To it-sup­por­te­re søges


Du vil komme til at løse vigtige opgaver ved at installere, konfigurere og yde support af vores løsninger, og du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores udviklere og konsulenter.

Har du afsluttet en it-supporteruddannelse, og har du ambitioner om at komme i gang med en karriere? Drømmer du om en varieret dagligdag, hvor du skal løse mange forskellige opgaver omkring installation, konfiguration og support af Formpipes løsninger? Brænder du efter at komme ud og få hænderne på tasterne og gøre en forskel for dine kunder – så skal du søge hos os!

Vi er

Formpipe er et softwarehus, der udvikler egne produkter – her handler det om vores ESDH-system Acadre til det offentlige Danmark samt kvalitetssikringssystemet Adoxa til Norden. Vi har den perfekte størrelse, synes vi selv. Vi er store nok til, at du har muligheder for at udvikle dig, og små nok til, at der er kort vej fra tanke til handling.

Du er

Du er gerne nyuddannet, eller måske har du et par års erfaring. Du har en hurtig opfattelsesevne, og du er kreativ, så du kan se muligheder og løsninger. Du er teknologiinteresseret, har et godt drive og en smule ydmyghed, så du kan være en teamplayer, både med kolleger i Danmark, Sverige og Ukraine.

Du vil

Du vil komme til at løse vigtige opgaver ved at installere, konfigurere og yde support af vores løsninger, og du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores udviklere og konsulenter, som alle vil hjælpe dig fremad, ligesom du selvfølgelig får tilknyttet din egen mentor.

”God it-service” og ”struktureret tilgang til opgaverne” er gerne en del af dit DNA, og hvis du dertil også kan nikke til følgende, så er vi ved at være der:

 • Du synes, at Microsoft infrastruktur, opsætning, konfiguration og sikkerhed er spændende
 • Du drives af at arbejde med store systemer med mange brugere, og du har stor appetit på at udvikle dig både fagligt og personligt
 • Du er ihærdig og er vedholdende for at komme i mål med opgaverne.

Du får fingrene ned i det her:

 • Drift og vedligehold af vores systemer
 • Identificere (og fikse!) it-relaterede fejl og brugerfejl
 • Installere og konfigurere programmer og it-installationer
 • Implementering af vores produkter i kundens miljø eller i Formpipes Private Cloud
 • Opsætning og konfiguration af vore løsninger og tilhørende integrationer
 • Support af superbrugere, der melder sager ind i vores supportsystem
 • Dokumentation.

Teknologier, du vil arbejde med:

 • Microsoft Windows-servere og infrastruktur
 • Microsoft SQL-server.

Hos os

..får du en spændende og varieret arbejdsdag med gode muligheder for øget ansvar, i takt med at du hele tiden bliver dygtigere.

Vi har en fri omgangstone og et rigtig godt sammenhold. Vi er en god blanding af personligheder, der dækker de mange facetter af produktudvikling, implementering og applikationsdrift, men også at alle på en god og inspirerende måde kan bidrage med deres forskelligheder i det daglige arbejdsliv.

Vi vægter videreuddannelse højt – men endnu mere, at du selv har indflydelse på, hvor du vil bevæge dig hen.

Vi tilbyder en god lønpakke med pension og sundhedsforsikring, vi har et tip-top fitnessrum i kælderen, og så har vi en meget aktiv medarbejderforening og laver en masse forskellige ting sammen – der er fester, biografture og selvfølgelig fredagsbar. Har vi nævnt den rigtig gode kantine?

Yderligere information

Hovedparten af vores kunder er offentlige danske virksomheder, så du skal kunne tale og skrive dansk. ”Foreign applicants, please note that you must be fluent in both written and oral Danish in order to be considered for this position”. Endvidere er vores off-shore partner engelsktalende, så derfor skal du beherske engelsk flydende i skrift og tale.

Kontaktperson

Kerstin Skovgaard 
HR-manager – Denmark

Gem job