Spændende stilling som Java Backend Developer


Spændende stilling som Java Backend Developer i en innovativ virksomhed! Vil du være en del af Europas største leverandør af IT-løsninger til mobilkommunikation?

Hos os får du mulighed for at arbejde i et passioneret og erfarent udviklerteam placeret i hjertet af København. Udviklerteamets primære opgave er løbende vedligehold samt udvidelse af vores webplatform, Umbrella.

Dine kvalifikationer

Vi forventer, du har solid erfaring og stærke kompetencer inden for Java, MySQL, Git og REST API'er. Det er vigtigt, at du har evnen til at implementere mindre opgaver i frontend ved hjælp af JavaScript/AngularJS.

En god forståelse for databaser og evnen til at optimere databaseforespørgsler vil være en fordel.

Du går op i at levere løsninger med velskrevet og gennemtestet kode i henhold til best practice.

Kendskab til HTML, CSS og PHP vil være en ekstra fordel, ligesom basal erfaring med Linux værdsættes.

Personlige kvaliteter, vi værdsætter

 • Struktureret og ansvarlig
 • Evnerne samt en relevant uddannelse eller erfaring fra lignende job
 • Entusiastisk og dedikeret til at levere produkter af høj kvalitet
 • Arbejder selvstændigt, men er samarbejdsorienteret og god til at arbejde i teams
 • Bevidst om dine kompetencer samt dine svage sider og spørger gerne efter hjælp
 • Taler og skriver flydende engelsk. Det er højt værdsat, at du også taler dansk

Teamet

Du bliver en værdifuld del af vores mindre team, hvor flertallet har arbejdet sammen i mange år. Vi værdsætter alles stemme og anerkender deres bidrag. Vi arbejder både kreativt samt effektivt og skaber noget særligt som et team. Vejen fra idé til udvikling er kort, og beslutningsprocessen er effektiv. Vi prioriterer et sundt arbejdsmiljø, hvor der er plads til både sjov og faglig udvikling gennem kollegial sparring. Vi styrker sammenholdet gennem sociale begivenheder såsom julefrokoster, sommerfester, fredagshygge på tagterrassen i SOHO samt teamets årlige sommerhustur. Dermed styrkes samarbejde mellem udviklere, projektledere og supportere for at levere kvalitetsløsninger.

Du tilbydes 

Vi tilbyder et udfordrende og ansvarsfuldt job, hvor du arbejder i en flad organisationsstruktur. Tonen er uformel samt afslappet, og hverdagen er præget af et positivt miljø i en virksomhed med god fremgang. Du vil arbejde sammen med dygtige og engagerede kolleger, der skaber et fantastisk samarbejdsmiljø, hvor vi værdsætter den enkeltes bidrag og ekspertise.

Herudover får du: 

 • Konkurrencedygtig løn og attraktive arbejdsforhold
 • Arbejdsplads i SOHO centralt i København – tæt på Hovedbanen og Dybbølsbro Station. Kommer du i bil, har vi også en P-plads 
 • Frokostordning 
 • Fri mobiltelefon, internetforbindelse hjemme samt pension og sundhedsforsikring 
 • Frihed under ansvar og fokus på work/life balance 
 • Mulighed for 1-2 hjemmearbejdsdage om ugen 
 • Årlige firmaarrangementer, fredagsbarer og fritidsaktiviteter.

Ud over de gode kolleger i Danmark samarbejder vi også en del med vores kolleger i resten af Europa – primært i Norden. Når tiden tillader det, samles hele Norden til firmaarrangementer – i år går turen til Riga, Letland.

Om os

LINK Mobility er Europas førende leverandør af A2P SMS og mobile messaging-løsninger. Vi hjælper virksomheder med at kommunikere smartere, hurtigere, sikrere og mere professionelt med deres kunder og ansatte.

LINK Mobility er børsnoteret i Oslo og har kontorer i 18 europæiske lande samt USA. I Danmark er vi knap 25 dedikerede medarbejdere fordelt på vores kontorer i København og Kolding.

Send din ansøgning 

Grib denne spændende mulighed! Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler med kvalificerede kandidater.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores leder for Service & Delivery, Jens Meier-Lindstrøm, på tlf. 30 73 76 63.

Gem job

LINK Mobility
Publiceret: 29. august 2023

Arbejdssted

Location København