IT-spe­ci­a­li­ster til SAP Academy: Fra ? til SAP


Vil du hjælpe os med at nå nye højder?

I ATP administrerer vi to ud af tre velfærdskroner i Danmark og står på den måde bag nogle af landets vigtigste digitale systemer. Det forpligter.

Vi råder over en masse samfundskritiske IT-løsninger og i en lang række af løsningerne er SAP kernen ift. centrale forretningsprocesser.

I Digital Solutions er vi allerede 70 SAP-specialister, der er nogle af landets dygtigste inden for vores område. Vi er imidlertid på udkig efter flere, og derfor søger vi nu medarbejdere til ATP’s SAP Academy: et forløb, der strækker sig over 18 måneder og har holdopstart 1. september.

Som en del af forløbet får du bl.a.:

 • en perlerække af interne og eksterne kurser, der klæder dig på til jobbet som SAP-konsulent
 • et solidt teoretisk fundament og muligheden for at løse opgaver og lære i praksis
 • en mentorordning, hvor du kobles op med en af vores erfarne SAP-konsulenter fra et område, der er præget af tårnhøj SAP-faglighed.

Er du interesseret i en stejl læringskurve?

Kort fortalt er vi på udkig efter medarbejdere, der:

 • allerede står på et solidt IT-fundament (både praktisk og teoretisk)
 • drømmer om at blive en dygtig SAP-konsulent
 • vil indgå i et fagligt fællesskab, som man ikke finder andre steder.

Du har sandsynligvis en uddannelsesbaggrund på bachelor- eller kandidatniveau og erfaring med store samfundskritiske IT-systemer. Men! Det vigtigste er, at du er:

 • nysgerrig på udvikling af komplekse IT-systemer
 • drevet af at forstå forretningsbehov
 • klar på at lære.

Din baggrund er med andre ord ikke afgørende. Det kan være, at du har arbejdet med IT-drift og udvikling eller et andet område med fokus på at omsætte forretningskrav til digitale løsninger. Det kan også være, du har fået interesse for SAP ved at arbejde en del i spændet mellem forretning og IT. Der er mange veje til Rom.

Vil du være en del af en prisvindende IT-arbejdsplads?

I ATP har vi ambitionen om at være et førende IT-, data- og digitaliseringshus, der driver effektiv administration og investeringspraksis til gavn for det danske velfærdssamfund.

Som en del af SAP Academy ansættes du i Digital Solutions, hvor vi er mere end 500 IT-, digitalisering og dataspecialister.

Vi ser frem til at få dig med på holdet og til at byde dig velkommen på vores arbejdsplads, der de seneste fire år har vundet titlen som finanssektorens mest attraktive IT-arbejdsplads i Version2’s IT Company Rank.

=dig? Så send dit CV

Send os dit CV og en ansøgning hurtigst muligt og senest søndag d. 28. maj. Vi behandler henvendelser løbende, afvikler samtaler i juni og har Academy kick-off i september.

Hvis du er nysgerrig, vil læse mere om IT i ATP, møde vores CITO og en af dine kommende SAP-kolleger, så kan du besøge vores hjemmeside: https://www.atp.dk/digital-solutions

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

 • sektionschef, P&S SAP Consultants, Bente Kammer Biermann på 3045 4622 eller bkb@atp.dk
 • sektionschef, P&S SAP Application Consultants, Susanne Kany på 4147 3104 eller kany@atp.dk

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

#LI-hybrid

Gem job

ATP
Publiceret: 8. maj 2023

Arbejdssted

Location Hillerød