Softwa­re­ud­vik­le­re til Skat­te­tea­met


KIMIK iT er midt i en forandringsproces. Vi står overfor et stigende antal udviklingsprojekter samt en kommende skattereform. Derfor søger vi nye kollegaer til vores Skatteteam.

Hos KIMIK iT arbejder vi med udvikling, drift og support af IT-løsninger til det offentlige i Grønland, store sportslege i Canada og vi er i øjeblikket på vej ind på det tyske marked. Vi leverer målrettede dynamiske løsninger til alle former for sagsbehandling, beregninger og administration.

Arbejdet i Skatteteamet

Du vil indgå som udvikler i vores Skatteteam, der består af fem udviklere, to forretningskonsulenter og en projektleder. Medarbejderne i Skatteteamet er placeret i henholdsvis Grønland og Danmark og har derfor stor erfaring i at samarbejde på distancen og på tværs af tidszoner. Skatteteamet sikrer videreudvikling af skattesystemet ’eSkat’, hvor nye behov opstår som følge af ny lovgivning og ønsker fra Skattestyrelsen i Grønland.

’eSkat’ ejes af Skattestyrelsen og er udviklet fra bunden af KIMIK iT til at understøtte funktionalitet indenfor hhv. personskat, selskabsskat og arbejdsgiverregister.

Som udvikler i Skatteteamet vil dine opgaver blandt andet bestå af følgende:

 • Udarbejdelse af analyser og nyudvikling i forbindelse med ny lovgivning og nye behov fra Skattestyrelsen.
 • Udvikling og tilpasninger forbundet med skatteårets faste aktiviteter og kørsler.
 • Mindre daglige ad hoc-opgaver og vedligehold i eSkat-systemet.

Om dig

Du kan være nyuddannet eller en erfaren udvikler, og der er ikke krav til viden om skat - så hvis du ikke kender til de bagvedliggende årsager for at du har fået skat tilbage eller skal betale restskat, så er vi stadig interesseret i at modtage din ansøgning.

Det vigtigste er at du har mod på at lære nyt, og så vil vi sikre at vores erfarne Skatteteam i et passende tempo oplærer dig indenfor de specifikke områder og teknologier.

Hvis du er en erfaren udvikler, vil vi sætte stor pris på dine faglige indspark, og du kan blive en central del af den forandringsproces KIMIK iT befinder sig i.

Følgende teknologier anvendes i Skatteteamet:

 • Microsoft .NET (C#)
 • Web applications
 • Web services
 • Windows services
 • REST services
 • Oracle database
 • PL/SQL
 • Packages
 • Crystal Reports
 • Internet Information Services (IIS)

KIMIK iT - en medarbejderejet virksomhed

Medarbejderne er vores absolut største aktiv, og takket være vores engagement og loyalitet formår vi at realisere vores mål. Vi har som medarbejderejet virksomhed højt til loftet og stort fokus på at se medarbejderne som hele mennesker, der har det godt og trives på jobbet. Dette afspejler sig eksempelvis i den seneste arbejdspladsvurdering hvor vi scorede ”mere end tilfredsstillende”. Derudover kan det nævnes at vi tilbyder sundhedsforsikring, gode barselsforhold, fleksible arbejdstider og gode muligheder for hjemmearbejde og på kontoret.

Arbejdssted: Du bliver tilknyttet et af vores kontorer i enten Nuuk eller Viby. I tilfælde af, at du er interesseret i at arbejde hjemmefra, kan dette aftales.

Ugentligt arbejdstid: 37 timer inklusiv en halv times frokostpause dagligt.

Ansøgningsfrist: Ansøgningsfristen er den 4. maj 2023, og der vil løbende blive afholdt samtaler.

Tiltrædelse: Snarest muligt eller efter aftale.

Spørgsmål:

Hvis du er interesseret i at høre mere eller har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Maj Bendix Lassen, udvikler på maj@kimik.it eller tlf. 22 64 92 42. Gynter Schneider, direktør på gsch@kimik.it eller tlf. 54 31 66 60.

Ansøgning: Er du interesseret i stillingen så send din ansøgning og CV via QuickApply-knappen her på siden.

Gem job

KIMIK iT
Publiceret: 28. april 2023

Arbejdssted

Location Nuuk eller Viby J