Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

IT-teamleder - få ansvar og bliv ban­ner­fø­rer for IT-afdeling


Kunne du tænke dig en stilling, hvor du kombinerer ledelse, drift og service med udvikling på IT-området?

”Du får ansvar fra dag 1, når du bygger vores IT-afdeling op som et led i den spændende udviklingsrejse, vi er på. Det betyder også, du i høj grad er med til at forme din egen stilling,” siger din kommende kollega.

Velkommen til!

Vi er en virksomhed, der står for udvikling af kompetencer gennem kurser, kulturarrangementer og uddannelsesaktiviteter i hele landet.

Et landsdækkende samarbejde på tværs af vores afdelinger er desuden på vej, så her vil du få muligheden for at få en central rolle i udviklingen af et koncept omkring fælles IT-drift og -support på landsplan.

Ledelse, drift og udvikling af IT-organisationen

Du bliver leder for IT-afdelingen, hvor du og dine medarbejdere er ansvarlige for 1st- og 2nd-level-support samt hele IT-driften og -service. Dertil kommer administration af flere fysiske servere og servere.

Vi har derfor fokus på stordrift, automatisering og en yderligere udvikling, der går i retning af centralstyring via Microsoft 365 og flytning af flere tjenester til cloud-løsninger. Herudover går du forrest på IT-organisationens vegne, når vi skal samarbejde med den øvrige ledelse omkring optimering, drift mm. i forhold til IT-processer.

En hands-on hverdag med ledelse i centrum

I starten er du også hands-on på 2nd-levelsupport, men i takt med afdelingen vokser og processerne optimeres, vil din lederrolle fylde mere. Men du fortsætter naturligvis med at hjælpe til ved behov. Her ved vi nemlig, at vi lykkes bedst, når vi løfter i flok.

Dine opgaver spænder vidt, men du vil blandt andet komme til at:

  • udvikle teamet, afholde medarbejdersamtaler og deltage i rekrutteringsforløb
  • koordinere, tilrettelægge og fordele alle indkommende opgaver
  • udføre 2nd-line support til brugere – både pr. telefon, mail og onsite
  • deltage i opsætning, drift og vedligehold af MS365- samt MS-servermiljøer – herunder Direct Access, RDS, SQL og Deployment Toolkit
  • være ansvarlig for opsætning, drift og vedligehold af netværk – vi arbejder primært med Ubiquiti UniFi-udstyr, men også udstyr fra HP, WatchGuard og SonicWall.

”Vi skal også strømline flere forskellige setups og systemer på tværs. Så du kommer til at tilegne dig ny viden, så vi altid står stærkt i markedet,” slutter din kommende kollega.

Stærk IT-lederprofil, der er god til teknik og mennesker

Der er flere indgange til stillingen, men vi forestiller os, at du:

  • har nogle års erfaring fra en lignende rolle – fx som teamleder, som har gjort dig stærk på det tekniske, ellers kommer du fra en stilling, hvor du har haft en ledende rolle i IT-opgaveløsningen
  • kan fremvise dokumentation på dine ledelseskompetencer, fx et diplom på efteruddannelse i ledelse
  • er uddannet datamatiker, datafagtekniker, IT-supporter eller tilsvarende
  • har et godt kendskab til infrastruktur, netværk og opsætning af anlæg
  • taler og skriver dansk og engelsk.

Er du vores nye kollega?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mark Kvanner på +45 72 45 96 07.

Send din ansøgning og dit CV via nedenstående link hurtigst muligt. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

Opstart er snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Mark Kvanner
Rekrutteringskonsulent

Tlf. 72 45 96 07

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job