Erfaren eller nyud­dan­net it-pro­jekt­le­der hos Rigs­ad­vo­ka­ten


Rigsadvokaten er på udkig efter en it-projektleder, med teknisk viden og lysten til at styre tværorganisatoriske projekter, der skal understøtte vores kerneopgave – at føre straffesager. Vi arbejder for retfærdighed, hvorfor du som projektleder hos Rigsadvokaten bliver en del af en dedikeret arbejdsplads, hvor samfundet kan regne med, at vi tilstræber den højest mulige kvalitet i vores arbejde.

Opgaverne er mange som it-projektleder hos Rigsadvokaten, og du skal blandt andet:

 • Være en yderst central person i vores projekter og være ansvarlig for projektmøder, workshops, demoer, testforløb, kravspecifikation, dokumentation, styregruppemøder m.v.
 • Udarbejde deltaljerede arbejdspakker for tekniske leverancer
 • Koordinere projektleverancer med eksterne leverandører, herunder Statens It
 • Udarbejde planer for udrulning og implementering af systemer
 • Være operationel og klar til at løse mange forskelligartede, projektrelaterede opgaver
 • Holde flere projekter i gang på samme tid

Vi er en it-sektion, der har ambitioner om en stærkere forretningsunderstøttelse og mere sammenhæng på tværs af it-systemer. Da straffesagskæden går på tværs af Justitsministeriets område, hvor politiet og domstolene er de nærmeste samarbejdspartnere, er der ofte tale om et tværgående samarbejde med stor kompleksitet og mange interessenter. Vi søger en ny kollega, der kan bidrage aktivt, og som har lyst til at være en del af den fortsatte digitalisering af anklagemyndigheden.

Dig

Du har en relevant uddannelse og har erfaring med it-projektledelse fra privat og/eller offentlig virksomhed.

Vi forestiller os, at du enten kan sætte hak ved det meste af følgende:

 • Erfaring som projektleder, gerne med både tekniske og organisatoriske projekter
 • En certificeret projektlederuddannelse, som fx Prince2 eller IPMA
 • En teknisk baggrund eller god teknisk forståelse
 • God forretningsmæssig forståelse

Alternativt er du relativ nyuddannet eller mangler erfaring som projektleder, men på sigt kan se dig selv i den ovenstående beskrivelse og er villig til at påtage dig en stejl læringskurve, hvor vi selvfølgelig hjælper dig. Så kan du også være den nye kollega, vi leder efter.

Du skal indgå aktivt i dialog med flere fagprofessioner og kunne tænke på tværs for at fremme løsningen af anklagemyndighedens kerneopgaver. Du skal være nysgerrig, engageret og god til at samarbejde både med kolleger i politiet og anklagemyndigheden og med eksterne parter, ligesom du skal bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Det er vigtigt at:

 • Du brænder for projektledelse og formår at skabe engagement og positiv energi i dine omgivelser
 • Du føler dig godt tilpas i en brugervendt rolle og kan gå proaktivt ind i dialog og forhandlinger med leverandører
 • Du arbejder godt både selvstændigt og sammen med andre
 • Du forstår at prioritere opgaverne både for dig selv, men i høj grad også for dine projekter

Os

Rigsadvokaten leder anklagemyndigheden strafferetligt, administrativt og udviklingsmæssigt. Her arbejder vi for retfærdighed og vores kerneopgave er at føre straffesager og bidrage til, at Danmark er et af verdens førende retssamfund.

Rigsadvokaten har til huse midt i København med udsigt til Christiansborgs Ridebane – her vil du møde:

 • Et fantastisk hus med en helt unik sjæl, skæve vinduer samt en god og særlig kultur
 • 150 dedikerede kolleger som bl.a. bistår resten af landets dygtige anklagere og administrative medarbejdere
 • Et komplekst og udfordrende it-landskab med sagsgange, der omfatter samarbejde med politiet og domstolene m.fl.

Anklagemyndighedens opgave er sammen med politiet at strafforfølge forbrydelser. Anklagemyndigheden består af rigsadvokaturen, 3 statsadvokaturer og anklagemyndigheden i landets 12 politikredse, National enhed for Særlig Kriminalitet samt Færøerne og Grønland.

It-sektionen hos Rigsadvokaten har til opgave at udvikle it-understøttelse og forvalte it-systemerne. Vi er to ledere og ti kolleger i sektionen med et stærkt og uhøjtideligt socialt fællesskab. Vi tilbyder et udviklende job på en dynamisk arbejdsplads, der har alsidige og udfordrende opgaver og fokus på høj faglighed, kvalitet og service. Du vil kunne sparre med og søge inspiration hos dygtige, erfarne og engagerede kolleger og ledere, og du vil komme til at arbejde tæt sammen med forretningen om it-udviklingen i anklagemyndigheden. Du vil i høj grad få ansvar for egne opgaver, og der vil være gode muligheder for at videreudvikle dine faglige og personlige kompetencer.

Vilkår

Ansættelse sker på overenskomstvilkår i henhold til gældende overenskomst på området.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Søger du?

Send din ansøgning vedlagt oplysninger om uddannelse, eksamenspapirer og joberfaring via ansøgningsknappen nederst på siden.

Ansøgningsfristen er den 25. september.

Samtaler afholdes løbende.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til chef for It forretning og projekter Mette Vennekilde på tlf. 30328471 eller chef for It service og drift Allan Hansen på tlf. 30327290.

Du kan læse mere om anklagemyndigheden på vores hjemmeside www.anklagemyndigheden.dk.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Gem job