæg. Vi tilbyder desuden en attraktiv frokostordning og frokostpausen er inkluderet i arbejdstiden. 

Yderligere oplysninger

Læs mere om uddannelserne indenfor it og software på EAAA.dk.
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Gert Simonsen på mobil 4015 0971 eller mail gs@eaaa.dk.

Vi indkalder til samtaler løbende.

Ansøgningsfrist: 12-04-2023.


Vi er et af landets største erhvervsakademier med 5.400 fuldtidsstuderende, heraf 400 internationale, samt 6.300 deltidsstuderende og 400 ansatte. Vi udbyder videregående uddannelser på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau, ligesom vi har kurser og efteruddannelser på akademi- og diplomniveau til alle, der vil stå stærkere i deres job. Vi uddanner inden for automation, finans, laboratorie- og fødevareteknologi, innovation, it, jordbrug, ledelse, HR, markedsføring, miljø, salg, service og web. Alle uddannelser kombinerer teori og praksis, og vi prioriterer undervisning på små hold, virkelighedsnære cases og praktik i samarbejde med erhvervslivet, som vi også laver forsknings- og innovationsprojekter sammen med. Kulturen på vores arbejdsplads er uformel, handlingsorienteret og humoristisk med uddelegeret ansvar, og i arbejdsglæde ligger vi blandt de øverste i landet inden for uddannelsessektoren.

Gem job

Erhvervsakademi Aarhus
Publiceret: 28. marts 2023

Arbejdssted

Location Aarhus