Soft­ware­test­er til Semler IT

Vil du med på den digitale rejse mod fremtidens mobilitetsforretning, og har du stor erfaring med softwaretest?

Brænder du for softwaretest og kvalitetssikring, så er måske dig vi søger?

Om stillingen

I Semler Gruppen er vi i gang med NASA - et historisk stort program for koncernen. Det er en stor digital transformation og optimering af måden, der arbejdes på hele vejen rundt i forretningen. Du vil indgå i diverse opgave- og projektteams i en matrix-organisation.
Du får mulighed for at arbejde med de mennesker, der udvikler løsninger i et komplekst, omfattende og innovativt systemlandskab, der understøtter processer i den samlede værdikæde fra bilfabrik til slutkunden.
Dine ansvarsområder vil bl.a. indbefatte:

 • Testplanlægning i samarbejde med testmanager
 • Udarbejdelse af testcases
 • Eksekvering af testcases
 • Defekt management
 • Ansvarlig for styring og bestilling af testdata
 • Kommunikere og rapportere til projektledelsen m.fl.
 • Deltage i arbejdet omkring testmetodeudvikling

Om dig

 • Det er et krav, at du taler og skriver flydende dansk
 • Det er en fordel, at du er ISTQB Foundation certificeret, men ikke et krav - men du er villig til at tage certificeringen
 • Du har erfaring med softwaretest, og sidder sandsynligvis i dag i en lignende stilling
 • Et godt kendskab til og erfaring med testteknikker
 • Kendskab til agil udvikling og test er en fordel
 • Det er en fordel, hvis du har kendskab til Azure DevOps
 • Interesse og gerne viden om testautomatisering
 • Omgængelig som person med gode samarbejdsevner
 • God til at kommunikere – både skriftligt og mundtligt
 • Fleksibel indstilling
 • Stillingen kræver initiativ, og at du selv er med til at skabe rollen og skabe værdi 

Semler Gruppen arbejder blandt andet med: Microsofts platforme, Dynmamics365, Successfactor, Salesforce og Azure DevOps og arbejder fortrinsvis efter Scrum principper. 

Du kan have flere indgange til jobbet, måske har du i flere år arbejdet med softwaretest. Tilgangen kan også være at du har stor interesse for softwaretest, og ønsker en karriere indenfor dette.

I dit arbejde er du struktureret og kvalitetsbevidst med en udpræget detaljeorientering. Du er god til at identificere faldgruber og tage de nødvendige skridt for at undgå dem. På den måde er en løsning tæt på bullet proof, når den er kommet forbi dig.
Som person er du vedholdende og sætter baren højt. 

Hvem kommer jeg til at arbejde hos?

Semler Gruppen er en virksomhed, hvor der er kort fra tanke til handling, og hvor der altid er skarpt fokus på, hvor brandet skal bæres hen i fremtiden. Tempoet er højt, og hverdagen er præget af en hands-on-baseret tilgang i arbejdet mod de fælles mål.

Vi tilbyder et alsidigt job i en moderne koncern, hvis branche er i forandring. Vi har et uformelt arbejdsmiljø med gode og attraktive medarbejderforhold. Du vil få stor indflydelse på din egen hverdag og gode muligheder for at udvikle dig i jobbet. 

Hertil kommer fordelagtig pensionsordning med sundhedssikring, samt en hel del andre medarbejdergoder, der bl.a. inkluderer nye fitnessfaciliteter og en formidabel frokostordning i vores nyrenoverede personalerestaurant.

Semler koncernen står på et stærkt fundament i kraft af en solid forretning med over 100 år i bagagen, og med blikket og ambitionerne rettet mod fremtiden.

Som landets største bilaktør og landbrugets sikre samarbejdspartner driver vi nutidens løsninger indenfor mobilitet. Vi repræsenterer nogle af de stærkeste brands, og fokuserer på at levere den bedste kundeservice.

Den daglige arbejdsplads bliver Park Alle 355 i Brøndby.

Ansøgning

Lyder dette som noget for dig? 

Ansættelsesstart er 1. november 2023, og der afholdes samtaler løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning. I din ansøgning bedes du angive din forventning til lønniveau.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Test Claus Thornberg Højmann på telefon +45 30 43 99 09 eller mail clhj@semler.dk.


Stærke værdier forener os på tværs

Som ny kollega i Semler Gruppen bliver du del af et stort fællesskab på mere end 2800 kolleger. Vi har forskellige ansvarsområder og møder ind på forskellige adresser i forskellige selskaber, men vi er alle forenet af fælles værdier, der fungerer som et kompas for vores måde at arbejde på.

Vi er nemlig ordentlige og gør vores bedste for at skabe tilfredse kunder og leverandører. Det kræver, at vi er dedikerede og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag. Samtidig bestræber vi os på at være nytænkende og udforske nye måder at gøre tingene på. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt for hinanden og et smil på læben.

Gem job

Semler Gruppen
Publiceret: 29 August 2023

Arbejdssted

Location Brøndby