Vi søger en kollega


Motiveres du af at hjælpe andre og styrke dem fagligt og socialt samt at være med til at sikre vores dataelever en uddannelse i verdensklasse?

Så er du måske vores nye kollega?

ZBC Data i Vordingborg søger snarest muligt en kollega til en stilling som instruktør i vores skoleoplæring kombineret med en stilling som underviser på vores grundforløb.

Om jobbet

Vi tilbyder en alsidig stilling med stor variation i opgaverne, der indeholder to primære arbejdsområder.

Det ene område består af at tilrettelægge en hverdag for vores elever i skoleoplæringen, der ligger så tæt op ad et lærepladsforløb i en ordinær virksomhed som muligt. Den opgave indebærer en rolle som både mester, mentor og læremester samt administrative opgaver.

Det andet område består af undervisning af vores grundforløbselever, så de bliver klædt bedst muligt fagligt på til deres videre uddannelse.

Vil du være med til at gøre hverdagen så virkelighedsnær som mulig?

Det er vores mål at give vores elever en spændende uddannelse med en praktikpladspakke, der indeholder skoleoplæring i kombination med så meget virksomhedsoplæring og virkelighedstro hverdag som muligt og en hverdag vores grundforløbselever kan se sig selv i den branche, de uddanner sig til.

Hvad kvalificerer dig til stillingen?

Du har en teoretisk baggrund som datatekniker, datamatiker, IT-ingeniør eller tilsvarende uddannelse.

Du har stærke netværkskompetencer og serverkompetencer samt et solidt kendskab til CCNP (CISCO).

Du er det faglige fyrtårn, som eleverne kan læne sig op ad i forhold til at lære, løse forskellige opgaver og projekter inden for systemudvikling.

Det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde med og uddanne fremtidens fagspecialister. Du har erfaring og kompetencer inden for området og du har lyst til at give videre til de næste generationer.

Det er en fordel, hvis du har undervisningserfaring samt kendskab til erhvervsskoler og skoleoplæringsarbejdet.

Du skal have mindst 2 års erhvervserfaring inden for området.

Vi tilbyder 

Et tilpasset onboarding-forløb med gode kolleger, der altid er klar med en hjælpende hånd og sparring, på en hyggelig og social arbejdsplads.

Du bliver en del af et selvorganiserende team, hvor teamet har stor indflydelse på opgaver og planlægning.

Du får mulighed for at gøre en forskel for unge mennesker.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse sker på fuldtid, og vi ser frem til at byde dig velkommen pr. 1. juni 2023 eller hurtigst muligt.

Ansættelsen finder sted på tjenestemandslignende vilkår, hvilket bl.a. indebærer en pensionsordning på 18 %.

Ansættelsesområdet er ZBC, og primært tjenestested er vores uddannelsessted Chr. Richardtsvej 43, Vordingborg.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en evt. ansættelse.

Ansøgning

Har ovenstående vakt din interesse? Så klik på knappen "Ansøg" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser. Der modtages alene ansøgninger via link/formular i stillingsopslaget.

Vi skal have din ansøgning senest den 31. maj 2023. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende i ansøgningsperioden, men beslutning om ansættelse træffes først efter ansøgningsfristens udløb.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen. Vi lægger ved besættelsen af stillingen alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte: 
Dina Herler, Uddannelsesleder, på tlf. 20 770634 eller dihe@zbc.dk.

Hvem er vi?

ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 9 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole

På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i ZBC.

ZBC

Vær med. Verden er til at forandre.

Gem job

Zealand Business College
Publiceret: 20. maj 2023

Arbejdssted

Location Vordingborg