Leder, der også kan være spillende træner i arbejdet med in­for­ma­tions­sik­ker­hed i IT Security

Kan du gå i spidsen for et team, der leverer sikre løsninger til gavn for det danske samfund?

I ATP er vi i høj grad præget af den digitaliseringsagenda, der kendetegner kontakten med det offentlige Danmark. Vi ved, at borgernes forventninger til digitale løsninger er høje, og at kravene til deling af data er komplekse. Det betyder, at vi altid skal være på forkant med innovativ forretningsudvikling og sætte retningen for det digitale Danmark.

Derfor har vi valgt at opruste strategisk på informationssikkerhedsområdet. 

Netop nu søger vi en leder til IT Security (din titel bliver sektionschef), som kan stå i spidsen for et team bestående af dygtige specialister, der hele tiden stræber efter at levere sikre løsninger til gavn for det danske samfund.

Som leder i IT Security bliver din vigtigste opgave at være spillende træner, da du kommer ind i en tid, hvor vi er ved at bygge et solidt fundament for, hvordan vi arbejder med informationssikkerhed. Du trækker med andre ord gerne i træningstøjet og viser teamet vejen til målet.

Du sikrer den rette forankring og et højt kompetenceniveau indenfor IT-sikkerhed i organisationens første forsvarslinje. 

Mere konkret betyder det, at du:

  • driver og understøtter implementering af det rette niveau af informationssikkerhed i organisationen 
  • har fokus på relevante informationssikkerhedsprojekter 
  • følger op på informationssikkerheden, herunder compliance på området fx ved hjælp af NIS2, retningslinjer og modenhedsanalyser
  • er procesansvarlig for tværgående processer indenfor informationssikkerhed
  • leverer opfølgninger på leverandører, fx i forbindelse med sårbarhedsscanninger.

Har du solid erfaring med IT-sikkerhed?

Der kan være flere veje til jobbet som leder i IT Security, men vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse, og at du har solid erfaring med informationssikkerhed. Du besidder generel IT-viden samt et stort kendskab til komplekse IT-setups i store og mellemstore danske virksomheder. 

På det personlige plan er du struktureret, og du tager ansvar for at få opgaverne i mål. Du formår at omsætte din solide erfaring til konkrete løsninger og sørger for, at dit team kan arbejde effektivt på et højt fagligt niveau.

Det er essentielt, at du kan kommunikere faglige budskaber klart og tydeligt, både til IT-faglige og ikke IT-faglige.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?

Som en del af IT Security bliver du en del af enheden Operations i Digital Solutions.

Digital Solutions er et unikt fagligt fællesskab med mere end 500 IT-, data- og digitaliseringsspecialister, der blandt andet jonglerer med kode, algoritmer og AI. Vi tester, udvikler og rykker grænserne for, hvad man kan med digitalisering, automatisering, selvbetjening og brugervenlighed til gavn for samfundet.

Vi er dem, der kender systemer bag ATP allerbedst. Det forpligter til at være proaktive over for ATP’s forretningsområder og fungere som digital sparringspartner, der forholder sig til forretningens behov og kontekst – for i sidste ende at træffe de rigtige beslutninger og drive digitaliseringen i den rigtige retning.  

I Operations er det vores ansvar at sikre en stabil kerne for hele området. Det gør vi ved at skabe større robusthed i driften, at have fokus på standardisering af processor og governance og ved at sikre en koordineret og fuldstændig tilgang, der stiller os stærkere som organisation. 

Du skal lede et team af syv IT-sikkerhedsspecialister, hvor tonen er uformel, samarbejdet tæt og blandingen af tekniske og forretningsmæssige profiler god. Du bliver også del af et dygtigt lederteam i Operations, hvor du kan gøre en forskel fra dag et.

Du kan høre vores koncerndirektør, Haktan Bulut, fortælle mere om arbejdet i Digital Solutions her: https://www.atp.dk/digital-solutions. 

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi.

=dig? Så send en ansøgning

Send os dit CV og en ansøgning. Vi indkalder løbende til samtaler og håber på opstart hurtigst muligt. 

Hvis du har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Katja Aabye på tlf. 2044 9296 eller mail ka@atp.dk.

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

 

Gem job