IT- og kun­de­kon­su­lent – teknisk support til vores globale kunder


Vil du arbejde med det nyeste inden for teknologi, innovation og betalingstjenester? Kan du se din tekniske viden komme i spil som bindeled mellem vores kunder og produktionen? Vil du være en del af en international markedsledende virksomhed?

Så grib denne mulighed for at arbejde i en global virksomhed, der tilbyder banebrydende produkter og løsninger, som spænder bredt fra biometriske teknologier til digital identitetsstyring.

"Du kommer til at arbejde med kunder og kolleger fra hele verden, såvel som alle områder af vores portefølje - som er i konstant forandring for at leve op til det hastigt udviklende teknologilandskab," siger Morten Reno Larsen, Team Lead.

Velkommen til IDEMIA

IDEMIA er en international virksomhed med mere end 15.000 ansatte. Vi er specialister i sikkerheds- og identitetsløsninger og leverer en bred vifte af produkter og tjenester til banker over hele verden. På vores kontor i Søborg står 30 erfarne kollegaer klar til at byde dig velkommen i en tæt sammentømret lokal organisation med et fladt hierarki og en varm og uformel atmosfære.

Her vil du indgå i vores Payment Services afdeling som en del af et team bestående af ca. 10 databasespecialister, konsulenter og supportere. De fleste har mange års erfaring inden for deres felt, og alle er ivrige efter at hjælpe dig med at falde til.

"Vi deler mange grin, hvilket er vigtigt, fordi vi bruger meget tid sammen på kontoret, samarbejder og deler viden," forklarer Morten.

Teknisk support og projektstyring

Du vil være i tæt kontakt med vores kunder, som omfatter de største banker og finansielle institutioner. Du vil yde teknisk support og assistere med kundeprojekter, fx migrering til en ny chip, implementering af nye korttyper m.m.

Du vil se ind i en arbejdsdag, hvor du bl.a. vil:

  • Deltage i møder med kunder
  • Opsætte og vedligeholde produktionsprofiler i vores kortproduktionssystem
  • Følge op på personaliseringsordrer, prioritering og kundedialog
  • Yde kundesupport
  • Varetage mindre programmering og andre ad hoc IT-relaterede opgaver

All-round teknisk viden og projektledelsesevner

Du er kendt som en teamplayer, der kan samarbejde med både kollegaer og kunder. Samtidig sikrer dine fremragende kommunikationsevner og interkulturelle forståelse, at du altid får dit budskab igennem.

Du løser dine opgaver selvstændigt, men du tøver heller aldrig med at søge assistance, når det er nødvendigt. Desuden har du gode projektledelseskompetencer, der gør dig i stand til problemfrit at flytte prioriteter og samtidig bevare en stabil kurs.

Vi forestiller os også, at du:

  • Har en bachelor inden for IT eller projektledelse, eller tilsvarende uddannelse
  • Har nogle års erfaring med lignende opgaver
  • Har alsidig teknisk viden, så du kan forstå vores drift
  • Har programmeringskendskab
  • Taler og skriver både engelsk og dansk flydende

Er du klar til din næste udfordring?

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så send gerne dit cv i dag.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Team Lead Morten Reno Larsen på tlf. 4041 0439.

Vil du vide mere?

Hos os bliver du en del af en virksomhed med en virksomhedskultur præget af en høj grad af fleksibilitet, tilbud om lærings- og udviklingsaktiviteter, og du får daglig kontakt med dygtige kollegaer rundt om i verden.

Vi lægger stor vægt på, at nye medarbejdere bliver en del af kulturen.

Gem job