IT-pro­jekt­le­der til Semler IT


Vil du med på den digitale rejse mod fremtidens mobilitetsforretning?

Brænder du for at arbejde i spændingsfeltet mellem IT og forretning og kunne du samtidig tænke dig at præge udviklingen af Danmarks største bilaktør? (Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT, Porsche m.fl.), så er du måske den nye kollega, som vi søger. 

Om jobbet

I Semler Gruppen er vi i gang med NASA - et historisk stort projekt for koncernen. Det er en stor digital transformation og optimering af måden, der arbejdes på hele vejen rundt i forretningen. Du vil blive en del af det i din rolle som IT-projektleder og du vil få en fast base i IT PMO'et med reference til Head of IT PMO. Derudover får du 7 projektleder kollegaer, der tilsammen dækker et bredt kompetencefelt inden for IT-projektledelse.

PMO-teamet varetager forretningens behov og sikrer værdiskabelsen i projektprocessen, og du skal succesfuldt sikre implementering af forretningsnære IT-løsninger. Du får en afgørende rolle med leverandørstyring og -samarbejde; du får dertil ansvaret for økonomien i dine projekter og vil bl.a. skulle kunne forhandle med eksterne leverandører. Det betyder, at du skal være knivskarp til at gennemskue det eksterne samarbejde og kunne være en ”hård hund”, hvis det er påkrævet. 

Vi forstiller os, at du får ansvaret for ét eller flere projekter fra opstart til implementering. Projekterne kan spænde lige fra interne tekniske projekter til IT-projekter i NASA-projektet. Gennem hele projektforløbet har du et skarpt fokus på fremdrift og realisering af projektets business case, forankringsplan og gevinster. Du får brug for dine evner til stakeholdermanagement, til at tænke fremtidsorienteret og tale forretningssprog. Du bliver bindeled imellem mange ting og får en tæt dialog med mange interessenter. 

Om dig

Vi forstiller os, at du er en gennemført projektleder, strategisk tænkende kombineret med en solid og erfaringsbaseret forretningsforståelse. Du er målrettet og kan lede og motivere andre igennem dit engagement og en stærk personlig gennemslagskraft. Du er analytisk, har en stærk teknisk IT-forståelse, kan gennemskue komplekse problemstillinger og er god til at sikre struktur og skabe overblik i processen. 

Du stortrives i spændingsfeltet mellem systemer, processer og mennesker. Du er proaktiv, vedholdende, en problemløser og er en stærk ‘afslutter’. Du er positiv og har flair for både det tekniske og det gode samarbejde.

Du er troværdig, drivende, motiverende og evner god og ligefrem kommunikation med personer på alle niveauer, både eksternt og i organisationen. Du er ambitiøs på virksomhedens vegne og tør udfordre organisationen fagligt for at bidrage til det, der konstant udvikler virksomheden. Du er flydende i dansk og engelsk på kommunikationsniveau.

Stillingen kræver initiativ, og at du selv er med til at skabe rollen og skabe værdi – på den måde vil du være med til at påvirke Semler Gruppens fremtid. 

Semler Gruppen arbejder blandt andet; Microsofts platforme, Dynmamics365, Successfactor, Salesforce og Azure DevOps og arbejder fortrinsvis efter Scrum principper, erfaring anses som en fordel men ikke et krav. 

Om os

Semler Gruppen er en virksomhed, hvor der er kort fra tanke til handling, og hvor der altid er skarpt fokus på, hvor brandet skal bæres hen i fremtiden. Tempoet er højt, og hverdagen er præget af en hands-on-baseret tilgang i arbejdet mod de fælles mål.

Vi tilbyder et alsidigt job i en moderne koncern, hvis branche er i forandring. Vi har et uformelt arbejdsmiljø med gode og attraktive medarbejderforhold. Du vil få stor indflydelse på din egen hverdag og gode muligheder for at udvikle dig i jobbet. 

Hertil kommer fordelagtig pensionsordning med sundhedssikring, samt en hel del andre medarbejdergoder, der bl.a. inkluderer nye fitnessfaciliteter og en formidabel frokostordning i vores nyrenoverede personalerestaurant.

Semler koncernen står på et stærkt fundament i kraft af en solid forretning med over 100 år i bagagen, og med blikket og ambitionerne rettet mod fremtiden.

Som landets største bilaktør og landbrugets sikre samarbejdspartner driver vi nutidens løsninger indenfor mobilitet. Vi repræsenterer nogle af de stærkeste brands, og fokuserer på at levere den bedste kundeservice. 

Lyder det som noget for dig?

Ansættelsesstart er hurtigst muligt, og derfor afholdes samtalerne løbende. Søg gerne allerede i dag.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jon Kvist på telefon 2346 1425.

Gem job

Semler Gruppen
Publiceret: 30. april 2023

Arbejdssted

Location Brøndby