Dygtig Data Engineer til Koncern It i Ud­læn­din­ge­sty­rel­sen


Er du en erfaren udvikler med kompetencer inden for data og BI-udvikling, og har du lyst til at udvikle kritiske systemer i udlændingesagskæden? Så er du måske vores nye kollega!

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af Udviklingsenheden i Koncern It, som består af 16 dedikerede udviklere og arkitekter, som glæder sig til at få nyt input og flere muskler fra nye dygtige kollegaer, og som er klar til at udvide og udvikle vores fælles værktøjskasse. 

Vi er i enheden inddelt i teams med fokus på henholdsvis Web-, RPA- og Data-teams.

 • Webteamet bygger og vedligeholder webapplikationer der både understøtter sagsbehandling og slutbrugere.
 • RPAteamet bygger robotter til håndtering af automatiserede processer.
 • Datateamet arbejder med klassisk ETL, BI og i det hele taget med fokus på brug af Udlændinge- og Integrationsministeriets (UIM) data. Det er her, du kommer ind i billedet!

Din nye hverdag

Dine arbejdsopgaver består både af vedligehold, løbende test, release og dokumentation af vores eksisterende løsninger. Du vil også blive inddraget i ny-udviklings- og tværgående projekter, hvor vi tænker på fremtiden.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • ansvar for videreudvikling og vedligehold af flere forretningsvendte data løsninger
 • at skabe og implementere database objekter/ETL flows, der ikke kun opfylder forretningskrav men også performer godt 
 • at bidrage til analyse og fejlsøgning når issues en sjælden gang opstår
 • at implementere automatisk test og deployment (CI/CD) indenfor UIM’s rammer for change management
 • udvikling af spændende interne værktøjer som udviklingsenheden kan drage nytte af, f.eks. data anonymisering.

Dit arbejde vil foregå i tæt samarbejde med dine kolleger i Udviklingsenheden, resten af Koncern It og Udlændinge- og Integrationsministeriet og dets institutioner, med fokus på at levere høj kvalitet og service. Du vil komme til at sidde tæt på dine kollegaer i et storrumskontor, hvor der foregår løbende sparring omkring arbejdsopgaverne på en dynamisk og energisk måde.

Vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi er et serviceorgan og lægger en ære i god kommunikation og samarbejde. Vi lægger vægt på videndeling og en åben og konstruktiv dialog – med masser af god energi, engagement og meget gerne humor

Hvad forventer vi af dig?

Det absolut vigtigste for os, er at du har drive og lyst til at udvikle dig selv og os. Du skal være opsat på samarbejde med dine dygtige og erfarne kollegaer, der vil støtte dig i at forstå vores processer og systemlandskab.

Du har formegentlig en relevant IT-uddannelse eller kan dokumentere flere års relevant arbejdserfaring. Da meget af vores nuværende systemlandskab er Microsoft-baseret, skal du kunne begå dig i en Microsoft-verden.

Vi vil bl.a. kigge efter, om du har:

 • dybdegående kendskab til SQL Server databaseudvikling:
  •  MSSQL, SSIS, Stored procedure og batch jobs
 • evner inden for fejlfinding i ETL flows
 • kendskab til brug og opsætning af CI/CD
 • hjemmevant i DevOps, Git og Visual Studio
 • erfaring med at arbejde med store datasæt
 • kendskab til Containerbaseret udvikling
 • kendskab til statisk kodeanalyse med fx SonarQube

Hvem er Koncern It?

Koncern It består af ca. 100 ambitiøse medarbejdere, som har ansvaret for drift, vedligeholdelse og videreudvikling af den systemportefølje, der anvendes i Udlændinge- og Integrationsministeriet. Koncern It er centralt placeret i København tæt på Kgs. Nytorv.

I Koncern It står vi over for en ny strategiperiode, hvor et markant øget fokus på egen-udvikling og agile samarbejdsformer skaber et behov for at opskalere vores eget interne udviklingsteam.

Koncern It er organiseret i 6 enheder: Drift og Support, Program og Projekter, to Systemforvaltningsenheder, Strategi og Styring og naturligvis Udviklingsenheden.

Løn- og ansættelsesvilkår

Vi tilbyder en stilling på 37 timer ugentligt med fleksible arbejdstider og attraktiv løn med udgangspunkt i dine kvalifikationer. Du får gode udviklingsmuligheder med mulighed for efteruddannelse og certificeringer, samt stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern enten efter OAO-S-Fællesoverenskomsten og relevant organisation eller overenskomsten for akademikere i staten og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

På flere af koncernens it-systemer er der et højt krav om tilgængelighed. Det kan betyde, at du vil skulle indgå i en vagtordning. Endvidere vil afvikling af servicevinduer på nogle systemer skulle foregå uden for normal arbejdstid.

Det er en forudsætning for stillingen, at du kan opnå sikkerhedsgodkendelsen ”HEMMELIGT”, og at du kan opretholde godkendelsen under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Udviklingschef, Jacob Larsen på mail jacl@uim.dk eller på telefon 6198 3520. 

Er du vores nye kollega?

Så ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV senest torsdag den 28. september 2023.

Vi forventer at holde to samtalerunder, hvor 2. runde vil indbefatte noget praktisk arbejde

Samtaler forventes afholdt i uge 40. Der vil evt. være 2. samtalerunde, som forventes afholdt i uge 41. Mellem 1. og 2. samtalerunde vil der være en opgave, som du skal løse hjemmefra. 

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang – Uddannelse, job og fællesskaber for alle. 


Udlændinge- og Integrationsministeriet har overordnet to politikområder: Hvem må indrejse og opholde sig i landet – og hvordan sikrer vi, at udlændinge bidrager til og tager del i samfundet?

Ministeriet har ca. 1925 medarbejdere fordelt på departementet, Styrelsen for International Rekruttering og Integration, Udlændingestyrelsen og Hjemrejsestyrelsen - herunder Nationalt ID-center, Udlændingenævnets sekretariat og Flygtningenævnets sekretariat.


Gem job

Udlændinge- og Integrationsministeriet
Publiceret: 14. september 2023

Arbejdssted

København