System­ud­vik­ler med et in­nova­tivt mindset


Som en del af vores vækstrejse søger vi nu en erfaren og passioneret systemudvikler, der har lyst til at deltage i udviklingen af fremtidens IT- og software-systemer til transportbranchen.

Hvem er vi:

SkanTech er en veletableret og anerkendt IT-leverandør, der servicerer transportbranchen med en mission om at accelerere den grønne omstilling gennem digital innovation. Vi tilbyder banebrydende IT-systemer, der understøtter digitalisering, optimering og effektivisering, hvilket er afgørende skridt på vejen mod en mere bæredygtig og miljøvenlig transportsektor. Som en dynamisk og privatejet virksomhed i vækst er vores arbejde drevet af en dyb passion for teknologi og dens evne til at skabe positive forandringer. Hos SkanTech er vi dedikerede til at udforske og udnytte teknologiens potentiale for at hjælpe vores kunder med at navigere i den grønne omstilling, samtidig med at vi forbedrer deres operationelle effektivitet og konkurrenceevne. Vores engagement i bæredygtighed og innovation er hjørnestenene i vores virksomhedskultur, og vi arbejder utrætteligt for at levere løsninger, der gør en reel forskel for vores kunder og transportbranchen generelt.

Hvad tilbyder vi: 

Hos SkanTech bliver du en del af et stærkt udviklingsteam, hvor den teknologiske puls er høj, og mulighederne for specialisering eller tværfaglig udvikling er talrige. Vores arbejdsplads summer af dynamik, og hver dag byder på nye læringsmuligheder i spændet mellem teori og praksis.

Vi tror på, at et stærkt teamwork er fundamentet for personlig og faglig udvikling, og vores virksomhedskultur er bygget op omkring denne overbevisning. Du vil hurtigt opleve det stærke kollegiale sammenhold, der gør hverdagen både meningsfuld og sjov.

Hos SkanTech har hver medarbejder en stemme, og du vil få betydelig indflydelse på din egen dagligdag samt de arbejdsprocesser, du involveres i. Din deltagelse i banebrydende udviklingsprojekter vil ikke kun udfordre dig fagligt, men også give dig en følelse af at bidrage til noget større. Med base i de inspirerende omgivelser ved DTU Science Park i Hørsholm bliver du en del af et kreativt og ambitiøst arbejdsmiljø. Vi matcher dine anstrengelser og dedikation med en konkurrencedygtig løn og fordelagtige ansættelsesvilkår. Så tag springet, og bliv en del af SkanTech-familien, hvor din karriere kan blomstre i et udviklende og innovativt miljø.

Hvad forventer vi: 

Vi søger en kandidat med en bachelor- eller kandidatgrad i softwareudvikling, softwareingeniør, datamatiker, datalog eller tilsvarende, der er klar til at dykke ned i spændende udviklingsopgaver, hvor kerneopgaven er at udvikle nyskabende og effektive IT-systemer til transportindustrien. Du vil blive ansvarlig for dine egne udviklingsprojekter, og hvis du har lysten og de nødvendige kompetencer, så er der også mulighed for at få ansvaret for større tværfaglige innovationsprojekter.

Din rolle vil indebære et tæt samarbejde med både interne teams og eksterne partnere, hvorfor en positiv og samarbejdsorienteret tilgang samt stærke problemløsningsfærdigheder er essentielle. Kvalitetsbevidsthed og en detaljeorienteret tilgang er afgørende egenskaber, da de sikrer integriteten og effektiviteten i de systemer, vi udvikler.

Vi værdsætter erfaring med Agile Scrum-metoden, da det fremmer kontinuerlig forbedring og fleksibilitet i udviklingsprocessen. Din omstillingsparathed og evne til at se muligheder frem for begrænsninger er afgørende for at kunne navigere og trives i vores dynamiske og foranderlige udviklingsmiljø. Vi leder efter en person med drive og engagement, som er motiveret for at bidrage til vores mission om at accelerere den grønne omstilling inden for transportsektoren gennem IT-løsninger. Med din passion for teknologi og evne til at levere resultater vil du spille en nøglerolle i vores fortsatte vækst og succes.

Fagområder og teknologier: 

Ideelt set har du solid erfaring med flere af de fagområder og teknologier, vi arbejder med, men det er ikke et absolut krav. Videbegærlighed, gåpåmod og interesse for at arbejde med nye teknologier kan kompensere for manglende erfaring på flere områder. Vi opfordrer derfor til at ansøge, selvom du ikke besidder dyb indsigt i alle områder. 

  • Linux, Distributed Systems, IOT, Serial Communication, Containerization, Orchestration, Android/IOS, API, SOA Systems, .Net, Web, Windows Servers, DevOps, Azure Cloud Services, Machine Learning, Big Data, og NoSQL.
  • Azure, DevOps, Kubernetes, Container Apps, C#, Kotlin, Java, Python, Bash, Docker, Swift, .net, MAUI, Flutter/Dart, REST Web API, .net core, og .net 6+.

Ansøgning

Send venligst din ansøgning, CV og relevante dokumenter via "Ansøg"-knappen. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan læse mere om Skantech, og hvem vi er, her: www.skantech.eu

Gem job