Technical Con­sul­tant

FN´s Verdensmål, Paris-aftalen og den danske klimalov er eksempler på politiske beslutninger, som vidner om høje ambitioner og ønsker om at transformere samfundet i en mere bæredygtig retning. Har du lyst til at blive en del af vores Bæredygtigheds-Team, der hver dag arbejder for at gøre disse ambitioner til virkelighed? Vores mission er at udvikle og implementere innovative redskaber, løsninger og Business Intelligence, der understøtter vores kunder i den grønne omstilling og en bæredygtig udvikling.

I KMD DIMA (Data, Information Management & Analytics) har vi ambitionen om at blive Danmarks bedste Business Intelligence og Advanced Analytics-leverandør.  Vi er i dag mere end 200 data-begejstrede kollegaer, der brænder for at skabe værdi via data. Hvis du er ambitiøs, nysgerrig, data-erfaren og vil med på rejsen, så er du måske vores nye Technical Consultant i Bæredygtighedsteamet.

Om teamet

Forretningsområdet, du ansættes i, er under udvikling og opbygning både i Danmark og internationalt. Teamet består lige nu af 5 kompetente kollegaer, der arbejder tæt sammen i hverdagen. Teamet dækker tilsammen alt fra forretningsstrategi over projektledelse, support og konsulentydelser til teknisk udvikling. Teamet er i tæt dialog med en lang række øvrige ansatte, der har fokus på opgaver som drift, IT-arkitektur, salg, marketing osv. Teamet sidder i dag fordelt på vores kontorer i Aalborg, Aarhus og Warszawa sammen med kollegaer fra DIMA. 

Som vores nye Technical Consultant vil du indgå i et team, der vægter frihed under ansvar, plads til menneskers forskelligheder og rummer store muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Om jobbet

I rollen som Technical Consultant får du en enestående chance for at påvirke vores udvikling og strategi. Porteføljen af opgaver er mangeartede, og vi vil tage højde for dine udviklingsønsker og potentialer.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • Analysere indkomne data fra nye kunder i forbindelse med implementeringer
 • Validering og tilretning af CO2-regnskaber
 • Sikre en løbende forbedring af datakvalitet
 • Foretage løbende test af vores løsninger
 • Agere 2nd level support på dataspørgsmål fra vores kunder
 • Deltage i undervisningen i forbindelse med teknisk onboarding af kunder

Faglige kompetencer

Indgangene til jobbet kan være flere; vi forestiller os, at du har en relevant mellemlang eller lang videregående IT-uddannelse og relevant erhvervserfaring.

Vi vægter følgende kompetencer højt:

 • Erfaring med dataanalysearbejde 
 • Erfaring med SQL 

Det er tillige en fordel hvis du kan sige ja til nogle af følgende:

 • Erfaring i at arbejde med ledelsesinformation
 • Erfaring med undervisning eller brugersupport
 • Erfaring med agile arbejdsmetoder
 • Kendskab til modellering af datavarehus, databaser generelt og datamodellering
 • Kendskab til Azure DevOps, cloud og containerbaserede løsninger

 Som person er du god til at kommunikere med både kunder og kollegaer. Vi forventer, at du er selvkørende, engageret og struktureret. Desuden er du analytisk stærk og forstår vigtigheden af at dokumentere. Du kan kommunikere både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk.

Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere er du velkommen til at kontakte Teamlead Ann Kirstine Hummelgaard Lund på abf@kmd.dk eller +45 25321772.

Vi forventer at holde samtaler den 8 og 9. juni, men ansætter så snart vi har fundet den rette kandidat så send os gerne din ansøgning og dit CV allerede i dag. Ansøgningsfristen er 29. maj 2023. 

Om KMD

KMD er den største danske it-virksomhed, der udvikler og leverer software- og serviceløsninger til kommune-, stats- og erhvervssegmentet i Danmark samt udvalgte segmenter i Skandinavien.

KMD har over 1.500 danske og internationale kunder. KMD-koncernen har en årlig omsætning på godt 4,8 mia. kr. og har cirka 2.600 ansatte.

KMD er et datterselskab i den globale teknologikoncern NEC Corporation, der globalt beskæftiger mere end 100.000 medarbejdere.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på 4,8 mia. kroner og har omkring 2.600 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job