Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Er du .NET-udvikler? Og vil du præge ar­ki­tek­tu­ren i et førende softwa­re­hus?

Få chancen for at arbejde hands-on med arkitektur, C#, design patterns og SOLID-principperne som vores nye software arkitekt. Hos os får du:

 • 25 softwareudviklere og 2 software arkitekter at sparre med til daglig – vi er teknologientusiaster helt ind til benet
 • frihed under ansvar, og mulighed for at arbejde i dybden med dine interesser
 • en fleksibel arbejdsplads med plads til forskelligheder – og plads til dig.

DynamicWeb – we reduce eCommerce complexity

DynamicWeb er en af Danmarks største eCommerce-virksomheder. Vores cloudbaserede, digitale platform gør vores kunder (og over 4.000 brands) i stand til at levere bedre digitale oplevelser til digital markedsføring, e-handel og produktinformationsstyring. Det er vi stolte af.

Vi er et entreprenant softwarehus, hvor du bliver en del af vores passionerede udviklingsafdeling. Vi arbejder agilt, har daglige standup-møder og er engageret i alt fra softwareudvikling og quality assurance til product management. Og vi glæder os til at få dig med på holdet.

Vær med til at definere IT-arkitekturen

Du kommer til at arbejde med og definere arkitekturen bag vores DynamicWeb-platform, en webapplikation skrevet i ASP.NET, .NET, C#, og som bruger MS SQL som database. Frontenden er bygget i CSS, HTML og JavaScript.

I tæt samarbejde med hele udviklingsteamet, vores product development manager og CTO, er du med til at udvikle en arkitektur med nye funktionaliteter fra idéfase til implementering.

Det betyder, at du især får ansvar for at:

 • gå forrest i udviklingen af grundkomponenter og frameworks i C# og .NET
 • designe databasens struktur i MS SQL
 • restrukturere eksisterende kode samt sikre god systemarkitektur med kode af høj kvalitet
 • planlægge fornyelse af frameworks og teknologier
 • sikre code-review af implementeringerne.

Du får ikke kundekontakt og får derfor mulighed for at gå i dybden med arkitekturen og engagere dig i komplekse problemstillinger sammen med dine kolleger.

Teknologientusiaster med et godt fællesskab – og høj faglighed

På vores hovedkontor i Aarhus får du godt 100 kolleger, der glæder sig til at byde dig velkommen. Og du starter naturligvis på et veltilrettelagt onboarding-forløb, så du kommer godt fra start.

Vi er en virksomhed, der passer godt på vores medarbejdere. Derfor har vi bl.a. fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde, når det passer ind. Men langt de fleste møder ind på kontoret. For vi kan lide at være sociale, uanset om det er over frokost, en fredagsarrangementer eller en omgang padeltennis.

Her er med andre ord rart at være – og her plads til, at du kan være dig selv og bringe dine evner i spil samtidig med, at du lærer nyt. Og du vil møde mange ligesindede teknologientusiaster, som du kan dele din begejstring for faget med.

Du er nysgerrig og har styr på .NET, C# og MS SQL

Der er flere indgange til stillingen. Vigtigt er, at du er nysgerrig og kan lide at finde svar på problemstillinger, hvor der ikke altid er et klart facit – for vi arbejder ofte med eksplorative processer, hvor vi skal finde løsningerne selv. Derudover forestiller vi os, at du:

 • har erfaring med .NET, C# og MS SQL
 • har forståelse for design patterns og SOLID-principper
 • har været med til at udvikle større IT-løsninger
 • er velformuleret og let kan indgå i diskussioner om tekniske emner
 • taler og skriver engelsk ubesværet.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte senior IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Frederik Wang på 72 45 90 74.

Send dit CV inkl. en kort motiveret tekst i toppen, og fortæl, hvorfor du gerne vil arbejde hos DynamicWeb. Søg allerede i dag eller senest den 24. november 2023 via nedenstående link. Vi indkalder til samtale løbende og ansætter, når vi har fundet den rette.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Kontaktperson

Jens Frederik Wang
Senior IT-rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex søger for Dynamicweb Software A/S

Arbejdssted

Viby J

Vigtige datoer

Indrykket:
10. november 2023
Ansøgningsfrist:
24. november 2023