Security Officer til området for cyber- og in­for­ma­tions­sik­ker­hed

Vil du være med til at passe på en af Europas største pensionsselskaber og et af de vigtigste tandhjul i velfærdsdanmark? Har du solid viden om cyber- og informationssikkerhed? Og kan du sikre bredt samarbejde? Så er det dig, vi søger.

Vil du påtage dig en central opgave? 

I ATP arbejder vi konstant, systematisk og målrettet på at styrke cybersikkerheden, og som Security Officer besidder du en central og vigtig position i forhold til denne udvikling. Du løser en bred vifte af opgaver og samarbejder med et stort udvalg af interne og eksterne interessenter. I ATP har vi store mængder persondata, og andre data – og samtidig stræber vi efter at være et førende digitaliseringshus, hvor vi hele tiden udvikler vores løsninger og tager ny teknologi i brug.

Som Security Officer er det bl.a. dig, der:

  • frembringer sikkerhedsløsninger i høj kvalitet ved at udnytte din tekniske indsigt og samarbejdsevner
  • bidrager til at hæve sikkerhedsniveauet i ATP via konstruktiv rådgivning under hensyntagen til de økonomiske forudsætninger og de teknologiske muligheder
  • faciliterer gennemgang af komplekse systemer med henblik på identificering af svagheder og udarbejder forslag til styrkelse af sikkerheden i de konkrete systemer
  • gennemfører cyberovervågning 
  • faciliterer red/purple team-øvelser i samarbejde med internationale partnere
  • gennemfører faste 2. linje kontroller jf. NIS standarder og bidrager til rapportering.

Har du solid viden om cybersikkerhed?

Du har en relevant uddannelse, solid viden om cyber- og informationssikkerhed i praksis og evnen til at håndtere og analysere komplekse tekniske problemstillinger i samarbejde med andre. Du er fortrolig med Powershell, og så er det centralt, at du er flydende på engelsk og på dansk. 

Som person nyder du at sætte projekter i gang. Du tager ofte initiativ til nye ting, du udfordrer og finder nye veje uden om forhindringerne.

Vil du arbejde i et område med stor bevågenhed på direktions- og bestyrelsesniveau?

Du vil blive en del af sektionen Security, der er en del af ATP’s 2. forsvarslinje. Vores opgave er at sikre en effektiv risikostyring på cyberområdet med udgangspunkt i det konkrete trusselsbillede, avanceret cyberovervågning mv. Security består af i alt fem medarbejdere, og du vil referere til ATP’s CISO.

Vi værdsætter høj faglighed og understøtter din faglige udvikling inden for cyberområdet. Hos os kan du se frem til masser af udfordringer i det daglige og rig mulighed for relevant træning.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

=dig? Så send os dit CV

Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os hurtigst muligt.

Vi behandler henvendelser og afholder samtaler løbende. Og vi håber på opstart snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte underdirektør for Operationel Risikostyring, Compliance & Security, Tanja Ulevik Vestergaard på tlf. 4035 4734.


#LI-hybrid

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

Gem job

ATP
Publiceret: 12. november 2023

Arbejdssted

Location Hillerød