Softwa­re­ud­vik­ler til Research & De­ve­l­op­ment


Vil du være med i udviklingen af et helt nyt produkt og brænder du for frontend udvikling og detaljearbejde, men forstår også vigtigheden af en veldokumenteret backend? Så har vi måske jobbet til dig.

Hvem er vi?

Hos Tecsys bliver du en del af en international virksomhed i rivende udvikling, med gode muligheder for at dygtiggøre dig både fagligt og personligt. Du bliver en del af vores Research & Developmentteam, med dygtige og engagerede kollegaer, der på nuværende tidspunkt tæller 10 softwareudviklere og arkitekter, plus vores canadiske kolleger der tæller product managers, dokumentationsteam mm. Du tilknyttes det danske hovedkontor i Glostrup.

Vi går på arbejde for at udvikle og levere kvalitet og du vil i stillingen blive en del af et mindre team, der samarbejder tæt om at udvikle en ny løsning der endnu ikke er sat i drift. Du får derfor her en unik mulighed for at være med i de mange faser der er i udviklingen af et nyt produkt. Du vil i opstartsfasen blive grundigt oplært i vores systemer og arbejdsgange, vi går nemlig også på arbejde med stolthed og ønsker at alle medarbejdere er klædt på til at levere deres bedste.

For at blive en succes i rollen, skal du have:

  • Erfaring med moderne frontend frameworks (Vue, React, Blazor), HTML, CSS, gerne SASS
  • Erfaring med C#, .NET Core(7), EF Core (Entity Framework for .NET Core) / Azure
  • Gode dansk- og engelskkundskaber
  • Lysten og evnen til at sætte dig ind i nye ting
  • En analytisk tilgang til opgaverne

Vi ser gerne at du har en baggrund som diplomingeniør, datamatiker eller anden relevant IT-uddannelse, kombineret med nogle års erhvervserfaring, således du har tilegnet dig den nødvendige tekniske viden og forståelse. Hvis du derudover har erfaring med Test-Driven Development og Dependency Injection (TDD/DI), samt forståelse for webkommunikation og sikkerhed omkring det, er det en stor fordel.

Vil du være en del af os?

Vi synes selv vi har et rigtig godt arbejdsmiljø, med plads til snak ved kaffemaskinen, over et spil bordfodbold eller til frokost hvor alle samles. Derudover har vi en aktiv medarbejderklub, som løbende sørger for sociale arrangementer udenfor arbejdstid – og så stræber vi efter at have fredagsbar, hver fredag.

Når du føler dig hjemme i systemer og arbejdsgange og du har lært dine nye kollegaer at kende, er der mulighed for ugentlige hjemmearbejdsdage, sådan at du kan sikre god balance mellem arbejdsliv og privatliv. Din trivsel er nemlig vigtig for os, for vi tror på at glade medarbejdere leverer de bedste resultater.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte R&D Manager Søren Eriksen-Aagreen, enten via mail på soren.eriksenaagreen@tecsys.com eller telefon på 26 77 02 68.

Er du derimod klar til at søge jobbet med det samme, skal du blot følge nedenstående link og uploade CV – ansøgningen springer vi over.

Vi indkalder til samtale løbende og ansætter når vi har fundet den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job

Tecsys A/S
Publiceret: 9. november 2023

Arbejdssted

Location Glostrup