Security Advisor til Sydbank


Vi tilbyder

Brænder du for cyber- og informationssikkerhed? Så har vi det perfekte job til dig!

I Sydbank arbejder vi dagligt med at være to skridt foran de cyberkriminelle – og det er et strategisk indsatsområde for os. Vi har netop fået en ny strategi for cyber- og informationssikkerhed, som sætter retningen for vores arbejde frem til slutningen af 2025. Det betyder, at vi igen udvider vores team, og at vi inden længe forventer at være 3 medarbejdere mere, end vi er i dag.

Vi søger profiler, der kan være med til at løfte vores store ambitioner på området. Som vores Security Advisor, kommer du til at drive store og små projekter samt rådgive, udvikle, og understøtte Sydbank i relation til cyber- og informationssikkerhed. Vi er som bank afhængige af et stort antal forretningskritiske applikationer og systemer og af, at vi altid har den rette adfærd – dette skal du være med til at sikre.

Om jobbet

Vores IT-organisation er organiseret i produktteams og vi arbejder i hverdagen efter agile principper - med stor selvbestemmelse og indflydelse i de enkelte teams. Som vores nye Security Advisor bliver du en del af et humørfyldt og fagligt stærkt team, som har både brede og dybe fagkompetencer. Det fælles for os alle er, at vi brænder for at sikre vores kunder og banken mod cybertrusler bedst muligt.

Som Security Advisor bliver dine primære arbejdsopgaver:

 • at bidrage til, at Sydbank har velfungerende styring af IT-risici
 • at bidrage til eller styre udvalgte sikkerhedsprojekter relateret til IT-governance og IT-risk
 • at være naturlig sparringspartner omkring cyber- og informationssikkerhed generelt samt specifikt indenfor GRC
 • at etablere og vedligeholde politikker, forretningsgange og kontroller
 • at sikre og kontrollere, at vores cyber- og informationssikkerhed lever op til gældende lovgivning, standarder og best practice

Som vores nye medarbejder, får du en stor samarbejdsflade både i vores IT-organisation, til resten af Sydbank samt til eksterne samarbejdspartnere og leverandører.

Om dig

Vi forestiller os først og fremmest, at du interesserer dig for cyber- og informationssikkerhed og drives af at udbrede dette i en stor organisation. Du elsker, når et godt samarbejde bringer os til nye højder.

Du kan være en erfaren profil, som med succes har arbejdet med cyber- og informationssikkerhed eller nyuddannet og brænder for området. Vi forventer, at du:

 • har et personligt drive, så du kommer fremad og finder løsninger
 • har eller ønsker at opbygge solide kompetencer inden for GRC-området
 • er pragmatisk, proaktiv og god til at samarbejde
 • kan kommunikere nøglebudskaber på en letforståelig måde
 • kan håndtere og arbejde med compliance i forhold til lovkrav og best practice (fx ITIL, ISO 27XXX, CIS Controls)
 • kan drive eller være nøgleperson i sikkerhedsprojekter

Under alle omstændigheder, så sørger vi for, at du bliver klædt fagligt på til at kunne bestride jobbet.

Om os

I Sydbank har vi stort fokus på cyber- og informationssikkerhed og det har høj prioritet hos vores direktion og bestyrelse.

Vi vægter faglighed, trivsel og det gode samarbejde meget højt. Vores samarbejde er kendetegnet ved både åbenhed og dialog. Dagligdagen er karakteriseret ved travlhed, men også ved frihed under ansvar, og du får gode muligheder for at udvikle dig - både fagligt og personligt. Vi tror på, at stærk professionel faglig udvikling og god sparring i vores teams er vores vigtigste forudsætning.

Sydbank er Danmarks 3. største bank med hovedkontor i Aabenraa og en af de største IT-afdelinger i Sønderjylland. Dette betyder gode karriere- og udviklingsmuligheder for dig.

Vi tilbyder vores nye medarbejdere et grundigt introduktionsforløb, hvor oplæring sker ved, at du støttes af dine kolleger, af din leder og via relevant uddannelse.

Praktisk information

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Søren Hansen på +45 24 76 56 27 eller soeren.hansen@sydbank.dk. Din arbejdsplads bliver Sydbanks hovedsæde i Aabenraa.

Ansøg online hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Reference:
2023-991


Om Sydbank – Danmarks Erhvervsbank

I Sydbank er vores mål hver dag at skabe en bank, der er lidt bedre, end den var i går. Det kan vi kun, fordi vi har medarbejdere, der både kan og vil. I Sydbank får du kolleger, der interesserer sig for dig, og som altid er klar til at hjælpe og lytte.

Hos Sydbank er vi eksperter i at hjælpe rygraden af dansk erhvervsliv – de store og mellemstore virksomheder. Derfor kalder vi os Danmarks Erhvervsbank. Men vi rådgiver også dagligt tusindvis af danskere med deres privatøkonomi og investeringsmuligheder. Vi prioriterer de nære relationer og baserer vores rådgivning på et fundament af stærk faglighed og ordentlighed.

Sydbank har rødder i det sønderjyske, men med ca. 2.200 medarbejdere fordelt på hovedsædet og 65 afdelinger rundt om i landet er vi bank for hele Danmark.

Læs mere på www.sydbank.dk/karriere

Gem job