IT-sik­ker­heds­spe­ci­a­list til Rigs­po­li­ti­et


Er du en skarp netværksspecialist med stor erfaring inden for it-sikkerhed? Og har du lyst til at bruge dine evner i et komplekst it-sikkerhedssetup, som understøtter politiets arbejde? Så hører vi gerne fra dig!

Om stillingen

Rigspolitiets sektion for Netværk Services sætter jagten ind efter en dygtig IT-sikkerhedsspecialist, der vil være med til at støtte op om politiets kritiske infrastruktur og levere sikre kvalitetsløsninger, så politiet kan løse samfundsmæssigt vigtige opgaver.

Som sikkerhedsspecialist for Rigspolitiet arbejder du i vores unikke og komplekse it-sikkerhedssetup med alt fra forebyggende drift og tekniske sikkerhedsanalyser til projektopgaver inden for design og implementering. Du får mulighed for at udvikle politiets sikkerhedskompleks og sikre, at vores it-sikkerhedsløsninger er up to date og veldokumenterede.

Du bliver en del af sektion for Netværk Services under Rigspolitiets Koncern IT. I sektionen får du 20 dygtige og engagerede kolleger fordelt på flere teams. Dine kolleger brænder for deres opgaver, og sammen med dine kolleger udgør du en lille lukket gruppe med stærkt sammenhold og en tillidsbaseret kultur, hvor I deler jeres tekniske viden og udfordringer.

Hvem er du?

Vi leder efter en kollega, der har flere års praktisk erfaring og solid viden om netværk og hvordan man bygger sikkerhed ind i netværk. Du har stor forståelse for og viden om integration af systemer. Du er skarp inden for it-sikkerhed og har erfaring med at sikre stabil drift af netværk og sikkerhedsløsninger. Du har erfaring med teknisk sikkerhedsanalyse og kan gennemskue sikkerhedsmæssige konsekvenser af designs, og så har du et stort fagligt drive og sætter dig ind i de nyeste teknologier, programmer og trusler.

Derudover vil det være en fordel, hvis du har erfaring med flere af følgende produkter/teknologier:

  • Cisco firewalls
  • Check Point firewalls
  • Citrix Netscaler
  • IPS/IDS
  • VPN
  • Web Application Firewall
  • Webproxy
  • Mailsikkerhed

I rollen vil du få en bred berøringsflade til mange forskellige faggrupper som fx projektmedarbejdere, it-arkitekter, udviklere osv. Det er derfor vigtigt, at du kan opbygge og opretholde gode relationer på tværs af organisationen. Derudover forventer vi, at du kan arbejde struktureret og formår at planlægge og prioritere samt administrere egne arbejdsopgaver.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder et job med gode muligheder for at bruge dine faglige og personlige kompetencer. Derudover har vi stort fokus på løbende kompetenceudvikling, så vi sammen kan sikre din videre faglige og personlige udvikling.

Du bliver en del af en stor organisation med et samfundsvigtigt formål, og det kan mærkes. Vi har en motiverende kultur og et godt kollegialt fællesskab.

Vi er seriøse omkring de opgaver vi løser, men samtidig er vi også en sektion og organisation præget af godt humør. I en travl hverdag finder vi tid til det sociale, og fra tid til anden går vi ud og bowler, får noget godt at spise og hygger os sammen.

Løn- og ansættelsesvilkår

Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Alternativt bliver du ansat på anden relevant overenskomst.

Såfremt du i forvejen er ansat som tjenestemand, kan du bevare din ansættelsesform.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Landlystvej 34, 2650 Hvidovre.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Jens Ribe på telefon 23 84 98 56. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk.

Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi afholder løbende samtaler.

Ansøgningsfrist: 9. oktober 2023.

Gem job

Politi
Publiceret: 20. september 2023

Arbejdssted

Hvidovre