Pro­duk­tions­sup­por­ter til TV 2


Har du god teknisk forståelse og vil du være med til at bidrage til en samfundsvigtig opgave i en af Danmarks største brands, TV 2 Danmark - en MedieTech virksomhed med en ambitiøs 2025 strategi, hvor fagligheden er høj, og vi har det sjovt?

Vi har en ledig stilling i produktionssupport i Odense, hvor vi søger en engageret og kvalificeret kollega. Produktionssupport er et team af fire teams i Medieteknologi, hvis primære opgave er at understøtte og udvikle teknologien i TV 2’s interne pulserende produktion, der producerer stort set hele døgnet, året rundt.

Domicilet i Odense rummer en kompleks medieproduktion i en konstant bevægelse, hvor arbejdsdagen for en produktionssupport består af mange og alsidige opgaver. Ud over den daglige problemløsning står TV 2 overfor en fundamental teknologiomlægning i de kommende år. Hele teamet i produktionssupport skal være med til at fremtidssikre den teknologi, der understøtter TV 2’s indhold og platforme.

Din rolle som produktionssupporter

Vi lægger stor vægt på at ansætte en person, som er serviceminded og positivt bidrager til at levere support af høj kvalitet til alle producerende afdelinger i huset. Du bliver en del af et dygtigt team af supportere, for hvem videns- og erfaringsdeling er en væsentlig del af dagligdagen.

Dine primære arbejdsopgaver er:

  • support til TV 2s producerende afdelinger
  • rapportering og løsning af incidents og requests via TV 2s fejlrapporteringssystem ServiceNow
  • dokumentation af fejlretningsprocedurer og udarbejdelse af driftsdokumentation
  • videndeling og undervisning af kolleger
  • periodevist deltagelse i teknologiprojekter

Din profil og erfaring

Du har en relevant erfaring med support af en bred vifte af IT- og broadcastprodukter. Du er metodisk og kan gennemskue komplekse tekniske sammenhænge. Du vægter samarbejde højt og har gode kommunikationsevner. Du besidder evnen til at dokumentere og beskrive workflows, problemer og løsninger, så dine kolleger og samarbejdspartnere kan få glæde af dine erfaringer. Du griber ud efter opgaver og sætter en ære i at følge dem til dørs. I en travl hverdag med mange forskelligartede opgaver besidder du tillige evnen til at bevare overblikket og prioritere opgaverne, så de bliver løst effektivt og til alles tilfredshed. Du har et positivt livssyn og møder såvel kolleger som mennesker med energi og imødekommenhed. I kritiske situationer evner du at bevare overblikket.

Hvad tilbyder vi dig

En afvekslende og udviklende hverdag i et uformelt miljø, hvor der er plads til den enkelte, og hvor du får mulighed for at udnytte og udvikle dine færdigheder sammen med dygtige kolleger.

Arbejdssted er Kvægtorvet i Odense, og 1 til 2 dage om måneden kan der være opgaver, som skal løses på Teglholmen i København.

TV 2 som teknologiarbejdsplads

I TV 2s teknologiske område arbejder mere end 350 medarbejdere dedikeret med at understøtte og realisere den koncernstrategiske målsætning om 1,3 millioner Play-abonnenter i 2025. Målsætningen, der udspringer af 2025-strategien 'TV 2 Play til alle', forudsætter et solidt teknologisk fundament, der gør det muligt for TV 2 også i fremtiden at levere dansk kvalitetsindhold og public service, som danskerne har let adgang til og interesse i at samles om.

TV 2 investerer derfor i disse år massivt i udviklingen og driften af hele den teknologiske værdikæde fra medieteknologi og tv-produktion til digital produktudvikling. Alt sammen med det formål at sikre, at vi imødekommer danskernes behov og forventninger i et omskifteligt marked med stigende, international konkurrence. Teknologiorganisationen er placeret i både Odense og København, og vi beskæftiger blandt andre Software Engineers, UX-designere, Product Managers, Solution Architects, produktionsspecialister og Data Scientists.

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at modtage dit CV og ansøgning via formularen nedenunder. Vi afholder løbende samtaler og lukker stillingen, når den rigtige kandidat er fundet. Tiltrædelse hurtigst muligt efter aftale.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Dorthe Gude
Chef for Produktionssupport
dogu@tv2.dk
tlf. 3065 2750

Gem job