Senior Frontend-udvikler


Har du en passion for frontend-udvikling? Og sætter du pris på en sund virksomhedskultur med gode kollegaer, sociale arrangementer og familievenlige rammer?

Bliv en del af Vertica

Hos Vertica er vi 130 kollegaer, der nørder ecommerce.   

Vi har i mere end 20 år hjulpet vores kunder med at designe og udvikle ecommerce-løsninger, som andre ser op til. Vores kunder tæller blandt andre virksomheder som Søstrene Grene, Hørkram, Bolia, Normal, Brødrene Dahl mfl.  

Men vi er ikke som alle andre. Vi er nemlig en non-hierarkisk virksomhed. Det betyder, at vi ikke har chefer. Alles meninger bliver hørt: dine idéer kan være lige så gode som alle andres – det bedste argument vinder altid. 

Din nye hverdag

Du vil bidrage til og tage ansvar for udviklingen af nye teknisk komplekse e-handelsløsninger – lige fra forventningsafstemning med kunden til valg af frameworks, implementering, kvalitetssikring og endeligt go-live. 

Du vil blive tilknyttet ét fast team og én kunde, så du har tid og rum til at gå i dybden med løsningen. Teamet består typisk af 4-12 kolleger herunder back- og frontendere, UX’ere, digitale designere, testere og en projektleder, hvor du som frontender kommer til at arbejde tæt sammen med UX’erne.

Vi har alle det til fælles, at vi brænder for det, vi laver. Vi hjælper og udvikler hinanden og er ikke bange for at dyrke vores fejl, fordi de er med til at styrke os. Og så er det altid det bedste argument, der vinder. 

Når vi udvikler en ny e-handelsløsning, er projektet typisk 4000-6000 timer og gerne bygget med composable arkitekturer og moderne server-side rendering.  

Når et projekt er afsluttet, overgår det til vores interne service-team. De varetager driften, så du og dit team kan fokusere på nye projekter fra kunden. 

Du vil indgå i vores frontend-faggruppe, med dygtige frontudviklere, så du altid har nogen til code reviews og til at sparre med. Derudover mødes I til ugentlige checkins og månedlige faggruppemøder, hvor I taler om de nyeste trends og teknologier samt præsenterer projekter for hinanden. 

Dit fundament

Du har mindst 5 åres erfaring med HTML, CSS og JavaScript og kan forvandle forretningsmæssige behov til konkrete løsninger. Samtidig er du god til at samarbejde med andre faggrupper og er ikke bange for at udfordre andres meninger – selvfølgelig på en venlig og velargumenteret måde. Du har en god forståelse for brugerens adfærd og motiverende UI, og du jagter de små detaljer, der løfter oplevelsen den sidste tand.

Din værktøjskasse indeholder egenskaber som:

  • Implementering af responsitvt design (Vi benytter BEM og ITCCS-principper ovenpå Tailwind, men vi udfordres gerne!)
  • Moderne frontend-arkitektur på Vue 3 i TypeScript - herunder Vite
  • Motiverende brugergrænseflader med et "progressive enhancement"-mindset
  • TypeScript/ES6 (hovedsagelig, men ikke udelukkende) og evt. definering af builds
  • Frontend performance-optimering, tilgængelighed og SEO
  • Udvikling af forretningskritiske løsninger, hvor brugervenlighed og detaljeinteraktion er afgørende
  • .NET-baserede content management systemer (hovedsagligt Umbraco og EpiServer)

Og nu til alt det, vi gerne vil tilbyde dig! 

Gennemsigtighed er en af kerneværdierne i Vertica, og derfor ligger vores personalehåndbog frit tilgængeligt her. I personalehåndbogen kan du læse, hvilke vilkår vi - og alle vores fremtidige kolleger - arbejder under. 
Hvis ikke du har tid til at læse hele håndbogen igennem, så har vi fremhævet nogle af dem vi sætter særligt pris på.  

Bonus til alle 

Hvert år deles 10% af Verticas overskud på tværs af alle ansatte – uanset stillingsbetegnelse. Vi har brug for hinanden for at lykkes. Derfor skal alle have del i overskuddet, vi sammen skaber – og det har vi gjort i mange år.  

Livslang læring 

Vi går i livets skole, men af og til er der også kurser, konferencer eller uddannelser, som man kan lære af. Er det noget du gerne vil blive klogere på, har du muligheden for at videreuddanne dig i Vertica. Vi har sat uddannelsesbudgettet frit.   

Drop dresscodes 

Vi har ingen dress code. Nogle foretrækker skjorte, andre hjemmestrik eller kjole. Vi er alle forskellige. Kom som du er.

Det sociale

Sociale arrangementer holder vi mange af. Det kan være alt fra chillismagning, byg-dit-eget-tastatur og vandski til familietur i Djurs sommerland. Derudover tager vi hvert år på en firmaweekend, hvor vi har fokus på hygge, god mad og socialt samvær. 

Kan du se dig selv som en del af Vertica? Send os din ansøgning

Lyder dette som et drømmejob? Så send din ansøgning og CV hurtigst muligt.

Vi er klar over, at det er umuligt at give et fuldstændigt og retvisende billede af dig selv ud fra en ansøgning og CV alene, men indledningsvist er det desværre alt, vi har. Vi vil gerne lære personen bag ansøgningen så godt at kende som muligt. Fortæl os derfor om din passion og dine værdier. Din historie og dine drømme. 

Du er også velkommen til at kontakte Katrine Rasmussen, hvis du har spørgsmål, ønsker at høre mere om stillingen eller aftale at besøge os i vores hyggelige lokaler ved Åboulevarden 69. Kathrine kan nås på telefon +45 27 50 93 73, eller på mail kra@vertica.dk.

Gem job

Vertica A/S
Publiceret: 1. november 2023

Arbejdssted

Location Aarhus