Network Spe­ci­a­list til TV 2


Vil du bruge og udvikle dine kompetencer i en rolle som Network Specialist i TV 2 og være en del af et dygtigt og velfungerende team med sund worklife balance?

Kan du tilbyde up-to-date viden og erfaring inden for netværksdesign, planlægning, implementering og fejlfinding, så er du måske vores ny kollega.

Solid erfaring med netværksinfrastruktur

Øget forventning til understøttelse af transformation til IP baseret netværksinfrastruktur kalder på større tilstedeværelse og parathed i vores eksekvering. I rollen som Network Specialist vil du bidrage til, at opgaver og projekter hurtigere kan gennemføres, samt sikre, at det forsat sker i den nødvendige kvalitet.

I TV 2 kommer du ind i en virksomhed med en helt særlig puls og dynamik. Vi bringer verden til danskerne live, og det stiller store krav til netop vores netværk og ikke mindst sikkerhedsinfrastruktur. Din opgave bliver derfor lige så stor og spændende som din impact. Du udfolder dine evner i et meget velfungerende team, hvor vi interesserer os for hinanden og støtter hinanden. Stor fleksibilitet og sund balance mellem arbejde og fritid er en prioritet hos os.

Din vigtigste opgave bliver serviceringen af en on-prem netværksinfrastruktur (LAN, Wifi, access, distribution og core) på TV 2s lokationer, herunder studier, afvikling, office, produktion og biler. Din hverdag vil indeholde daglige møder i teamet samt løbende møder og dialog med stakeholders og forretningen. Derudover er der disse centrale opgaver i stillingen:

 • Netværksdrift, vedligeholdelse og implementeringsopgaver
 • Understøttelse af automatisering
 • Service af netværksinfrastruktur designet til høj tilgængelighed, sikkerhed og nem vedligeholdelse

I dit arbejde kommer du til at beskæftige dig med disse teknologier:

 • BGP
 • OSPF
 • MPLS
 • VRF
 • ACI
 • DNA Center

Din profil

For at løse opgaverne og skabe resultater i rollen forestiller vi os, at du kan sætte kryds ved:

 • Up-to-date viden og min.3 års erfaring inden for netværksdesign, planlægning, implementering og fejlfinding
 • Erfaring i at administrere og automatisere et Cisco Catalyst og Nexus miljø
 • Erfaring med administration af Palo Alto produkter
 • Forventeligt en Cisco CCNP-certificering eller tilsvarende viden
 • Uddannelsesmæssig baggrund som IT-teknolog, datatekniker med speciale i netværksinfrastruktur

Som person er du struktureret og nysgerrig på at forstå de forretningsbehov, der skal imødekommes. Du evner at se forskellige løsninger og sammen med teamet træffe de bedste valg før endelig implementering. Du motiveres af at løse problemer og søger optimering i dialog med andre.

Dit nye team

Din nye arbejdsplads kan være en af vores lokationer enten på Kvægtorvet i Odense eller Tegholmen i København, med mulighed for hjemmearbejdsdage. Her bliver du del af et velfungerende team, hvor der er plads til at være sig selv og interesse i at støtte hinanden. Vi er en Product Owner, vores teamleder og 11 specialister, hvoraf 6 har fokus på netværksinfrastruktur. Du har derfor de bedste muligheder for at dele viden, sparre og blive dygtigere. Vi benytter Kanban, så vi bedre kan prioritere de opgaver, der skaber størst værdi.

TV 2 som teknologiarbejdsplads

I TV 2s teknologiske område arbejder mere end 350 medarbejdere dedikeret med at understøtte og realisere den koncernstrategiske målsætning om 1,3 millioner Play-abonnenter i 2025. Målsætningen, der udspringer af 2025-strategien 'TV 2 Play til alle', forudsætter et solidt teknologisk fundament, der gør det muligt for TV 2 også i fremtiden at levere dansk kvalitetsindhold og public service, som danskerne har let adgang til og interesse i at samles om.

TV 2 investerer derfor i disse år massivt i udviklingen og driften af hele den teknologiske værdikæde fra medieteknologi og tv-produktion til digital produktudvikling. Alt sammen med det formål at sikre, at vi imødekommer danskernes behov og forventninger i et omskifteligt marked med stigende, international konkurrence. Teknologiorganisationen er placeret i både Odense og København, og vi beskæftiger blandt andre Software Engineers, UX-designere, Product Managers, Solution Architects, produktionsspecialister og dataanalytikere.  

Søg jobbet

Send os dit CV og kort ansøgning via formularen nedenunder. Vi holder løbende samtaler og lukker stillingen, når den rigtige kandidat er fundet. Tiltrædelse hurtigst muligt- vi ser frem til at høre fra dig! Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os enten via kontaktoplysninger nedenunder eller på Linkedin.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Kenneth Nørregaard Hansen
Operations Manager
kenh@tv2.dk
3017 3064

Gem job