It-supporter


Drømmer du om et job, hvor folk bliver glade for at se dig, og vil du gerne gå på arbejde på en af Københavns bedste adresser? Er du god til at yde effektiv og kompetent it-support? Så er du måske vores nye kollega.

Du er vores første og bedste håb, når it-udstyret driller

Som vores nye it-supporter bliver du hurtigt et populært ansigt i PensionDanmark, når du går en runde på kontoret for at sikre synlig og lettilgængelig it-support. Din vigtigste opgave er nemlig at yde kompetent og venlig service til alle medarbejdere og eksterne kollegaer i huset. Det handler primært om 1. line support i form af:

  • brugeradministration på alle platforme/systemer
  • opsætning og vedligeholdelse af pc'er, mobiltelefoner, tablets og mødelokaler
  • support af klient OS og software, fx Windows 10/11, Microsoft 365 m.m.
  • pakketering af software til klienter
  • introduktion til it-udstyr for nye medarbejdere
  • løbende håndtering af telefoni/ADSL
  • deltagelse i ad hoc-projekter

Det er også dig, der regelmæssig gennemgår AV og it-udstyr i mødelokalerne, så dine kollegaer kan være sikre på, at alting spiller, når de skal bruge det. Derudover er du også med til at stå for udfærdigelse af it-vejledninger, system- og driftsdokumentation samt drift og udvikling af PensionDanmarks helpdesk-system, der er baseret på Topdesk. Du deles desuden om rollen som Incident Manager på skift med de øvrige medarbejdere i it-supporten.

Du får et skarpt team og masser af muligheder

I PensionDanmarks it-drift og support team får du en hverdag med fart på i et professionelt miljø med fagligt skarpe kolleger. Vi har det sjovt sammen, og vi er gode til at sparre med hinanden, så vi hele tiden bliver dygtigere. Du vil hurtigt opleve, at en moderne organisation som vores giver masser af muligheder for stor faglig udfoldelse.

Du bidrager til den gode stemning ved at være fleksibel, engageret og struktureret, og ved at bevare humør, overblik og holdånd i enhver situation. Du og teamet har et tæt samarbejde med stort set alle afdelinger i PensionDanmark, og du lærer hurtigt hvordan de mange forskellige medarbejdere skal tackles, så du hjælper dem bedst.

Vi vil rigtig gerne tale med dig, hvis…

… du har en uddannelse som it-supporter. Om du er nyuddannet eller erfaren er ikke så vigtigt. Til gengæld må du meget gerne:

  • være serviceminded og ansvarsbevidst
  • have erfaring med Microsoft-teknologier
  • være nysgerrig og god til at sætte dig hurtigt ind i nye teknologier

Har du erfaring med ITIL-processer og Topdesk som sagshåndteringsværktøj er det en fordel.

Derfor skal du arbejde i PensionDanmark

PensionDanmark er ejet af arbejdsmarkedets parter. Vi arbejder alene for at sikre vores medlemmer et langt og sundt arbejdsliv og en tryg pensionisttilværelse. Samtidig investerer vi ambitiøst i erhvervsuddannelserne og den grønne omstilling.

Vores mål er at være Danmarks mest omkostningseffektive pensionsselskab til gavn for vores medlemmer. Derfor har vi et stærkt fokus på at sikre, at vores godt 360 medarbejdere har de bedste forudsætninger for at nå virksomhedens mål – og deres egne.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-driftschef Christian Calmar Andersen på tlf. 2541 7555 eller mail: cca@pension.dk.

Er du interesseret i at læse mere om et job hos PensionDanmark, kan du læse mere her.

Er du interesseret i stillingen, så send din ansøgning og dit CV til os snarest muligt og senest den 16. april 2023.

Gem job

PensionDanmark
Publiceret: 31. marts 2023

Arbejdssted

Location København