Da­ta­cen­ter Spe­ci­a­list


Bliv en del af vores hosting og outsourcing team.

Brænder du for at videreudvikle dig inden for et tungt teknologiområde, og har du lyst til at arbejde på en af vores hoved-produktionsplatforme baseret på VMware og fremtidige VMware produkter? Så læs gerne videre - vi vil så gerne have endnu en dygtig kollega med på holdet.

Jobbet

Som Datacenter Specialist i vores Datacenter Private Cloud bygger og udvider du sammen med dit team vores serviceprovider VMware platforme. Du og teamet har således ansvar for at automatisere standardopgaver samt bidrage til udviklingen af vores private cloud-platform som helhed.

Du indgår i teamet, der har ansvar for konstant at videreudvikle og modernisere vores platforme. Gruppen består af specialister inden for flere tunge teknologiområder (servere, netværk, virtualisering m.m.). I din rolle som Datacenter Specialist stifter du bekendtskab med flere af teknologiområderne, og du får således mulighed for at specialisere dig inden for et område – alternativt blive generalist.

Helt kort fortalt har ITM8’s Datacenter Private Cloud det overordnede ansvar for vores platforme, hvorfra vi leverer services og rådgivning til vores kunder og søsterselskaberne i ITM8-gruppen.

Dine vigtigste faglige og personlige kvalifikationer

Der kan være mange indgange til stillingen, men for at kunne løfte opgaven er det vigtigt, at du har indgående kendskab til VMware-teknologier, evt. suppleret med tilhørende certificeringer og erfaring med og indsigt i følgende: netværk, storage og VMware (vCenter, ESXi, Cloud Director, NSX m.m.).

Du har ligeledes stor erfaring med scripting, primært Powershell, og et bredt kendskab til IT-området inden for outsourcing af IT samt en dybere viden inden for storage og virtualiseret storage og måske endda andre virtuelle platforme.

Vi lægger derudover vægt på, at du:

  • Er god til at strukturere og dokumentere dit arbejde
  • Er analytisk og vedholdende i dit arbejde
  • Har gennemslagskraft og hviler godt i dig selv
  • Er vellidt og respektereret for både din faglighed og din personlighed
  • Du er proaktiv og søger løbende ny viden og information på dit område
  • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk.

Vi tilbyder

Først og fremmest tilbydes du en stilling med gode udviklingsmuligheder. Derudover tilbyder vi en attraktiv ansættelsespakke med fast løn, mobiltelefon, IT-udstyr, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Vores personaleforening er meget aktiv og arrangerer løbende sjove og spændende arrangementer og fester. Vi har lækre kantineforhold, der serverer både morgenmad og frokost ud fra Meyers koncept, og der tilbydes massageordning på de fleste af vores lokationer.

Du får tilknyttet en mentor fra start, så du hurtigt lærer itm8 og dine kollegaer godt at kende og bliver en integreret del af teamet. Du bliver løbende inviteret til trivsels- og udviklingssamtaler med din nærmeste leder.

Velkommen til itm8 og Datacenter Private Cloud-teamet

Du bliver en del af itm8, som består af en række forskellige IT brands – et ’house of brands’. Igennem de seneste år har vi haft voldsomt vokseværk, og det forventer vi fortsætter. Væksten er både organisk samt via opkøb og det betyder, at vi i dag er 1.700+ kolleger fordelt på 12 forskellige brands i Danmark, Sverige, Tjekkiet og Filippinerne.

Alt det praktiske

Vil du gerne vide mere om stillingen er du meget velkommen til at kontakte Team Manager Dennis Friis Juul på mobil 2710 2846 eller mail: dejuu@itm8.com.

Hvis du er klar til en udviklende karrierestilling hos itm8, og du er klar til at bidrage med din ekspertise og passion for området, så vil vi glæde os til at modtage dit cv og ansøgning via linket ”søg stillingen” hurtigst muligt.

Vi læser ansøgninger løbende med ambitionen om at finde den rette kandidat i løbet af november/december 2023.

Ansættelsestidspunkt efter aftale, men hurtigst muligt.

Vi indhenter straffeattest forud for ansættelse.

Dit arbejdssted bliver itm8’s lokation i Viby ved Aarhus med mulighed for arbejdsplads i Herning også. Vi er en moderne arbejdsplads, og arbejder derfor også remote, når det giver mening.

Vi ser frem til at byde vores nye Datacenter Specialist velkommen til itm8-familien! #Li-meban

Gem job

itm8
Publiceret: 1. november 2023

Arbejdssted

Location Viby J. eller Herning