Udvikler til udvikling og ved­li­ge­hold af IAM, IdM og IGA i Digital Solutions


Vil du være med til at optimere styringen af roller og rettigheder til nogle af landets vigtigste digitale systemer? Kan du udvikle, konfigurere og vedligeholde vores processer og systemer? Og er du lige så god til at samarbejde, som du er til at udvikle? Så er du den udvikler, vi søger til Identity Access Management i Digital Solutions.

Kan du sikre kritiske systemer og holde styr på roller og rettigheder? 

I ATP’s IT-organisation, Digital Solutions, står vi bag nogle af landets vigtigste digitale systemer. Det forpligter. Og det stiller høje krav, når det handler om at beskytte borgernes data og sikre kritiske systemer for vores pensions- og investeringsforretning. Her kommer du ind i billedet.

Lige nu er vi på udkig efter en kollega, som sammen med teamet kan være med til at opretholde et højt sikkerhedsniveau i ATP, og som vil arbejde med udvikling og vedligehold af vores IdM-system, IGA-funktionalitet og IAM-processer.

Mere konkret skal du udvikle, konfigurere og vedligeholde:

  • Life Cycle Management-processer 
  • IGA-funktionalitet, herunder politikker, roller, recertificering, SoD 
  • dokumentation 
  • integration af nye systemer og test og debug af integrationer og IAM-funktionalitet
  • Integrationer til IdM system.

Er du en erfaren udvikler?

Du har en relevant uddannelse inden for IT, og det vigtigste er, at du har erfaring med:

  • udvikling – gerne Java, JavaScript, Powershell og/eller SQL
  • support, vedligehold og debug af IAM-systemer
  • at samarbejde med både leverandører og kolleger i forretningen
  • sikring af processer og kvalitet i de løsninger, du arbejder med.

Som person er du nysgerrig, har gåpåmod og er med på nye, spændende udfordringer. Du kan gøre det komplekse forståeligt og kan bruge samarbejde som et naturligt redskab på lige fod med udviklerværktøj.

Vil du være med til at sikre økonomisk grundtryghed?

Som en del af Identity Access Management bliver du en del af en styrket sikkerhedsindsats, hvor vi arbejder med sikkerhed, compliance og IDM. Lige nu står vi for at implementere nyt IDM-system samt løbende effektivisering af nuværende setup.

Vi er 15 forskellige fagligheder i teamet, og vi spænder over alt fra brugeradministratorer og arkitekter til kolleger, der arbejder med governance.

Vi går op i godt kollegaskab og samarbejde, og vi insisterer på en venlig arbejdskultur – med nær ledelse, personlig udvikling, sammenhold og fokus på kerneopgaven.

Som vores nye kollega i Identity Access Management bliver du også en del af området Digital Solutions i ATP.

Her er vi mere end 500 IT-, digitaliserings- og dataspecialister, der bidrager til den digitale udvikling af det danske velfærdssamfund ved at bygge fremtidens teknologiske fundament for anvendelse af data. Du kan læse mere om Digital Solutions her: https://www.atp.dk/digital-solutions 

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

=dig? Så send os dit CV

Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os snarest muligt via knappen "Ansøg".

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Lau Bak Larsen på tlf. 2972 6585 eller mail labl@atp.dk

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

#LI-hybrid


Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Arbejdssted
Hillerød

Hjemmeside
http://www.atp.dk

Kontakt
Lau Bak Larsen 
E-mail
Tlf. 2972 6585

Gem job