Technical Senior Con­sul­tant

Har du lyst til at være en del af et kompetent og engageret team, der arbejder for at levere de bedste løsninger? Så er du måske vores nye tekniske seniorkonsulent.

Som teknisk seniorkonsulent vil du blive en del af vores team i Odense, bestående af dybt kompetente og engagerede kollegaer med mange års erfaring. Du vil komme til at arbejde med nogle af de løsninger, vi leverer til kunder og kollegaer på tværs af KMD.

Om jobbet

Vi arbejder ud fra agile processer, og vi brænder for at skabe værdi for vores kunder. Derfor vil dine arbejds- og ansvarsområder i KMD blandt andet omfatte:

 • Vedligehold af OnPremise TFS/Azure på Windows .NET platform, DevOps og Build servere
 • Installation, konfiguration og opdatering af Build agents
 • Tilpasning og vedligehold af DSC (Desired State Configuration) af Windows .NET platformens servere
 • Oprettelse og vedligehold af Windows-servere til Hyper V virtual machines
 • Vedligehold og administration af adgange på platformen
 • Yde support til .NET udviklingsprojekter i KMD

Vi lægger vægt på at hjælpe og støtte hinanden, og selvom vi har travlt og er seriøse med vores arbejde, har vi også fokus på, at vi skal have det sjovt med en positiv og humoristisk omgangstone.

Om dig

Vi forestiller os, at du kommer med en bred erfaring fra et lignende job. Du kan holde hovedet koldt i pressede situationer og er en udpræget teamplayer, der ikke er bange for at give det ekstra, der skal til for at levere markedets bedste løsninger til vores kunder. Du er ambitiøs og dedikeret, og du trives i en åben og uddelegerende kultur, hvor medarbejderne løfter i fællesskab, men kan også selvstændigt komme i mål med en opgave.

Vi leder efter en kollega, der kan nikke ja til det meste af nedenstående, og er villig til at lære resten:

 • Indgående kendskab til Microsoft udviklingsstakken: TFS/Azure, DevOps, opsætning og vedligehold på buildmiljøer
 • Solidt kendskab til Powershell og gerne erfaring med programmering til .NET og .NET Core i MS Visual studio
 • Godt kendskab til Windows-servere, IIS, certifikater, soap, xml
 • Erfaring med at bistå udviklere med løsning af udfordringer
 • Er vant til at arbejde med SCRUM
 • En proaktiv tilgang til problemløsning og tager gerne ejerskab
 • Du skriver og taler både dansk og engelsk

Vil du vide mere?

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Delivery Director Rasmus Skibye på telefon +45 4199 1102 eller mail RQS@kmd.dk 

Vi tager løbende kandidater ind til samtale, så send gerne din ansøgning og cv hurtigst muligt via knappen "Ansøg" nederst på siden.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på 4,8 mia. kroner og har omkring 2.600 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job

KMD A/S

Arbejdssted

Odense SØ

Vigtige datoer

Indrykket:
24. november 2023
Ansøgningsfrist:
Snarest muligt