Developer Ex­pe­ri­en­ce Engineer til TV 2


Er du motiveret af at skabe en udvikleroplevelse, der gør det nemt at gå fra idé til produktion i løbet af kort tid?

Er du softwareudvikler med interesse i developer experience og tooling, der vil være med til at gøre hverdagen nemmere og mere effektiv for vores udviklingsteams hos TV 2? Så har du muligheden for at komme ind i et meget spændende MediaTech-hus og blive en del et team, der er på en mission om at forbedre developer experience hos TV 2. Du vil blive mødt med tillid til dig og dine evner, og får mulighed for at folde dine kompetencer ud i en teknologisk organisation i vækst.

Du kommer til at tage initiativ, når det gælder om at definere og implementere developer experience hos TV 2, så vores udviklingsteams kan fokusere på at udvikle features til TV 2 PLAY, tv2.dk samt alle vores gratis apps og andre interne digitale produkter.

Teamets ansvar

Du bliver en del af et team, der har ansvaret for at sikre en god hverdag for alle udviklere på TV 2 samt de værktøjer og processer, der understøtter vores udviklere i at bygge solide produkter til alle vores kunder. Brugercentrering er et nøgleord, så du får en tæt dialog med såvel vores Cloud Platform team samt kollegerne i de forskellige udviklingsteams.

Teamet har et stort fokus på at levere self-service-løsninger baseret på abstraktioner og automatisering, der gør det nemt for vores udviklere at gå fra idé til produktion på kort tid, og som er med til at øge kvaliteten af vores mange applikationer.

Teamets primære ansvarsområder er:

 • at identificere og forstå udviklernes behov via dialog
 • at forbedre og standardisere måden, hvorpå vi arbejder med software i et cloud-native AWS miljø
 • at designe og implementere abstraktioner samt moderne CI/CD løsninger
 • at dokumentere og understøtte standardisering, så vi kan optimere vores udvikleres workflows
 • at definere og formidle best practices til vores udviklere

Din værktøjskasse i dag

Vi forestiller os, at du har en baggrund indenfor software engineering, datalogi eller lignende samt 5+ års erfaring.

Da du kommer til at levere løsninger til mange kvalificerede udviklere, er det en forventning, at du har en faglig gennemslagskraft og god teknologisk forståelse for cloud infrastruktur, automatisering, monitorering og developer tooling. Din samarbejdsstil kendetegnes ved faglig nysgerrighed og dialog.

Derudover forventer vi, at du har erfaring med flere af følgende:

 • Programmering i f.eks. Java, Python, Golang e.l. og udvikling af software til cloud-native miljøer
 • CI/CD og GitOps med værktøjer som f.eks. Github Actions og ArgoCD
 • Integration og vedligeholdelse af sikkerhedsværktøjer (f.eks. Snyk) i pipelines og workflows
 • Optimere ydeevne og skalerbarhed af software i Kubernetes
 • AWS (eller andre cloud-miljøer) og Infrastructure-as-code (Terraform)
 • Overvågning af software i Kubernetes samt evnen til at formidle viden og best practices herom

Din nye arbejdsplads vil være TV 2s hovedkontor på Kvægtorvet i Odense, hvor vi har en arbejdsplads med mange udviklingsmuligheder, stor fleksibilitet og mulighed for hjemmearbejdsdage. Her bliver du del af et nyt team, der har ansvaret for at forbedre udvikleroplevelsen hos TV 2. I bliver flere i teamet inden for kort tid, så du skal være med til at sikre, at dine nye kolleger møder et miljø, hvor hjælpsomhed, samarbejde og videndeling er en del af hverdagen. Derudover er du med til at fremme en kultur og praksis, der støtter op omkring samarbejdet mellem udviklings- og driftsteamet, for at sikre en mere agil og sikker softwareleveringsproces.

TV 2 som teknologiarbejdsplads

I TV 2s teknologiske område arbejder mere end 350 medarbejdere dedikeret med at understøtte og realisere den koncernstrategiske målsætning om 1,3 millioner Play-abonnenter i 2025. Målsætningen, der udspringer af 2025-strategien 'TV 2 Play til alle', forudsætter et solidt teknologisk fundament, der gør det muligt for TV 2 også i fremtiden at levere dansk kvalitetsindhold og public service, som danskerne har let adgang til og interesse i at samles om.

TV 2 investerer derfor i disse år massivt i udviklingen og driften af hele den teknologiske værdikæde fra medieteknologi og tv-produktion til digital produktudvikling. Alt sammen med det formål at sikre, at vi imødekommer danskernes behov og forventninger i et omskifteligt marked med stigende, international konkurrence. Teknologiorganisationen er placeret i både Odense og København, og vi beskæftiger blandt andre Software Engineers, UX-designere, Product Managers, Solution Architects, produktionsspecialister og dataanalytikere.

Er du vores nye kollega?

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV via formularen nedenfor. Vi holder løbende samtaler og venter gerne på den rette kandidat. Hvis du er nysgerrig efter at lære mere om stillingen, teamet og TV 2, så kontakt os gerne på LinkedIn.

Hvis denne stilling ikke matcher dig, men du gerne vil være en del af TV 2, kan du oprette dig i TV 2 TECH- Kandidatbank lige her. Vi ser frem til at høre fra dig!

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Kristine Marie Konopka
Teamchef
krmk@tv2.dk
30 10 02 27

Gem job