Senior Java Developer

Vil du være en del af Danmarks største IT-udviklingshus? Vil du være en del af en virksomhed, hvor der er højt til loftet, og hvor du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt? Vil du arbejde agilt og være med til at sætte nye standarder for fremtidens IT-løsninger?

#Java #Spring #TypeScript #Angular #Kubernetes #Docker #Azure #microservices 

Hvis du vil være med til at sætte dit fingeraftryk på softwareløsninger til energisektoren, og hvis du synes det er spændende, at arbejde med en kompleks IT-løsning med store datamængder som afsæt for den grønne omstilling, så er du måske den, vi søger.

Vi søger en Senior Java Developer til at styrke vores team omkring vedligeholdelse og videreudvikling af KMD EnergyKey, som leverer forretningskritiske softwareløsninger til energisektoren.

Om jobbet

#Agile #Scrum #Teamwork #CleanCode #CodeReview 

Som Senior Java Developer kommer du til at hjælpe med afklaring, design og specifikationer af features i et større igangværende kundeprojekt. Du vil skulle deltage i kundemøder og workshops med fokus på teknisk afklaring og specifikation af forretningsbehov, som efterfølgende skal omsættes til realiserbare løsningsspecifikationer.

Dine arbejdsopgaver som Senior Java Developer indebærer:

 • I samarbejde med forretningsspecialister, projektejere og arkitekter at omsætte kundens krav og ønsker til gennemtænkte realiserbare løsninger og varetage den efterfølgende implementering
 • At indgå i vores 2nd line-supportteam og analysere, beskrive og løse eventuelle produktfejl og servicehenvendelser fra kunderne
 • At planlægge og drive egne opgaver og mindre projekter selvstændigt
 • At medvirke til at skabe og sikre fremdrift i leverancerne via rettidig koordinering
 • Sparring med kollegaer, produktejere, forretningsspecialister og kunder

Du vil blive en del af et faglig stærkt leveranceteam, som har ansvaret for levering af support og kundeprojekter. Teamet er bindeleddet mellem kunderne, forretningen og vores øvrige udviklingsteams og skal sikre at den tekniske implementering understøtter forretningens krav til KMD EnergyKey, og at det derigennem er værdiskabende for vores kunder.

Du skal ligeledes forvente en del samarbejde internt med KMDs andre forretningsområder, vores samarbejdspartnere og kundernes øvrige leverandører, hvor der skal udveksles data til og fra KMD EnergyKey.

Om dig

Som kollega er du struktureret, analytisk og har en grundig tilgang til opgaver. Du er involverende, samarbejdende, omgængelig og god til at kommunikere dine pointer. Du er hurtig til at sætte sig ind i nye problemområder med høj kompleksitet. Derudover forventer vi, at du har en relevant videregående uddannelse og er flydende på engelsk i skrift og tale.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med eller kendskab til:

 • Udvikling af applikationer i Java og Spring framework 
 • Angular
 • Database teknologier MS SQL og NoSQL
 • YAML og Swagger
 • WildFly
 • Kubernetes og Docker
 • Scrum og at arbejde med softwareudvikling efter agile principper
 • At udarbejde tekniske specifikationer og formidle opgaverne til udviklingsteams
 • At udarbejde teknisk dokumentation
 • Erfaring fra energisektoren er en fordel

Om teamet

Som Senior Java Developer, vil du blive en del af et team bestående af løsningsarkitekter, tekniske produktejere og udviklere. Teamet har høj faglighed og mange års domæneerfaring på både den tekniske og forretningsmæssige side. Teamet har medarbejdere placeret i Odense, Ballerup og Århus.

Teamet har et godt og tæt samarbejde med de øvrige forretningsteams, og der er mange muligheder for at udvikle sig og gøre en forskel. I det daglige arbejde er der stor frihed til at planlægge egne opgaver og tæt sparring og samarbejde med kollegaer.  

Dit daglige arbejdssted vil blive vores kontor i Odense, Ballerup eller Århus. Arbejdet forgår primært fra kontoret med mulighed for at arbejde hjemmefra, når det passer ind. Typisk kommer de øvrige kollegaer 3 -5 dage på kontoret om ugen.

Vil du høre mere?

Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat – så hold dig ikke tilbage, hvis du mener, at det er dig!

Vil du vide mere, så er du velkommen til at kontakte Head of Delivery Brian Skjold Elnegaard på telefon +4525727970.


Om KMD

KMD er den største danske it-virksomhed, der udvikler og leverer software- og serviceløsninger til kommune-, stats- og erhvervssegmentet i Danmark samt udvalgte segmenter i Skandinavien.

KMD har over 1.500 danske og internationale kunder. KMD-koncernen har en årlig omsætning på godt 4 mia. kr. og har cirka 2.800 ansatte.

KMD er et datterselskab i den globale teknologikoncern NEC Corporation, der globalt beskæftiger mere end 100.000 medarbejdere.

Gem job