Pro­jekt­le­der med teknisk flair


Er du passioneret omkring projektledelse og teknologi, og har du en evne til at bygge bro mellem teknikere og kunder? Formår du på samme tid at samle folk omkring et fælles mål? Så er du den projektleder, vi søger!

Hos Progressive har vi travlt og byder mange nye kunder velkommen. Derfor søger vi en Projektleder med teknisk indsigt, der kan fungere som en central rådgiver både internt og eksternt. Din rolle er at hjælpe med at identificere og præsentere de optimale løsninger i forhold til kundens infrastruktur, transitionsprojekter og driftsopsætning. Er det dig, der bliver Progressives nye projektleder, kan du glæde dig til at blive en del af en dynamisk, ambitiøs og flad organisation, der lægger vægt på høj faglighed, engagement og kvalitet hele vejen rundt.

Hvad skal du lave?

Din fornemmeste opgave vil være at motivere, støtte og udfordre projektressourcerne for at sikre, at projekter leveres som forventet med hensyn til kvalitet, tid og økonomi. Du vil i mange situationer være Progressives ansigt imod vores kunder og det at kommunikere ubesværet på alle niveauer i en virksomhed vil også være en del af jobbet. Din hverdag vil foregå sammen med kollegaerne på kontoret i Herlev og typisk indeholde følgende opgaver:

 • Sikre estimeringen og booking af ressourcer
 • Opfølgning på projekt ressourcer
 • Opfølgning på tidsregistreringer, økonomi og leverancerne i dine projekter
 • Klargøring af faktureringsgrundlag
 • Statusmøder og kommunikation med kunder
 • Interessenthåndtering – eksternt og internt

Du vil også bidrage i presales- og tilbudsfasen, således er du er med til at lægge fundamentet for et succesfuldt projekt. Derudover kan du også lede interne projekter så som datacenteromlægning. Stillingen vil stille store krav til dine evner indenfor både det tekniske og projektledelse, og samtidig vil du få rig mulighed for at udvikle dig indenfor ledelse af projekter og for at modtage certificeringer og/eller efteruddannelse.

Hvem er du?

Vi søger en kollega, der besidder egenskaber som praktisk tænkning, innovation og kreativ problemløsning. Du vil have ansvar i forhold til projektledelse og ofte deltage i at definere løsninger der passer til kundernes behov og passer til Progressives interne services. Hos os er mange projekter unikke, og standardprocesser er sjældent vejen frem.

Du har viden og erfaringen inden for IT og en interesse der gør at du synes det er spændende at arbejde med. Din uddannelsesmæssige baggrund er derfor mindre vigtig, men vi vægter at du har opbygget dig en dyb forståelse for IT og Infrastruktur løsninger.

 • Har erfaring med at lede større IT-infrastruktur projekter i en konsulentvirksomhed
 • Kan omsætte forretningsmæssige behov til teknologiske løsninger
 • Arbejder selvstændigt og kan jonglere mellem flere opgaver og interessenter
 • Er bekendt med processerne og rollerne i en drifts- og support organisation (og gerne ITIL certificeret)
 • Er flydende på dansk og engelsk – både skrift og tale

Derudover er det et stort plus hvis du:

 • Agere proaktivt og er stærk i kommunikation med både interne og eksterne interessenter
 • Er en glad, humoristisk og hjælpsom kollega
 • Har god forretningsforståelse og evnen til at løse komplekse problemstillinger
 • Kan identificere dig med vores værdier (se vores hjemmeside: https://www.progressive.dk/om-os)

Hvad laver vi her hos Progressive?

Progressive leverer innovative, sikre og stabile infrastruktur- og driftsløsninger, der understøtter kundernes forretningskritiske IT-systemer. Vi er mange kunders primære IT-partner med særlig fokus på services indenfor Cloud, Microsoft 365, Servicedesk, Sikkerhed, Applikation management og netværk. Vores solide IT-kompetencer, gennemprøvede servicekoncepter, effektive processer samt domæneviden gør os til en stærk spiller på markedet. Vi har blandt andet positioneret os stærkt gennem vores gode, personlige relationer til kunderne vores høje kvalitetsniveau.

Progressive – her vækster vi og har det sjovt samtidigt!

Hos os kan du forvente en travl, udfordrende og fleksibel arbejdsdag sammen med lidt over 110 kollegaer, de fleste på hovedkontoret i Herlev og cirka 25 i Aarhus. Vi oplever stor vækst og der er derfor rig mulighed for at udvikle dine kompetencer gennem arbejdet på mange spændende projekter. Når vi ikke løber stærkt for kunderne og hinanden, tager vi et spil bordfodbold, trækker i sportstøjet (der er mange sjove sportsgrene repræsenteret herinde!) eller nyder kantinens skønne mad. Vi foretager ugentlig en ”puls-måling” for kontinuerligt at sikre en god stemning og glade kollegaer og vi arbejder aktivt med vores værdier. Hver dag gør vi alle vores til, at kollegaer og kunder trives og det er derfor vigtigt, at du også har lyst til at være en aktiv medspiller.

Skal du med på holdet?

Så tøv ikke med at sende os dit CV med en kort motivation for jobbet samt evt. relevante bilag via vores karriereportal. Vi vil rigtig gerne have vores nye kollega med ombord så snart som muligt og indkalder løbende til samtale. Vi fjerner stillingsopslaget, når den rette kandidat er fundet og opfordrer derfor til at søge stillingen hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Per Sonne- Dalsø, Head of PMO på tlf. +45 6038 4774.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job

Progressive A/S
Publiceret: 26. oktober 2023

Arbejdssted

Location Herlev