WEB-udvikler med bred ko­de­er­fa­ring


Tiltrækker det dig at arbejde i en markedsledende virksomhed, som laver business management-brancheløsninger, og som også er blandt Danmarks Bedste IT-arbejdspladser? Hos Unik Bolig, har vi allerede ansat flere udviklere de seneste måneder, men søger stadig flere.

Du bliver en del af vores PropTech-produkt, Unik Bolig, som er en markedsledende brancheløsning til alle typer af ejendomsadministration. Kernen er et administrationssystem, og dertil integrerede webportaler, som vi også selv udvikler. I dag har vi over 450 kunder som tilsammen administrerer over 700.000 lejemål. 

Vi søger dig, der har erfaring som udvikler, og som kan læse og kode i eksisterende WEB-applikationer. Vil du bruge din kode viden til at drifte, vedligeholde og videreudvikle vores kernefunktionalitet til administration af ejendomme kan vi tilbyde et job med fleksible arbejdstider og timer.

Det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til flere af nedenstående områder: 

  • Angular JS (old version), ASP .NET MVC, C#, .NET, Java Script
  • Entity Framework
  • WinForms
  • MS SQL
  • Udvikling af store administrative applikationer
  • Unittest og kvalitetssikring
  • GIT/ Repository
  • Agil udvikling (Scrum/Kanban mv.)

Teamet og lederen

Du bliver en del af en stor udviklingsafdeling med flere teams, som arbejder på hver deres område. Team Run, som du bliver en del af, sidder med vores kernefunktionalitet og består både af udviklere, testere, PO og en masse forretningsviden. Vi kan love, at teamet har humor, at humøret er højt, og at sammenholdet også kan strække sig udover arbejdstiden. Vi går op i frihed under ansvar og tid til fordybelse og kompetenceudvikling.

De har også en fantastisk leder, Lillian. Lillians fokuspunkt er at være nærværende, og det gælder både, når hun hjælper med at bane vejen, sikrer trivsel for den enkelte og teamet og samtidigt sikrer et godt samarbejde på tværs af afdelinger i Unik. Hver morgen afholder hun tavlemøde med teamet, for at synliggøre opgaverne, sætte retning og skabe fællesskab. Læs mere om Lillian her. 

Mød en medarbejder

Vi har spurgt en del af vores medarbejdere fra forskellige stillinger og teams i Unik, hvad det bedste er ved deres jobs. Mød dem her

Hvorfor er Unik blandt en af Danmarks bedste arbejdspladser?

Fordi vi har et fantastisk fællesskab, og vi har dygtige og kompetente ledere, som er gode til at opfylde deres medarbejderes behov fagligt og personligt. Vi har fokus på work-life-balance med fleksible arbejdstider, mulighed for hjemmearbejde. Og så forestil dig at møde ind til morgenmad på kontoret, kaffe og frisk frugt ad libitum, is i sommerperioden og en lækker kantine med vores eget køkkenpersonale året rundt.

Vi skaber unikke brancheløsninger til mennesker

Unik blev etableret i Vejle i 1985 af Jens Find, som skabte Unik Bolig til ejendomsadministratoren og senere Unik Advosys til advokatbranchen. Efter 10 års samarbejde fusionerede Unik og Logicmedia i maj 2021 for i højere grad at sammensmelte kompetencer og produkter til fremtidens brancheløsning for ejendomsadministratoren. I dag står der mere end 220 kompetente og passionerede mennesker bag vores brancheløsninger. De er fordelt på vores kontorer i Vejle, København, og Aalborg og står sammen i en agil og flad organisationsstruktur, som giver plads til input, samarbejde og udvikling i hele organisationen.

Great Place to Work har kåret Unik, som en af Danmarks bedste arbejdspladser og IT-arbejdspladser siden 2015. Det er, fordi vores medarbejdere har et unikt fællesskab med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse.

Læs mere om Unik som virksomhed her.

Gem job

Unik System Design A/S
Publiceret: 1. november 2023

Arbejdssted

Location Vejle