C/C++ eller Java-softwa­re­ud­vik­ler til vækstvirk­som­hed i Aarhus


Har du lyst til at udvikle dig fagligt, erfaring med C og/eller C++ og har lyst til også at kode i Java – eller omvendt – så er dette job måske lige noget for dig. 

Til vores kunde i Aarhus søger vi en skarp softwareudvikler, som kan hjælpe med at udvikle kernekomponenter til deres produkter. 

Virksomheden er kendt for at levere løsninger af høj kvalitet til et krævende, internationalt marked i konstant udvikling. Virksomheden gør det rigtig godt og er i god vækst. 

Du bliver en del af et mindre team i udviklingsafdelingen, som er specialiseret i bl.a. at bygge softwarekomponenter til at integrere op mod hardware fra forskellige leverandører. 

Din faglige profil

Du har en relevant uddannelse på bachelor eller kandidatniveau inden for softwareudvikling, og du har minimum to års erhvervserfaring med enten Java, C++ og/eller C på både Linux- og Windows-miljøer. Du vil få mulighed for at udvikle dig på tværs af de nævnte teknologier og er interesseret i at udvikle dig stærkt fagligt på mange områder.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med embedded softwareudvikling, samt at du har en vis forståelse for og interesse for sikkerhedsproblematikker i softwareløsninger.

Dine personlige kompetencer 

Du trives med at arbejde sammen med andre fagligt dygtige kollegaer og sætter pris på sparring i teamet. Det falder dig naturligt at arbejde struktureret og tage ansvar. Faglig udvikling er et must for dig – og du er derfor villig til at lære nye teknologier. 

Du tilbydes 

Hos virksomheden finder du et spændende udviklingsmiljø med kompetente og hjælpsomme kolleger. Der er gode muligheder for udvikling og sparring samt for at have indflydelse på dit arbejde. De tilbyder også kurser, hvis det skønnes at være en god vej at gå for at optimere din faglige udvikling.

Derudover bliver du en del af et godt kollegialt miljø med mange sociale arrangementer, god humor og respekt for hinanden. Hjemmearbejde kan aftales efter behov.

Kontakt gerne Dorte Pape, Senior Rekrutteringskonsulent hos Bloom, via dp@bloom.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen. Vi glæder os til at modtage din ansøgning og dit CV – og indkalder løbende til samtaler.

Gem job