Kunne du tænke dig verdens fedeste stu­den­terjob inden for data, mo­del­le­ring og IT?


I vores studenterteam har vi fokus på innovation, research, nytænkning og ikke mindst at skabe helt ny forretningsværdi baseret på data science og softwareudvikling.

Dit team

Vi har gennem de seneste par år haft en række studerende, hvoraf flere har valgt at skrive speciale hos os, hvilket har leveret gode resultater i form af modeller og IT-systemer til vores interne kunder. Denne succes bygger vi videre på i dette nye team, hvor vi bl.a. ud fra videnskabelige artikler, vore store mængder af tilgængelige data samt vores opfindsomhed sammensætter det hele til konkrete innovative løsninger, som udnytter de potentialer, vi finder sammen.

Teamet er sammensat af medarbejdere, der alle er motiveret af disse områder, og der er rig mulighed for at udfolde ideer sammen med andre, der deler dine interesser.

Jobbet - koblingen mellem teori og praksis

Vi har fokus på IT-udvikling af datadreven platforme til obligationer og realkredit, og du kommer bl.a. til at udvikle applikationer, indsamle og strukturere data samt at udvikle og vedligeholde machine learning baserede modeller i værktøjer som .NET/C#, SQL, Python og Azure ML.

Stillingen kræver en høj grad af selvstændighed og omskiftelighed. Fokus i dag kan være et andet i morgen. Du skal kunne lide at forstå og fortolke både videnskabeligt materiale og se muligheder i dataset. Det er vigtigt, at du er initiativrig, innovativ, har evner til at se muligheder og stille spørgsmålstegn ved vores antagelser.

Du skal endvidere kunne indgå i og skabe relationer til kolleger og kunder.

Vi forestiller os, at du kan arbejde omkring 15-20 timer om ugen, afhængig af eksamensperioder og studietid. Vi er meget fleksible med, hvornår du ønsker at placere dine timer i løbet af ugen, og det tilpasses naturligvis til dit skema.

Din profil - dygtig, engageret og ambitiøs

Du evner at bevare overblikket i en hverdag med kompleksitet og med fokus på udvikling af konkrete løsninger, og vi forventer, at du:

  • Har et stort drive og kan arbejde selvstændigt og tage ansvar
  • Kan indgå i team og er vant til at samarbejde
  • Har en studieretning inden for softwareudvikling eller data science, hvor du har eller er ved at afslutte din bachelor
  • Alternativt kommer fra en studieretning inden for finansiering, forsikringsvidenskab eller lignende og gerne vil arbejde med data og software
  • Gode karakter og erfaring fra lignende studenterjob er et plus.

Ansøgning

Vi oplever mangfoldighed som en fordel i vores opgaveløsning og i vores fællesskab. Derfor opfordrer vi alle til at søge.

Er du interesseret i jobbet, så send os din ansøgning, CV og eksamensbevis snarest muligt. Har du interesse i også at sende en video, er du meget velkommen til dette.

Ansøgningsfristen er d. 1. december 2023.

Senior HR-partner Mette Rants Andersen vil tage sig af din ansøgning.


  • Selskab: Jyske Bank
  • Afdeling: Kreditprocesser og Realkredit
  • Ansøgningsfrist: 01.12.2023
  • Arbejdssted: Lyngby
Gem job

Jyske Bank
Publiceret: 29. november 2023

Arbejdssted

Location Lyngby