Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

EDI-konsulent – bliv bindeled mellem vores kunder og løsninger


Er du i starten af din konsulentkarriere? Og kunne du tænke dig at arbejde med en bred palette af opgaver inden for opsætning af kundeløsninger, mapping og opsætning af systemer?

”Du får aldrig 2 dage, der er ens. For du samarbejder både med mange forskellige kunder, ligesom vi hjertens gerne lytter til dine guldkorn, fx ved forbedring af vores løsninger eller nye funktioner,” siger adm. direktør Allan Bek.

Velkommen hos DIGITAL CAB

Vi har mange års erfaring i elektronisk samhandel både via NemHandel, PEPPOL, VANS m.m., som er netværk til udveksling af elektroniske forretningsdokumenter. Kort sagt; Vi bygger bro mellem forskellige økonomisystemer.

Siden starten har vi leveret løsninger i EDIFACT-standarden, og vi var med fra begyndelsen, da de offentlige fakturastandarder, OIOXML og OIOUBL kom til. Det nyeste format er PEPPOL, der kan beskrives som en slags NemHandel, der dækker hele Europa. Fælles for standarderne er, at det er velbeskrevne formater, hvor dataindholdet står på forudsigelige placeringer. Bliv klogere på os her.

En hverdag med samarbejde og ansvar i centrum

På vores kontor i Kgs. Lyngby deler du hverdag med direktøren samt vores 3 studentermedhjælpere, ligesom du får et tæt samarbejde med 2 eksterne marketingkonsulenter og en udvikler. Vi er et lille team, der får hverdagen til at fungere i fællesskab, så du får masser af ansvar og indflydelse, når opgaverne skal løses.

”Der er en rigtig god tone og et godt samarbejde imellem os. Og det samme gælder mellem os og vores kunder – det er superfedt,” uddyber Allan.

Fra kundekontakt til opsætning og mapping af løsninger

I denne nyoprettede rolle er det dig, der står for at afklare kundernes behov til deres løsninger, drive opgaverne frem samt at få dem i mål. Det gør du fx ved at stå for koordinering mellem kunderne og deres ERP-konsulenthus, samhandelspartnere og serviceudbydere – og sikrer, at kundens forespørgsel på systemopsætningen kan lade sig gøre.

Herudover er det dig, der blandt andet står for at:

  • identificere behov fra kunden og videreformidle dem til vores udvikler – fx hvis en kunde gerne vil have alt i Cloud, så skal de have lavet en API-løsning
  • lave grafisk mapping, hvor du sikrer, at vores data-input er korrekte og derefter står for at forbinde input i dokumentet på kryds og tværs, så kunden får det rigtige output
  • håndtere mindre tilbudsgivning til kunderne ud fra vores faste prislister.

Hang til logiske sammenhænge og en servicemindet tankegang

  • Du har en relevant uddannelse, fx fra DTU – vi hører gerne fra dig, uanset om du er nyuddannet eller har et par års erfaring med at lave tilpasninger i ERP-systemer på konsulent- eller supportsiden.
  • Du har gerne kendskab til programmering eller et ønske om at lære simpel programmering, fx i SQL.
  • Du har gerne kendskab til forretningsdokumenteringsprocesser.
  • Det er en fordel, hvis har forståelse for eller kendskab til JSON, EDI og XML samt flair for projektledelse og stakeholder management.
  • Du taler og skriver dansk og engelsk.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte senior IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Frederik Wang på +45 72 45 90 74.

Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Vi forbeholder os retten til at afslutte rekrutteringen før tid, hvis vi finder den rette.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Jens Frederik Wang
Senior IT-rekrutteringskonsulent

Tlf. 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex søger for Digitalcab
Publiceret: 14. november 2023

Arbejdssted

Location Kongens Lyngby