Security Delivery Manager til Sydbank


Vi tilbyder

Er du skarp til projektledelse samt eksekvering og brænder du for at arbejde med cyber- og informations-sikkerhed? Så har vi det perfekte job til dig!

I Sydbank arbejder vi dagligt med at være to skridt foran de cyberkriminelle – og det er et strategisk indsatsområde for os. Vi har netop fået en ny strategi for cyber- og informationssikkerhed, som sætter retningen for vores arbejde frem til slutningen af 2025. Det betyder, at vi igen udvider vores team og at vi inden længe forventer at være 3 medarbejdere mere, end vi er i dag.
Vi søger profiler, der kan være med til at løfte vores store ambitioner på området. Som vores Security Delivery Manager, kommer du til at drive store og små projekter samt rådgive, udvikle, og understøtte Sydbank i relation til cyber- og informationssikkerhed. Vi er som bank afhængige af et stort antal forretningskritiske applikationer og systemer og af, at vi altid har den rette adfærd – dette skal du være med til at sikre.

Om jobbet

Vores IT-organisation er organiseret i produktteams og vi arbejder i hverdagen efter agile principper - med stor selvbestemmelse og indflydelse i de enkelte teams. Du bliver en del af et humørfyldt og fagligt stærkt team, som har både brede og dybe fagkompetencer. Det fælles for os alle er, at vi brænder for at sikre vores kunder og banken mod cybertrusler bedst muligt.

Vi søger en medarbejder, som har fagligheden i orden og som personlighedsmæssigt tør gå foran og tage ledelsen på nogle af de spændende projekter, som vi har i vores pipeline. Som Security Delivery Manager bliver dine primære arbejdsopgaver at:

 • drive udviklingen af projekter på sikkerhedsområdet internt i banken i tæt samarbejde med bankens øvrige IT-afdelinger og forretningen
 • være naturlig sparringspartner omkring IT-sikkerhed
 • modne og analysere projekter i samarbejde med interne interessenter
 • sikre og udarbejde relevant skriftligt materiale, herunder implementeringsmateriale, forretningsmæssig dokumentation og statusopdateringer
 • bidrage til, at Sydbank har en velfungerende IT governance
 • etablere og vedligeholde politikker, forretningsgange og kontroller

Om dig

Vi forestiller os først og fremmest, at du interesserer dig for projektledelse samt cyber- og informations-sikkerhed og drives af at udbrede dette i en stor organisation. Du elsker, når et godt samarbejde bringer os til nye højder.

Vi forventer, at du:

 • har et højt drive og kan styre projekter fra ide til implementering
 • kan beskrive og videreformidle IT-sikkerhedsbehov
 • kan arbejde på flere opgaver samtidigt uden at miste overblikket
 • er god til planlægning og prioritering og evner at følge opgaverne til dørs
 • er en dygtig kommunikator
 • er nysgerrig, initiativrig og kan finde løsninger og se muligheder
 • er en positiv og motiverende kollega, der er god i et tværgående samarbejde
 • har en høj grad af IT forståelse

Desuden forventer vi, at du har en relevant erfaring eller uddannelse inden for IT området, projektledelse, og/eller GRC.

Om os

I Sydbank har vi stort fokus på cyber- og informationssikkerhed og det har høj prioritet hos vores direktion og bestyrelse.

Vi vægter faglighed, trivsel og det gode samarbejde meget højt. Vores samarbejde er kendetegnet ved både åbenhed og dialog. Dagligdagen er karakteriseret ved travlhed, men også ved frihed under ansvar, og du får gode muligheder for at udvikle dig - både fagligt og personligt. Vi tror på, at stærk professionel faglig udvikling og god sparring i vores teams er vores vigtigste forudsætning.

Sydbank er Danmarks 3. største bank med hovedkontor i Aabenraa og en af de største IT-afdelinger i Sønderjylland. Dette betyder gode karriere- og udviklingsmuligheder for dig.

Vi tilbyder vores nye medarbejdere et grundigt introduktionsforløb, hvor oplæring sker ved, at du støttes af dine kolleger, af din leder og via relevant uddannelse.

Praktisk information

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Søren Hansen på +45 24 76 56 27 eller soeren.hansen@sydbank.dk. Din arbejdsplads bliver Sydbanks hovedsæde i Aabenraa.

Send os din ansøgning hurtigst muligt og senest 30. november.

Vi kan ikke vente med at få vores nye kollega ombord og holder derfor samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
30-11-2023

Reference:
2023-994


Om Sydbank – Danmarks Erhvervsbank

I Sydbank er vores mål hver dag at skabe en bank, der er lidt bedre, end den var i går. Det kan vi kun, fordi vi har medarbejdere, der både kan og vil. I Sydbank får du kolleger, der interesserer sig for dig, og som altid er klar til at hjælpe og lytte.

Hos Sydbank er vi eksperter i at hjælpe rygraden af dansk erhvervsliv – de store og mellemstore virksomheder. Derfor kalder vi os Danmarks Erhvervsbank. Men vi rådgiver også dagligt tusindvis af danskere med deres privatøkonomi og investeringsmuligheder. Vi prioriterer de nære relationer og baserer vores rådgivning på et fundament af stærk faglighed og ordentlighed.

Sydbank har rødder i det sønderjyske, men med ca. 2.200 medarbejdere fordelt på hovedsædet og 65 afdelinger rundt om i landet er vi bank for hele Danmark.

Læs mere på www.sydbank.dk/karriere

Gem job

Sydbank
Publiceret: 3. november 2023

Arbejdssted

Location Aabenraa

Job hos virksomheden