Mar­keds­le­den­de virk­som­hed søger softwa­re­ud­vik­ler - med både front-end og back-end erfaring!


Vil du være med til at udvikle Logitrans´ digitale løsninger til et helt nyt niveau?

Logitrans er i gang med en digital transformation, og vi har ambitioner om, at vores digitale løsninger skal være teknologisk high-end, ligesom som vores produkter er på flere områder. Vi arbejder bl.a. med robotteknologi og egenudviklede platforme og softwareløsninger.

For at komme i mål med disse projekter har vi brug for flere ressourcer i vores IT-afdeling, og derfor søger vi en erfaren softwareudvikler til vores hovedkontor i Ribe – med mulighed for hjemmearbejde.

Brænder du for Full-Stack softwareudvikling?

Du bliver en del af vores IT-afdeling, som har ansvar for support, udvikling og drift af digitale løsninger til vores afdelinger i Danmark, Kina og USA. Derudover supporterer vi vores forhandlere og slutkunder globalt. Afdelingen består i dag af 3 personer, og softwareudvikling har indtil nu primært været udført af eksterne konsulenter.

Du vil blive involveret i konkrete digitale projekter fra start til slut og bliver således bindeled mellem back-end programmering og front-end løsninger. Du skal derfor kunne arbejde fleksibelt og i tæt samarbejde med relevante stakeholders.

Vi arbejder med forskellige softwareløsninger, fx:

  • on-prem eller cloud med integrationer (SQL, RestAPI etc.)
  • egenudviklede løsninger i C#, Angular with NodeJs, RPG, Domino Formula, LotusScript.

Vores primære it-løsninger er Infor M3, Infor CPQ, Infor Sales Portal, HCL Domino, Microsoft Power BI, nShift Consignor, Umbraco CMS, Sitemule CMS.

Din baggrund

Du har en relevant uddannelse – Datatekniker med speciale i programmering, Datamatiker eller lignende, kombineret med erhvervserfaring og selvstændig softwareudvikling.

Du har minimum erfaring med C#, SQL og gerne med Power BI og/eller andre af ovenstående programmeringssprog/løsninger.

Vi tilbyder

Du får mulighed for at blive en del af en teknologisk førende virksomhed i produktionsbranchen, som står over for at udvikle sine førende løsninger og produkter til et helt nyt niveau. Samtidig kommer du til at indgå i en uformel kultur med dygtige, gode og dedikerede kolleger.

Logitrans er kendetegnet ved en flad og uformel organisation, gensidig respekt, et godt arbejdsmiljø, god humor og en ”vi hjælper hinanden” kultur.

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling, hvor du får mulighed for at få stor indflydelse på din egen hverdag.

Send os dit CV

Send dit CV og et par ord om dig selv, så tager vi resten over en kop kaffe. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og tager løbende ansøgere ind. Hvis du har behov for at høre mere om stillingen, er du naturligvis velkommen til at kontakte Anders Grønbech / CDIO på +45 3170 1633 eller via e-mail ag@logitrans.com, skriv venligst ”Softwareudvikler - ” efterfulgt af dit navn i emnefeltet.


Logitrans A/S har hovedsæde i Ribe og er en af verdens førende udbydere af internt transportmateriel. Virksomheden leverer og udbyder produkter og løsninger til industrien world wide, samt en række målrettede produkter og løsninger til en række specifikke industrier som den farmaceutiske industri, levnedsmiddelindustrien, transportbranchen, komponentindustrien m.fl.

Logitrans er en familieejet virksomhed og består i dag af mere end 140 medarbejdere. Virksomheden har en flad organisation, der består af et godt og uformelt arbejdsmiljø og en kultur, der er kendetegnet ved medarbejderinvolvering, samarbejde, gensidig respekt og loyalitet samt stolthed over virksomhedens produkter.

Logitrans har netop indgået et strategisk udviklingssamarbejde med en dansk samarbejdspartner om udviklingen af en helt ny generation af løfteudstyr, der omfatter innovativ implementering af ny teknologi i branchen. Logitrans forventer at samarbejdet vil booste væksten og Logitrans´ nuværende forventes at være fordoblet i 2025.

Læs mere på www.logitrans.com.

Gem job