Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Senior sy­stemad­mi­ni­stra­tor – bliv fag­ko­or­di­na­tor i vores back-end team


Kunne du tænke dig at blive en del af vores rejse mod Cloud-produkter, hvor vi styrker samarbejdet mellem opgaveområder og skaber rum til faglig og tværgående koordinering af opgaver?

Og vil du have en rolle, som er med til at sikre en stabil og sikker infrastruktur, serviceminded brugersupport og som samtidig støtter automatisering, standardisering og forenkling?

”Det er en ny rolle, hvor vi sikrer den røde tråd vertikalt gennem it-organisationen. Du vil stadig lave backend-opgaver men også være med til at definere, hvordan koordinatordelen skal fungere i praksis,” fortæller afdelingsleder Stiven Fischer.

Velkommen til IT og Digitalisering

Her er vi 55 gode kolleger med højt humør på tværs af faggrupper. I afdelingen IT-teknik er vi 11 kolleger, og i enheden Back-end, som du bliver en del af og fagkoordinator for, får du 4 teknikerkolleger. Sammen håndterer I server, storage, backup og netværk og står dermed for Gentofte Kommunes kerneinfrastruktur.

”Du får nogle superengagerede, fagligt dygtige og erfarne kolleger på hver deres område. Vi har nok at se til, men der er altid plads til en hyggejoke og at vende løst og fast,” fortæller Stiven.

En god blanding af back-end opgaver og faglig koordinering

Størstedelen af din tid vil du bruge på tekniske opgaver inden for Hyper-V, hvor vi er på en rejse fra traditionel HCI-cluster til en Azure Stack og Microsoft sky-produkter. Her vil du få opgaver inden for server, storage og backup.

Resten af din tid bruger du på koordinering og prioritering af opgaver, drift og projekter i tæt samarbejde med Stiven og 3 andre koordinatorer. Desuden får du fokus på videnformidling – både indenfor din afdeling men også til andre afdelinger. Dermed er du med til at sikre en god rød tråd vertikalt i it-organisationen.

”Det er en ny rolle, så du skal selv være med til at definere den og dine opgaver. Jobbet kommer helt sikkert til at udvikle sig undervejs, og det er selvfølgelig en udvikling, du kan påvirke,” forklarer Stiven.

Erfaring med Hyper-V og interesse for koordinering

Som person kan du lide samspillet med kolleger. Du har fingrene i teknikken, men kunne du tænke dig en koordinerende rolle, hvor du også får mulighed for l at bevæge dig op i helikopterperspektivet, skabe struktur og håndtere deadlines, så er jobbet måske noget for dig.

Med den koordinerende kasket på kan du indgå i dialoger og bidrage til opgaveløsningen. Desuden forestiller vi os, at du:

  • har god erfaring med Hyper-V.
  • har et godt kendskab til Microsoft 365, Veeam og Azure
  • har kendskab til Cisco og ISO27001.

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst med mulighed for forhandling af løn. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Arbejdstiden er 37 timer inklusive frokost og mulighed for at arbejde hjemme. Vi er derud over en arbejdsplads der er fleksible ift. arbejdstider, så du kan få tingene til at hænge sammen ift. afhentning af børn etc.

Er du interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte senior IT-rekrutteringskonsulent Jens Frederik Wang på +45 7245 9074.

Send os dit CV inkl. en kort motiveret ansøgning, hvor du beskriver, hvorfor du søger jobbet og gerne allerede i dag eller senest den 14. december 2023 via nedenstående link. Vi indkalder til samtale løbende og ansætter, når vi har fundet den rette.

Vi glæder os til at høre fra dig og få dig med på holdet!

Kontaktperson

Jens Frederik Wang
Senior IT-rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job