It-ad­mi­ni­stra­tor søges til vores it-afdeling


Vi søger

En medarbejder, der trives i et it-miljø, hvor der er rigtig mange opgaver, der skal holdes styr på. Du er erfaren it-administrator og kan dermed være med til at sikre, at vores afdeling bliver set som en god og kompetent samarbejdspartner i resten af organisationen. Du skal kunne kommunikere med kolleger på alle niveauer – både i og uden for afdelingen. Endelig er det vigtigt, at du har en god systematisk sans og kan holde orden og struktur i opgaverne.

Jobbet

Vi har outsourcet vores it-drift, og du vil være bindeled mellem os og leverandøren. Du vil indgå som en del af it-afdelingen.

I dagligdagen vil du blandt andet fungere som 2nd level for vores it-supportere ved blandt andet konkrete problemstillinger med drift af systemer og arkitektur. Du skal sikre dig en grundig forståelse af driftssetup og tage ansvaret for at overbringe det til vores leverandør.

Vi benytter primært følgende teknologier:

  • Microsoft Office 365
  • Microsoft Azure
  • Windows server

Uddannelse og erfaring

Du har erfaring som it-administrator i en større virksomhed/organisation.

Vi forventer, at du har gode danskkundskaber i både tale og skrift.

Du er vant til en virksomhedskultur, hvor det er en selvfølgelighed selv at finde løsninger, være proaktiv og have styr på deadlines. Som person motiveres du af ambitiøse mål, du tager naturligt ansvar og har gennemslagskraft. 

Du trives i et udviklende miljø, hvor kvalitetsleverancer prioriteres frem for tunge processer. Andre vil måske sige, at du er meget fremtidsorienteret.

Profil

For at matche jobbet og kulturen hos os forventer vi, at du er åben og serviceminded. Du skal være god til at holde fokus og prioritere opgaver, da der til tider kan være tryk på og rift om din opmærksomhed. Jobbet kræver, at du kan arbejde selvstændigt i perioder, er en god holdspiller og god til at inddrage dine kolleger i problemløsninger.

Vi tilbyder

  • Et spændende og afvekslende job i et dynamisk miljø
  • Et professionelt samarbejdsklima
  • Gode muligheder for udvikling og efteruddannelse
  • Gode løn- og ansættelsesvilkår
  • Et uformelt arbejdsmiljø.

Organisatorisk vil du være placeret i it-afdelingen, men meget af tiden vil du arbejde tæt sammen med kolleger på andre områder.

Ansøgningsfrist

Vi skal have modtaget din ansøgning senest onsdag den 19. april 2023.

Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Tiltrædelse

Snarest muligt.

Kan du genkende dig selv i denne annonce, så send os straks din ansøgning og dit CV på mail til jobansogninger@danskmetal.dk.

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte it-chef Søren Præst, tlf. 33 63 22 87.

Gem job

Dansk Metal
Publiceret: 31. marts 2023

Arbejdssted

Location København