Erfaren Data Scientist til team eBonds AI Research med fokus på data, mo­del­le­ring og IT


Vi søger en Data Scientist til et nyoprettet team med fokus på innovation, research og nytænkning baseret på data science og softwareudvikling.

Vi er ved at etablere os som et agilt IT-udviklingsteam, hvor du vil få en spændende mulighed for at være med til at forme og påvirke vores arbejdsmetoder og procedurer. Du vil få chancen for at bidrage med din erfaring og viden og sammen med dine kolleger skabe en effektiv og innovativ proces for udviklingen af vores AI/ML-løsninger.

Dit team

Vi har gennem de seneste par år haft en række studerende, hvoraf flere har valgt at skrive speciale hos os, hvilket har leveret gode resultater i form af modeller og IT-systemer til vores interne kunder. Denne succes bygger vi videre på i dette nye team, hvor vi bl.a. ud fra videnskabelige artikler, vore store mængder af tilgængelige data samt vores opfindsomhed sammensætter det hele til konkrete innovative løsninger, som udnytter de potentialer, vi finder sammen.

Teamet er i dag primært besat af studerende, der alle er motiveret af disse områder, og vi søger nu en fast­ansat, der kan fungere som modeludvikler og sparringspartner.

Om jobbet

Vi har fokus på IT-udvikling af datadreven platforme til obligationer og realkredit, og du kommer bl.a. til at udvikle applikationer, indsamle og strukturere data samt at udvikle og vedligeholde machine learning baserede modeller i værktøjer som .NET/C#, SQL, Python og Azure ML.

Stillingen kræver en høj grad af selvstændighed og omskiftelighed. Fokus i dag kan være et andet i morgen. Du skal kunne lide at forstå og fortolke både videnskabeligt materiale og se muligheder i dataset. Det er vigtigt, at du er initiativrig, innovativ, har evner til at se muligheder og stille spørgsmålstegn ved vores antagelser.

Du skal endvidere kunne indgå i og skabe relationer til kolleger og kunder.

Din profil - dygtig, engageret og ambitiøs

Du evner at bevare overblikket i en hverdag med kompleksitet og med fokus på udvikling og konkrete løsninger, og vi forventer, at du:

  • Har flere års praktisk erfaring inden for data science
  • Har en uddannelse inden for Data Science eller Softwareudvikling
  • Har et stort drive og kan arbejde selvstændigt og tage ansvar
  • Kan indgå i et team og er vant til at samarbejde
  • Erfaring fra den finansielle sektor er et plus.

Ansøgning

Vi oplever mangfoldighed som en fordel i vores opgaveløsning og i vores fællesskab. Derfor opfordrer vi alle til at søge.

Er du interesseret i jobbet, så send os din ansøgning, CV og eksamensbevis snarest muligt. Har du interesse i også at sende en video, er du meget velkommen til dette.

Ansøgningsfristen er d. 1. december 2023. Ansøgningerne vil blive behandlet løbende, og stillingen bliver lukket, når vi har fundet den rigtige kandidat.

Senior HR-partner Mette Rants Andersen vil tage sig af din ansøgning.


  • Arbejdssted: Lyngby
  • Selskab: Jyske Bank
  • Afdeling: Kreditprocesser og Realkredit
  • Ansøgningsfrist: 01.12.2023
Gem job

Jyske Bank
Publiceret: 29. november 2023

Arbejdssted

Location Lyngby