ITSM-ko­or­di­na­tor


Er du god til at opdage, hvor IT-problemer opstår? Sætter du en ære i at undgå, at de opstår igen? Nyder du både kontakten med brugere og at dykke ned i teknikken bag løsningen? Så er her muligheden for at komme med på holdet i det nyoprettede kontor ”Bolig Drift”.

Vær med til opbygning af et nyt kontor

I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen understøtter vi vores kolleger i Skatteforvaltningen med drift og videreudvikling af en stor IT-portefølje. Du bliver en del af kontoret ”Bolig Drift”, hvor du i det daglige kommer til at arbejde med systemer, som understøtter bolig- og ejendomsbeskatning.

Kontorets opgave er at idriftsætte og drifte de nyudviklede systemer, som Boligprogrammet og Ejendomsdataprogrammet udvikler. Vores opgave er at sikre stabil og sikker drift samt koordinere al vedligehold og videreudvikling fremadrettet. De første leverancer er sat i drift i august 2023 og der vil løbende komme flere til både på kortere og længere sigt. Kontoret er under opbygning, og du får derfor en unik mulighed for at påvirke din egen stilling.

En bred rolle

Som ITSM-koordinator kommunikerer du med alt fra systemejere og teknikere til brugere og eksterne leverandører. Du får ansvaret for de processer, som du og dine kolleger følger, når I arbejder med indmeldte sager. Dine opgaver vil blandt andet være at:

 • Sikre håndtering af incidents, service requests, problems og changes
 • Undersøge og kvalificere de incidents, der indmeldes
 • Koordinere major incidents og sikre, at de når sikkert i mål
 • Holde brugerne informeret
 • Sikre root cause analysis på relevante incidents
 • Have et logisk overblik og spotte trends, så vi proaktivt kan eskalere til problems

Da kontoret er under opbygning, får du en unik mulighed for at sætte scenen for den gode support og for den gode håndtering af opgaver og brugere.

Erfaring med ITSM og lyst til mere ansvar

Da vi arbejder efter ITIL-principperne, er det vigtigt, at du har erfaring med IT Service Management.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

 • Har lyst til at skabe relationer og samarbejde med forskellige interessenter omkring dig
 • Forstår værdien i stabil drift både for internt og eksternt driftede systemer
 • Er struktureret i din tilgang til opgaverne
 • Proaktivt følger op på verserende sager.

Du trives med at være i et afvekslende job, hvor du bidrager til løbende at udvikle de processer, der giver brugere og kolleger en god oplevelse.

Bliv en del af et fagligt stimulerende arbejdsmiljø

I ’Bolig Drift’ får du et stærkt fagligt netværk. Du kan altså glæde dig til at blive en del af et team af dygtige og engagerede kolleger, hvor vi videndeler og hjælper hinanden.

Vi tilbyder et job, hvor du:

 • får mulighed for at tage ansvar og løbende udvikle de processer, som kontoret arbejder efter
 • kan styrke dine kompetencer på hele ITSM området
 • møder stor variation i dine arbejdsopgaver og i din hverdag
 • får mulighed for at være med til at opbygge kontoret og definere din rolle.

Din kommende kontorchef Louise Arnawa fortæller: ”For mig er det vigtigt, at vi i det nye kontor skaber et miljø, hvor trivsel, samarbejde og kreativitet næres, så vi både som individer og som helhed kan blomstre. Jeg vil gøre mit for at så frøene til positivitet og til at skabe en atmosfære, hvor alle kan føle sig værdsatte, motiverede og hvor vi ubekymret kan tale om succeser og udfordringer både fra det faglige arbejde og af mere privat karakter.

Desuden tilbyder vi en høj grad af fleksibilitet, hvor der er mulighed for at balancere arbejds- og familieliv.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Send dit CV med motivation og eksamensbevis via linket ”Ansøg” senest d. 26. november. Vi gør opmærksom på, at dette er et genopslag. Vi afholder samtaler løbende.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Louise Arnawa på telefon 72 37 96 84. 

Der kan indgå en logisk test og en personprofilanalyse i ansættelsesforløbet. Forud for ansættelsen vil der blive indhentet referencer og straffeattest

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er Nybrovej 110-116, 2800 Lyngby.


Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen  

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

 Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Publiceret: 3. november 2023

Arbejdssted

Location Lyngby

Job hos virksomheden