Managing Architect


Har du solid erfaring med at drive udviklingen af komplekse IT-systemer? Og har du lyst til at være med til at levere nogle af de mest banebrydende IT-løsninger i Danmark? Så er du måske vores nye Managing Architect i Netcompany.

Arbejdsopgaver og teknologier

Som Managing Architect i Netcompany har du ansvaret for at designe en teknisk løsning, der imødekommer forretningens krav og ønsker – baseret på de mest velegnede komponenter, frameworks og arkitekturer. Du vil bidrage til at skabe det tekniske fundament for en sikker og effektiv realisering af løsningen, herunder valg af hensigtsmæssige grundkomponenter, rammeværker og øvrige værktøjer. Derudover vil du have ansvaret for, at udviklingsteamet efterlever de tekniske rammer og leverer kode af høj kvalitet.

Som Managing Architect er det vigtigt, at du har et stærkt teknisk overblik og aktivt følger den tekniske udvikling. Du har erfaring med teknisk ledelse i udviklingsprojekter og er fortrolig med de forskellige processer, metoder og fagområder, der indgår i moderne udviklingsprojekter. Foruden ansvar for den tekniske løsning vil din arbejdsdag omfatte støtte og udvikling af medarbejdere, tæt kontakt og afklaring med projektets kunde og løbende koordinering med den øvrige projektledelse.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indebære:

  • Analyse og design af den overordnede løsning i overensstemmelse med kundens krav og behov
  • Ansvar for den tekniske pipeline, herunder Code Repository, Continuous Integration, Continuous Deployment, automatisering m.fl.
  • Sikring af systemarkitektur og kodekvalitet samt udvikling af kritiske dele af systemet
  • Planlægning og afvikling af tekniske workshops med kunden
  • Definere strategier for logning, fejlhåndtering, automatiseret test, integrationer, concurrency m.fl.
  • Daglig sparring og udvikling med dit team for at sikre et højt teknisk og forretningsmæssigt niveau

Om dig

Vi forestiller os, at du:

  • Har relevant erfaring indenfor IT-branchen, hvor du har udviklet og leveret større IT-løsninger
  • Er dygtig analytisk, struktureret og ansvarsbevidst samt besidder en høj grad af integritet og professionalisme
  • Har en relevant kandidatuddannelse indenfor IT, f.eks. Software Engineering, Datalogi, Information Technology el. lignende
  • Evt. har erfaring med personaleledelse

Vi sikrer din udvikling!

Vi har mange års erfaring med at tage imod nye kolleger og et setup, der er gearet til at tilbyde dig faglig og personlig udvikling med udgangspunkt i dine ambitioner og ønsker.

I Netcompany vil du fra start blive tildelt en erfaren personlig mentor. Din mentor vil altid stå til rådighed til faglig sparring og rådgivning i, hvilken retning du kan gå, så du selv kan præge din karriere.

Yderligere vil du også indlede et forløb i vores interne uddannelsesprogram, Netcompany Academy. Gennem en række moduler sikrer vi dig kontinuerligt muligheden for at dygtiggøre dig igennem hele din karriere i alt fra forskellige teknologier til kundehåndtering. Hvis du ønsker at videreudvikle dine tekniske kompetencer, tilbyder vi også certificeringer. Med andre ord vil din karriere aldrig gå i stå hos os, og du vil udvikle dig langt hurtigere end noget andet sted i branchen.

Ingen prioriterer det sociale højere end os

I Netcompany har vi et unikt sammenhold, og der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi tilbyder en lang række forskellige klubber og foreninger indenfor både sport, brætspil, E-sport og kulturliv. Derudover nyder vi at mødes på vores ugentlige fredagsarrangementer, til firmafester og teamevents. Mulighederne er mange, da vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen.

Send os en ansøgning

Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com.

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

Gem job

Netcompany A/S
Publiceret: 23. december 2023

Arbejdssted

København, Aarhus eller Aalborg