IT- og ma­na­ge­ment­kon­su­lent til Epic-løsninger


Gennem tæt samarbejde med hospitaler og offentlige styrelser skaber vi bedre løsninger, der gør en forskel for både vores kunder og deres patienter.

Vil du være med til at gøre den store forskel ved at udfordre den elektroniske patientjournal, som den ser ud i dag?

Så bliv en del af Capgemini. Her kan du bruge din unikke viden inden for sundheds-IT og Epic samt din erfaring som konsulent, når du udtænker kreative løsninger, som du også selv er med til at konfigurere og se blive til virkelighed.

Indgå i et stærkt netværk af eksperter

Som førende global leverandør af rådgivning, teknologiservices og digital transformation hjælper vi virksomheder og offentlige institutioner med at indfri deres forretningsmæssige ambitioner – fra strategi til IT-drift. Vi har over 50 års erfaring inden for vores felt og har i dag over 360.000 medarbejdere på globalt plan.

Du bliver en del af vores Healthcare-funktion, hvor du får et væld af kolleger med særlig ekspertise inden for IT-udvikling, sundhedsøkonomi, Epic-løsninger og meget andet til at hjælpe dig i dit arbejde.

Sæt dit aftryk på det danske sundhedssystem

Du får kontor i Vallensbæk, men bruger det meste af din tid ude hos kunderne placeret primært i København. Her agerer du strategisk rådgiver og sparringspartner, der hjælper kunderne med procesoptimering og Epic-implementeringer.

Vi har et væld af specialistkolleger, som du kan trække på, men det er dig, der kommer med de kreative løsninger, og de endelige beslutninger tages af dig og kunden. Projekterne kan derfor variere, men du vil typisk skulle:

  • udføre analyser for at indsamle data og udforske udfordringer og muligheder
  • formulere og præsentere tilbud samt strategi og konkrete løsninger
  • rådgive kunderne gennem beslutningsprocesserne
  • konfigurere og implementere løsningerne
  • afholde workshops og oplæring i brug af løsningerne samt sikre effektiv drift.

Spændende udfordringer og mulighed for udvikling

At være konsulent hos Capgemini bringer mange fordele med sig. Udover at vi for alvor går op i at sikre work-life balance for dig og dine kolleger, har du mulighed for at udvikle dig, fx i rollen som team lead, hvis du har evnen og lysten til det.

Viden om IT, lægevidenskab og konsulentarbejde

Med masser af energi i det daglige og en ”det kan vi”-attitude trives du i et højtydende og foranderligt miljø. Du har også gode kommunikations- og præsentationsevner, der gør det muligt for dig at komme ind under huden på kunderne og skabe dig en rolle som ekspertrådgiver.

Derudover er det vigtigt, at du besidder forståelse for IT – herunder konfigurations- og kodningsprincipper – lægevidenskab og konsulentarbejde. Vi ved, at denne kombination kan opnås på forskellige måder, men ideelt set har du:

  • en klinisk eller teknisk uddannelse – du er måske uddannet sygeplejerske, farmaceut eller læge, eller også har du en kandidatgrad i datalogi eller andet inden for IT
  • 3+ års erfaring fra en lignende stilling som konsulent, gerne inden for sundhedssektoren
  • flydende sprogkundskaber på dansk og engelsk.

Det er også et stort plus, hvis du besidder Epic-certificeringer eller praktisk erfaring med implementering af Epic.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job