Cyber Security Con­sul­tant til Sydbank


Vi tilbyder

Er du rigtig skarp til IT og brænder du for cyber- og informationssikkerhed? Så har vi det perfekte job til dig!

I Sydbank arbejder vi dagligt med at være to skridt foran de cyberkriminelle – og det er et strategisk indsatsområde for os. Vi har netop fået en ny strategi for cyber- og informationssikkerhed, som sætter retningen for vores arbejde frem til slutningen af 2025. Det betyder, at vi igen udvider vores team og at vi inden længe forventer at være 3 medarbejdere mere, end vi er i dag.

Vi søger profiler, der kan være med til at løfte vores store ambitioner på området. Som vores Cyber Security Consultant, kommer du til at drive store og små projekter samt rådgive, udvikle, og understøtte Sydbank i relation til cyber- og informationssikkerhed. Vi er som bank afhængige af et stort antal forretningskritiske applikationer og systemer og af, at vi altid har den rette adfærd – dette skal du være med til at sikre.

Om jobbet

Vores IT-organisation er organiseret i produktteams og vi arbejder i hverdagen efter agile principper - med stor selvbestemmelse og indflydelse i de enkelte teams. Som vores nye Cyber Security Consultant bliver du en del af et humørfyldt og fagligt stærkt team, som har både brede og dybe fagkompetencer. Det fælles for os alle er, at vi brænder for at sikre vores kunder og banken mod cybertrusler bedst muligt.

Som Cyber Security Consultant bliver dine primære arbejdsopgaver:

 • Rådgiver indenfor cyber- og informationssikkerhed samt specifikt for tekniske løsninger 
 • Vulnerability scanning/management  
 • Penetration test 
 • Vurdering og identifikation af tekniske cyber risici 
 • Analyse og sikkerhedsarkitektur af eksisterende og nye IT-systemer 
 • Log management og sikkerhedshændelser 
 • Cloud security 

Som vores nye medarbejder, får du en stor samarbejdsflade både i vores IT-organisation, til resten af Sydbank samt til eksterne samarbejdspartnere og leverandører.

Om dig

Vi forventer, at du har tekniske kompetencer indenfor et eller flere af ovenstående arbejdsområder. Vi lægger særlig vægt på personlige kompetencer hos os, herunder at du: 

 • brænder fagligt for vores område 
 • er i stand til at finde løsninger, så sikkerhedskrav og forretningskrav balancerer 
 • kommer med god energi og lysten til at ville mere 
 • er pragmatisk i din tilgang og elsker samarbejde 
 • bidrager til vores fælles mål om, at Sydbank er en sikker bank 

Om os

I Sydbank har vi stort fokus på cyber- og informationssikkerhed og det har høj prioritet hos vores direktion og bestyrelse.

Vi vægter faglighed, trivsel og det gode samarbejde meget højt. Vores samarbejde er kendetegnet ved både åbenhed og dialog. Dagligdagen er karakteriseret ved travlhed, men også ved frihed under ansvar, og du får gode muligheder for at udvikle dig - både fagligt og personligt. Vi tror på, at stærk professionel faglig udvikling og god sparring i vores teams er vores vigtigste forudsætning.

Sydbank er Danmarks 3. største bank med hovedkontor i Aabenraa og en af de største IT-afdelinger i Sønderjylland. Dette betyder gode karriere- og udviklingsmuligheder for dig.

Vi tilbyder vores nye medarbejdere et grundigt introduktionsforløb, hvor oplæring sker ved, at du støttes af dine kolleger, af din leder og via relevant uddannelse.

Praktisk information

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Søren Hansen på +45 24 76 56 27 eller soeren.hansen@sydbank.dk. Din arbejdsplads bliver Sydbanks hovedsæde i Aabenraa.

Ansøg online hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
30-11-2023

Reference:
2023-990


Om Sydbank – Danmarks Erhvervsbank

I Sydbank er vores mål hver dag at skabe en bank, der er lidt bedre, end den var i går. Det kan vi kun, fordi vi har medarbejdere, der både kan og vil. I Sydbank får du kolleger, der interesserer sig for dig, og som altid er klar til at hjælpe og lytte.

Hos Sydbank er vi eksperter i at hjælpe rygraden af dansk erhvervsliv – de store og mellemstore virksomheder. Derfor kalder vi os Danmarks Erhvervsbank. Men vi rådgiver også dagligt tusindvis af danskere med deres privatøkonomi og investeringsmuligheder. Vi prioriterer de nære relationer og baserer vores rådgivning på et fundament af stærk faglighed og ordentlighed.

Sydbank har rødder i det sønderjyske, men med ca. 2.200 medarbejdere fordelt på hovedsædet og 65 afdelinger rundt om i landet er vi bank for hele Danmark.

Læs mere på www.sydbank.dk/karriere

Gem job

Sydbank
Publiceret: 3. november 2023

Arbejdssted

Location Aabenraa

Job hos virksomheden