SQL Udvikler


SmartTID er en SW-virksomhed i rivende udvikling, der udvikler time-/tidsregistreringssystemer til danske virksomheder og har en af de stærkeste ”overenskomstmotorer” på markedet. Til at styrke organisationen yderligere og understøtte væksten, søger vi en erfaren SQL udvikler, som brænder for at være med til at udvikle SmartTID generelt samt at udvikle nye features og tilpasninger til deres kunder.

Du vil særligt skulle have fokus på udvikling af nye features og integration med diverse ERP- og lønsystemer, og du skal både være med til at vedligeholde og udbygge standard funktionalitet, men også til kundespecifikke tilpasninger.

Du vil indgå i udviklingsafdelingen, men med tæt kontakt til SmartTIDs implementeringskonsulenter. Du vil få direkte kontakt til kunder og deres samarbejdspartnere – typisk eksterne ERP-konsulenter og det er vigtigt, du er vant til at begå dig og kommunikere med alle led i en organisation.

Du skal have plads i dit hjem til en hjemmearbejdsplads og kommer i starten til at høre ind under virksomhedens CEO. Der vil - særligt i starten af ansættelsen - være arbejdsdage, som vil foregå hjemme hos flere af dine kolleger. Der kan også være fællesmøder hos virksomhedens CEO i Tommerup. Der kan være kørsel til kunder i hele landet, så du skal kunne stille egen bil til rådighed, som naturligvis afregnes efter statens takst.

Din profil

Det er afgørende, at du er en udadvendt og kreativ person, hvor idéer og løsningsforslag står i kø, når du bliver præsenteret for ønsker fra kunder eller fra SmartTIDs egne implementeringskonsulenter. Du er i stand til at deltage aktivt i møder, såvel interne som eksterne med kunder, tage styringen på dit felt og sikre gode og stabile løsninger der løser opgaverne.

Der vægtes erfaring med følgende systemer og teknologier i nævnte rækkefølge:

 • Microsoft SQL (T-SQL) – stored procedures, triggers og funktioner
 • Microsoft Azure – eks. Azure logic apps og Azure functions
 • API’er – særligt REST API’er
 • Et eller flere ERP-systemer eks. NAV (fra Financials til Business Central), AX, C5 eller tilsvarende

Herudover forestiller vi os, at du besidder følgende:

 • Erfaring med implementering af softwareløsninger hos virksomheder
 • Gode kommunikationsevner
 • Udadvendt og kreativ
 • Flydende i dansk og engelsk – både mundtligt og skriftligt

Som person er du et venligt menneske med en høj faglighed og en god autoritet. Du har gode samarbejdsevner og kan problemfrit begå dig i de forskellige brancher, som virksomheden arbejder i. Du kan lide at have mange bolde i luften, men du er også i stand til at sige fra, hvis det går for stærkt. Du er pligtopfyldende, struktureret og samvittighedsfuld, og du vil om nødvendigt kunne række ud og bede om hjælp.

Du tilbydes

 • En spændende arbejdsplads, hvor du altid arbejder hjemmefra, men har et dagligt virtuelt fællesskab med dine kolleger
 • En spændende arbejdsplads med brug af de nyeste teknologier
 • Gode erfarne kollegaer
 • Løn efter kvalifikationer og afspadsering for overtid

Om SmartTID

SmartTID er en virksomhed i rivende udvikling og vækst. Virksomheden har været modtager af Børsens Gazelle to år i træk, og har netop modtaget den tredje i år.

Alle virksomhedens 14 medarbejdere har hjemmearbejdspladser, så kommunikation og daglig kontakt foregår via Microsoft Teams, telefon og mails. Der kan også være enkelte fællesmøder

Vil du med på holdet?

Lyder stillingen som noget for dig, og kunne du se dig selv være en del af holdet hos SmartTID? Så vil vi glæde os til at høre fra dig. Vi gennemfører interview løbende, og vi hører derfor gerne fra dig hurtigst muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Bemærk venligst, at vi af hensyn til GDPR ikke modtager ansøgninger/CV’er via mail.

Kontakt

Pia Nathalie Andersen 
Partner
E-mail
+45 6038 1959

Rikke Hansen 
Senior Consultant
E-mail
+45 2298 0832


SAM International has more than 25 years of experience within headhunting, executive search/ search, recruitment, business development, onboarding and outplacement. SAM International has office locations in Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Hungary, Italy, Norway, Poland, Romania, Slovakia, Spain, Sweden, Switzerland.

SAM International delivers services in the entire employee life cycle including headhunting, executive search, recruitment, onboarding, business and employee development and outplacement.

SAM International consists of companies under the names: SAM Executive Search, SAM Headhunting and SAM Associates.

Gem job