Dygtige softwa­re­ud­vik­le­re til vores E-mo­bi­li­tet­steam


Hos OK leverer vi energi til danskerne, nu og i fremtiden. Derfor investerer vi massivt i E-mobilitet – og her har vi brug for dig, som vil forme fremtidens E-mobilitet.

Markedet for opladning af el-biler til private og erhvervskunder udvikler sig mere end nogensinde før. OK er allerede en central del af den udvikling. E-mobilitetsområdet vil kun få endnu større betydning for vores forretning i fremtiden, hvor vi har ejerskab over end-2-end løsningen. Derfor søger vi lige nu 3 nye applikationsudviklere til vores E-mobilitetsteam, som skal udvikle OKs digitale løsninger inden for den grønne omstilling.

”E-mobilitet er under solid udvikling – også i OK. Der kommer helt sikkert til at ske mange ting de kommende år. Vi arbejder med de nyeste teknologier. Det er her vi har brug for dig til at styrke vores position i markedet.” fortæller Peter Joachim Møller, Applikationsudviklingschef.

Du vil blive et vigtigt omdrejningspunkt, når du sammen med dine kollegaer skal designe og udvikle de systemer, der skal udgøre de vitale løsninger til E-mobilitet og dermed skabe fundamentet for de kundeløsninger, som skal tegne fremtidens OK og Danmark inden for den grønne omstilling. Vi har fire teams, der hver arbejder med; Charging Station Operation (CSO), Roaming, Erhverv og Privat. Vi er lydhør over for din interesse og fagfelt, men vi søger dig der vil:

  • Indgå i et Scrum Team, der arbejder sammen med fokus på nærvær og sparring
  • Deltage i Story-afklaring og implementering samt dokumentation af de udviklede løsninger
  • Sætter pris på at lave de gode robuste løsninger, der tåler at blive presset ”Live”
  • Kan skrive under på mottoet ”Automate Everything”

Dine personlige og faglige kompetencer

  • Du er vant til at indgå i review af kode og sparring omkring arkitektur
  • Du er en kompetent og professionel applikationsudvikler, der har bevist, at du er i stand til at levere på forskellige projekter.
  • Du har gode samarbejdsevner og er vant til at arbejde i agile rammer
  • Du har generelt interesse i flere af følgende teknologier: C#, PostgreSQL, Angular, Swagger, Datadog, Docker, Azure DevOps og GoogleCloud

OK – meget mere end bare benzin

Vi er et dansk, andelsejet selskab med det bredeste energisortiment af alle virksomheder i Danmark. Udover E-mobilitet og benzin/diesel, tilbyder vi blandt andet el, varmepumper, bilvask, fyringsolie og naturgas. Vores hovedkontor, hvor du får fast base, ligger i Viby i den sydlige del af Aarhus. IT-softwareafdelingen i OK fortsætter med at vækste og tæller i dag flere end 110 dedikerede IT-medarbejdere, der via softwareudvikling støtter op omkring den grønne omstilling og digitaliseringen af vores kunders produkter.

"I OK bliver du en del af en virksomhedskultur, der lægger vægt på samarbejde kombineret med personlig fleksibilitet og højt til loftet. Der er bl.a. mulighed for hjemmearbejde, du kan dyrke dit fag og vi anstrenger os for hæve dit værd i din tid hos OK." fortsætter Peter.

Du vil få plads i ambitiøst og humørfyldt team der arbejder med E-mobilitet. Du vil blive et vigtigt omdrejningspunkt, når du sammen med dine kollegaer skal designe og udvikle de systemer, der skal udgøre de vitale løsninger til E-mobilitet og dermed skabe fundamentet for de kundeløsninger, som skal tegne fremtidens OK.

En helt OK arbejdsplads

I OK-koncernen ved vi, at vores medarbejdere er rygraden i forretningen. Derfor vil vi gerne passe på dig ved at tilbyde et arbejdsmiljø, som sikrer, at du har lyst til at blive her længe. Hos os får du en sund kantine og sundhedsforsikring til dig og din familie, ligesom vi opfordrer dig til at bruge tid med dine kolleger. Samtidig har vi fokus på din professionelle udvikling med tilbud om forskellige former for efteruddannelse, så din faglighed bliver vedligeholdt og udbygget.

Har du lyst til at læse og høre mere om hvad OK er for en IT-arbejdsplads - så har vi samlet lidt til dig her.

Skal du være en del af teamet?

Så skynd dig at sende os en ansøgning og dit CV ved at klikke på “Ansøg”. Vi kalder løbende til samtale, så søg hellere i dag end i morgen.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Peter Joachim Møller, tlf.: 2779 5643.

Ansøgningsfrist: Løbende

Gem job