Solution Ar­chi­tects til Digital Solutions


Er du drevet af at forstå udfordringer og omsætte behov til flows, løsningsarkitektur og -designs? Kan du skabe overblik? Og vil du arbejde med nogle af landets vigtigste digitale systemer? Så er du en af de to Solutions Architects, vi søger.

Kan du udvikle løsninger, der imødekommer behov og krav?

I ATP’s team af Solution Architects er vi 20 medarbejdere med forskellige IT-baggrunde, der har det samlede faglige ansvar for løsningsarkitektur og bliver involveret i opgaver i alle ordninger i ATP.

Lige nu er vi på udkig efter dig, der vil være med til at bygge bro mellem IT og forretningen. Dig, der kan levere solide løsninger i en koncern, hvor vi står bag nogle af landets vigtigste digitale systemer og administrerer to ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark.  

Du kommer til at indgå i forskellige projekter og i den løbende IT-udvikling, hvor du tager ansvaret for den samlede løsning og skaber overblik fra start til slut. Det betyder bl.a., at du:

  • kan skabe og dele et overblik over arkitektur til de systemer, der understøtter administrationen af vores ordninger
  • er drevet af at forstå og formidle forretningens behov og krav, så du kan udarbejde/godkende løsningsflows, løsningsarkitektur og -designs
  • afklarer, kommunikerer og dokumenterer løsningselementer, beskriver integrationer og snitflader og besvarer arkitekturmæssige spørgsmål fra dine interessenter
  • sikrer kvaliteten i løsningen på tværs af forretning, udvikling og test, samt mod det overordnede IT-landskab
  • har et partnerskab med projektlederen med henblik på at levere løsningen rettidigt og i tilfredsstillende kvalitet.

Har du erfaring og kan du skabe overblik?

I rollen som Solution Architect er det vigtigt, at du har: 

  • en relevant kandidatuddannelse inden for IT
  • erfaring med løsnings-/forretningsarkitektur på forretningsvendte administrative systemer
  • erfaring med metoder og modeller, der kommunikerer og rammesætter en IT-løsning
  • interesse og kendskab til ny teknologi og metoder inden for IT.

Som en del af vores team vil du være ansvarlig for at skabe og dele et overblik over den samlede administrative IT-løsning og kunne relatere denne til de bagvedliggende forretningsbehov. 

Du skal være struktureret og god til at organisere dit arbejde, og så er det et plus, hvis det falder dig naturligt at udfordre ’plejer’ med dine idéer.

Vil du arbejde med IT-arkitektur til gavn for samfundet?

Du bliver en del af Digital Solutions i ATP. Her er vi i høj grad præget af den digitaliseringsagenda, der kendetegner kontakten med det offentlige Danmark. Vi ved, at borgernes forventninger til digitale løsninger er høje, og at kravene til deling af data er komplekse. Det betyder, at vi altid skal være på forkant med innovativ forretningsudvikling og sætte retningen for det digitale Danmark.

Som Solution Architect bliver du mere specifikt en del af det nye område Technology i Digital Solutions. Her er det vores ansvar at sikre, at teknologianvendelsen understøtter alle forretningsområderne. Det gør vi ved at fokusere på teknologisk nytænkning og en stærk arkitekturdisciplin, der skal sikre, at teknologianvendelsen er rigtig på alle niveauer. 

Du kan høre vores koncerndirektør, Haktan Bulut, fortælle mere om arbejdet i Digital Solutions her: https://www.atp.dk/digital-solutions.

Du vil indgå i et team af 20, og du får en bred berøringsflade med kolleger i andre dele af forretningen, da vi arbejder ude på forskellige ordninger som barselsdagpenge og boligstøtte. Vi samles i afdelingen for faglig sparring, og vi går op i godt kollegaskab og insisterer på en venlig arbejdskultur – med nær ledelse, personlig udvikling, sammenhold og sundhed. 

I ATP stiller vi høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

=dig? Så send os dit CV

Send os dit CV og en kort tekst om, hvorfor du er motiveret for at søge stillingen.

Vi behandler henvendelser løbende og håber, du kan starte hurtigst muligt. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte underdirektør Brian Dueholm Olesen på tlf. 2680 0146 eller mail brol@atp.dk.


Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  
#LI-hybrid

Gem job