Graduate, For­ret­nings­ud­vik­ler


Har du interesse for forretningsudvikling, hvor områder som samarbejdsplatforme, arbejdspladsen, compliance og it-sikkerhed er omdrejningspunkt? Motiveres du af samarbejde, struktur og fremdrift, så har du muligheden for at afprøve dine evner indenfor det på vores graduate-program.

Hvis du afslutter din kandidat inden september 2023 og kunne tænke dig at starte karrieren i den finansielle sektor, så har du muligheden for at blive en del af Graduate-programmet i Jyske Bank, hvor vi klæder dig godt på til dit første job.

Jyske Banks Graduate program tilbyder dig

 • 18-måneders intensivt forløb med fokus på dig og din karriere med garanteret fastansættelse efter dit Graduate-forløb
 • En fast mentor, der er med i dit forløb fra dag 1 til at sikre, at du konstant er i udvikling
 • Løbende evalueringer med din programmanager og afdelingsleder
 • En attraktiv løn- og pensionspakke, sundhedsforsikring, dækning ved kritisk sygdom, heltidsulykkesforsikring, tandforsikring og virksomhedsoverenskomst
 • Et solidt netværk på tværs af organisation med Graduates og andre gode kollegaer.

Jobbet

Du bliver en del af afdelingen Platformsudvikling, hvor vi bl.a. arbejder med Microsoft365, AV-udstyr til mødelokaler, arbejdspladsen, netværk, hardware, software og sikkerhedsgodkendelser. Arbejdet foregår i tæt dialog og i samarbejde med vores leverandører.

Platformsudvikling er en del af enheden Forretningskoncepter. Forretningskoncepter er Jyske Banks udviklingsorganisation og bindeled til Bankdata og JN Data samt en række andre eksterne samarbejdspartnere. Vi har udviklings-, drifts- og forvaltningsansvar for systemer, produkter, processer og koncepter i Jyske Bank-koncernen.

Du kommer til at beskæftige dig med en bred vifte af opgaver indenfor dit interesseområde:

 • At gennemføre og deltage i tekniske test relateret til arbejdspladsen
 • At udarbejde systemdokumentation
 • At udarbejde og samarbejde omkring sikkerhedsgodkendelser for diverse systemer og rettigheder
 • At deltage i udvikling og forbedringer af diverse samarbejdsplatforme.

Der vil være tale om forskellige og udfordrende opgaver, hvor du får mulighed for at prøve dine kompetencer og interesseområder af i praksis og får indblik i, hvad der skal til, for at en arbejdsplads fungerer optimalt for en bruger med de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger.

Som Graduate vil du komme til at arbejde med forskelligartede opgaver, der skal understøtte vores udvikling, samarbejder og processer, du vil dermed være med til at sikre, at alle kolleger får en så effektiv og sikker arbejdsplads som muligt.

Profil

Vi har ikke lagt os fast på din kandidatmæssige baggrund. Det vigtigste for os er, at du synes, at opgaverne lyder interessante. Vi ser meget gerne, at du i din ansøgning kort beskriver, hvordan din uddannelse kan bringes i spil i jobbet.

Du lykkes i forløbet, når du:

 • Kan arbejde selvstændig og tage initiativ i det daglige arbejde
 • Leverer høj kvalitet med fokus på effektivitet
 • Har en positiv indstilling og sætter ære i en god dialog med interessenter
 • Har øje for detaljen, samtidig med at du kan bevare overblikket
 • Kan arbejde analytisk og er dygtig til at samarbejde.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er d. 1. maj. Vær opmærksom på at ansøgninger vil blive behandlet løbende. Send os derfor din ansøgning, hvis denne stilling er interessant for dig.

Du er velkommen til at søge flere graduatestillinger. Angiv gerne i din ansøgning, hvis du har søgt flere stillinger.

Du bedes vedhæfte en ansøgning, dit CV og dine seneste karakterer.

Senior HR Partner, Mette Rants Andersen vil tage sig af din ansøgning.

Mere information

Dit arbejdssted vil være i Jyske Banks hjemsted i Silkeborg. Her vil der være mulighed for parkering, hvis du er i bil. Tog- og busstation ligger i kort afstand herfra.

Er du interesseret i at høre mere om selve graduateprogrammet, så kontakt vores program manager Lene Smidstrup på tlf. 89 89 76 05 eller lenesmidstrup@jyskebank.dk.

Gem job