People Lead til digitale pro­dukt­teams hos SEGES Digital


SEGES Digital er SEGES Innovations digitale forretningsenhed. Vi er en førende organisation inden for udvikling af digitale løsninger til landbrugs- og fødevareområdet, og dedikerede til at forbedre landbrugs- og fødevaresektoren gennem innovative IT- og dataløsninger.  

Forretningsenheden består af ca. 170 medarbejdere, der sammen med resten af SEGES Innovation er drevet af vores mission om at sikre fremtidens bæredygtige fødevarer. 

Det gør vi gennem forskning, innovation og digitale værktøjer, der optimerer og transformerer landbrugs- og fødevaresektoren igennem den grønne omstilling af erhvervet. Vores ambition er at udbygge vores position som verdensledende i at kombinere faglig innovation og viden indenfor bæredygtig fødevareproduktion med brugervenlige og værdiskabende digitale værktøjer. 

Om stillingen 

Vi søger en dygtig og passioneret People Lead til vores digitale produktudviklingsteams. Som People Lead spiller du en afgørende rolle i at skabe, fastholde og videreudvikle en agil og samarbejdsorienteret kultur i en value stream, samt støtte hele SEGES Digital i at forbedre vores arbejdsmetoder, leveranceevne og trivsel.  

Som leder formår du at motivere medarbejdergruppen individuelt og kollektivt, så der skabeset miljø, der kan udvikle og levere digitale produkter af høj kvalitet til brugernes og kundernes behov, og hvor vi hele tiden stræber efter at blive bedre.  

I SEGES Digital er vores teams i stor stil selvledende og det vil være din opgave at sikre rammer og retning, der yderligere styrker vores teams for evne til at levere. Derudover vil du blive involveret i tværgående initiativer, som er med til at løfte SEGES Digital og SEGES Innovation samlet set.  

Ansvarsområder 

 • Arbejde tæt sammen med valuestreamens Director og digitale produktteams for at understøtte agil udvikling og produktledelse. 
 • Coache og navigere teams og organisationen i retning af fælles mål og succes. 
 • Bidrage til udviklingen af SEGES Digitals People Lead Guild og understøtte en sund  
  udvikling af people-processer. 
 • Forstå og værdsætte den mangfoldige faglighed, der udgør et SCRUM-team. 
 • Arbejde i et fladt hierarki med stor mulighed for selvledelse og initiativ. 
 • Dagligt referere til og samarbejde tæt med Directoren for value stream og bidrage til strategisk udvikling af produktporteføljen. 

 Kvalifikationer 

 • Erfaring med agil udvikling, ledelse, produktledelse og -leverance. 
 • Evne til at coache, motivere og navigere i teams og organisationen. 
 • En personlighed med stærke kommunikative evner der hviler i sig selv og formår at skabe følgeskab 
 • Dygtig til at samarbejde og bygge stærke relationer på tværs af teams. 
 • Dyb forståelse af agile frameworks  
 • Erfaring med at facilitere processer for både mennesker og forretningsudvikling 
 • Evne til at håndtere konflikter og fremme samarbejde, herunder stærk menneskekender 
 • Erfaring med at arbejde i tekniske og datadrevne miljøer er en fordel. 

Hvad vi tilbyder 

I SEGES Innovation tilbyder vi dig en karriere med mening. Vores innovation og viden gør en stor forskel i at skabe en bæredygtig fødevareproduktion. Vores specialister arbejder med alt fra klima og miljø, planter, husdyr og digitale løsninger til vækst og vidensformidling.   

Sammen bidrager vi til de løsninger, der gør landbruget og fødevareproduktionen endnu mere bæredygtig. Vi er 500 kolleger, der brænder for det, vi arbejder med. Vi omsætter for omkring 630 millioner kr. årligt.   

I det digitale område af SEGES Innovation arbejder vi agilt med digitale produkt teams, der primært arbejder med SCRUM og hvis vi i al beskedenhed selv skal sige det er hamrende gode, men også kan blive bedre. Du får derfor mulighed for at sætte dit aftryk på organisationens fremtidige udvikling. 

Vi tilbyder derudover en attraktiv lønpakke, fleksible arbejdsbetingelser og gode mulige for personlig og faglig udvikling.  

Hvis du er klar til at tage det næste skridt i din karriere som People Lead og være en del af vores visionære team, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt. 

Spørgsmål til stilling kan rettes til Johannes Frandsen, Director for Livestock, på jhf@seges.dk eller+45 2171 7720 eller til Carsten Pedersen, Director for Software Development, på carp@seges.dk eller +45 2130 5629. 

Vi ser frem til at høre fra dig og til at byde dig velkommen til SEGES Digital! 


SEGES Innovation er en uafhængig innovationsvirksomhed, som udvikler ny viden og konkrete løsninger til fremtidens bæredygtige fødevareproduktion. Vi kobler faglige indsigter med digitale kompetencer og teknologier, så viden kommer ud at virke i stalden, på marken, ved skrivebordet og i hele værdikæden. 

Vores mange forskellige eksperter udgør et unikt fagmiljø i international topklasse. Vores arbejdsplads tæller 500 dedikerede kollegaer, der med afsæt i vores værdier MOD, HJERTE og DYBDE skaber banebrydende innovation i stærke partnerskaber med universiteter, landbrugsrådgivere, fødevareproducenter, energiselskaber, myndigheder og landbrug. Vores kultur er præget af et stærkt engagement, gode fællesskaber og samarbejde på tværs.  

Gem job